#Kavgaya değil huzura İhtiyacımız var

Yakuza 6 The Song Of Life  Previously On Yakuza  PS4 03:40

Yakuza 6 The Song Of Life Previously On Yakuza PS4

Need a recap? This all new video will fill in the gaps between Yakuza Kiwami and Yakuza 6! Hoping to quietly settle down after a brief stint in prison, reformed yakuza Kazuma Kiryu returns to find danger surrounding the..

  • BETA tarafından
  • 837 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Road Rage Launch Trailer PS4 00:59

Road Rage Launch Trailer PS4

Race, fight, and hustle your way through the ranks of the most insane outlaw motorcycle gang in town. As the newest recruit navigating the dangerous city of Ashen, you’ve got two goals in mind: earn money and ride fast. ..

  • BETA tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deadstep Gameplay Trailer Psychological Horror Game 2018 07:15

Deadstep Gameplay Trailer Psychological Horror Game 2018

DEADSTEP Gameplay Trailer - Psychological Horror Game 2018 Deadstep is first person psychological horror game. One day, you will dream confined in a mansion. There is a invisible ghost in the mansion. Of course you can..

  • BETA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Temizleme Süreci 01:06

Chemdry'ın Seramik Taş Fayans Sert Zemin Mermer Mozaik Granit Derz Tem

Chem-Dry'ın üstün seramik, taş, fayans, sert zemin, derz temizleme süreci. Chem-Dry taş sert zemin temizlemede Sıcak Karbonatlı yıkama temizleme sürecini uygular. sert zeminlerdeki bakterileri, mikropları, kir ve lekele..

  • JET TV tarafından
  • 728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor 01:27

Biden Arıyor, Kim Jong-un Cevap Vermiyor

Amerika'nın gündeminde o iddia var. Yazılanlara göre Washington yönetimi Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un'a ulaşmaya çalışıyor. Ancak Kuzey Koreli resmi makamlar adeta kapı duvar. Washington'un haftalardır devam eden diyalo..

Doğru bilinen yanlışlar 02:18

Doğru bilinen yanlışlar

DOĞRU UYKUNUN BEBEK GELİŞİMİNE BÜYÜK KATKISI VAR MALUM, ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİN DE RAHAT BİR NEFES ALMASINI, DİNLENMESİNİ SAĞLIYOR. UYKU EĞİTİMİ KAVRAMI SON DÖNEMDE ÇOK PÖPÜLER. ANCAK UZAMNLARA GÖRE BU KONUNUN DOĞRU SA..

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor! 02:51

Bu apartmanda çığlıklar hiç susmuyor!

ÇIĞLIKLAR, FERYATLAR SABAHA KADAR HİÇ KESİLMİYOR... KOMŞULARIN GÖZÜNE BİR DAMLA UYKU GİRMİYOR... İSTANBUL MALTEPE'DEN KORKUNÇ BİR İDDİANIN HABERİ VAR SIRADA... ENGELLİ KOMŞUMUZ KOCASINDAN ŞİDDET GÖRÜYOR DİYEN APARTMAN ..

Bi̇zi̇m Çocuklarımız Dayanışma Derneği̇ 'nden Anlamlı Proje 00:56

Bi̇zi̇m Çocuklarımız Dayanışma Derneği̇ 'nden Anlamlı Proje

Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği, Etiler’de toplantı düzenledi. İki yıla yakın süredir faaliyette olan derneğin kurucu başkanı Sinem Nefesoğlu, günün anlamıyla ilgili “Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği”nin kurucu ..

  • BETA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe  Havalı Yarim 03:48

Serdar Ortaç feat. Yıldız Tilbe Havalı Yarim

Gönlün var gayretin yok Aşk nedir haberin yok Tutmadığın sözlerin Yedi yüreğin mi? Ben kimim ki yanında Bir adres ya da çanta Sevdiğim herşeyimden Vazgeçeyim mi? Sen de canını boşa sıkma Gelmiyorsan kal orda İstiyorsan b..

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı 01:53

Olay Oyuncu Murat Cemci̇r’i̇n Gi̇zemli̇ Sevgi̇li̇si̇ Evli̇ Mi̇ Çıktı

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gece adını herkesten sır gibi sakladığı sevgilisiyle görüntülendi. Flaşların patlamasıyla neye uğradıklarını şaşırıp panikleyen ikili gazetecilere haber yapılmaması için “Ocağımızı söndürürsün..

  • BETA tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor 03:31

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor

Kent Şarkıları - Hayat Devam Ediyor dinle Albüm Adı : Başka Düzelten : felucia Bir gün bitebiliyor büyük aşklar Hüsranla bitebiliyor Fakat devam eden bir hayat var Güçlü olmak gerekiyor Elbette sonu geliyor yalnızlı..

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı! 01:57

''Boyasız'' diye aldı, ''boyalı'' çıktı!

İKİNCİ EL ARAÇ ALIM SATIMLARINDA EKSPERTİZ RAPORU VE GARANTİ ZORUNLULUĞU VAR AMA, BU BİLE ZAMAN ZAMAN MAĞDURİYETLERİN ÖNÜNE GEÇEMİYOR. SON ÖRNEĞİ ANKARA'DA YAŞANDI. 32 YAŞINDAKİ ONUR KARA, HATALI EKSPERTİZ RAPORU İDDİASI..

Çilekte hormon endişesi 01:52

Çilekte hormon endişesi

SERALARDA ÜRETİLEN ÇİLEKLERDEN BAZILARININ İRİ VE ŞEKİLSİZ OLMASI, TÜKETİCİDE ''HORMON MU KULLANILIYOR'' ENDİŞESİNE NEDEN OLUYOR. UZMANLARA GÖRE İSE ÇİLEKTEKİ ŞEKİL BOZUKLUĞUNUN ALTINDA YATAN BAMBAŞKA NEDENLER DE VAR...

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası! 02:20

Ev işi yapmayan erkeğe tazminat cezası!

EV İŞLERİNDE EŞİNDEN BEKLEDİĞİ DESTEĞİ GÖREMEYENLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR HABER VAR SIRADA..MAHKEME, 5 YIL BOYUNCA EV İŞLERİNE YARDIM ETMEYEN ERKEĞİ BOŞANIRKEN 55 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM ETTİ. KARAR PEK ÇO..

Fiyatı 'acılı' lahmacun! 02:40

Fiyatı 'acılı' lahmacun!

LAHMACUN, 7'DEN 70'E SEVİLEN BİR LEZZET... HEM DE EKONOMİK... AMA ŞU SIRALAR FİYATI ARTTI... PİYASADA TANESİ 12 LİRAYA KADAR ÇIKTI LAHMACUNUN... HATTA DAHA PAHALIYA SATAN YERLER DE VAR... PEKİ ÖZELLİKLE ÖĞRENCİLER BU İŞE..

Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu 00:30

Murat Dalkılıç Doğruladı Merve Boluğur İle Barışıyor Mu

Popçu Murat Dalkılıç ve oyuncu Merve Boluğur 2015'te evlenmiş, geçen eylülde boşanmıştı. Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur'un yeniden bir araya gelebilecekleri haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Merve Boluğur iki ..

  • BETA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep İvedik 2 İzle 1:49:34

Recep İvedik 2 İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde 04:36

Şoför Nebahat Artık Ti̇yatro Sahnesi̇nde

Çiğdem Tunç Tiyatrosu tarafından tiyatroya uyarlanan Şoför Nebahat adlı oyunun galası, önceki akşam Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleşti. Yeşilçam'ın unutulmayan karakterlerinden Şoför Nebahat tiyatroseverlerle b..

  • BETA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden 02:31

Nazlıcan Kübra - Vazgeçemedimki Senden

Vazgeçemedimki Senden şarkı sözleri ile Gel güneşim doğsun uyanayım Geriye dönmeni beklediğim gecelerde Madem gidiyorsun Ben de yanayım Beni sevmediğini söyledıgın hecelerde Yaranı dağlamamışlar kalpten yarim ağl..

Afrin'deki askerden anneye sürpriz 01:43

Afrin'deki askerden anneye sürpriz

VE SIRADA ASKER ANNESİNİ AĞLATAN BİR DOĞUMGÜNÜ SÜRPRİZİ VAR!! AYLARDIR SURİYE'NİN EN SICAK ADRESLERİNDEN BİRİNDE, AFRİN'DE GÖREVLİYDİ. BEKLEDİĞİ İZNİ ALINCA ONUN YOLUNU GÖZLEYEN ANNESİNE HİÇ UNUTAMAYACAĞI BİR SÜRPRİZ HAZ..

İstanbul'a da 'kırmızı fatura' 02:15

İstanbul'a da 'kırmızı fatura'

BİZE KIRMIZI PEK DE YAKIŞMIYOR DOĞRUSU...1.5 AYDA YÜKSEK RİSKLİ ŞEHİRLER ARASINA GİREN İSTANBUL DA TEDBİRSİZLİĞİN BEDELİNİ DAHA FAZLA KISITLAMAYLA ÖDEYECEK... BİR KEZ DAHA DEĞİŞEN KURALLAR TARTIŞMA YARATTI... DESTEKLEYEN..

Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4 01:25

Orcs Must Die Unchained New Hero Brass PS4

When Brass isn't busy cleaning up her husband Dobbin's messes you can find her on the battlefield deploying some seriously wicked technology against the Unchained. Explosions are key to a good gibletization so Brass brin..

  • BETA tarafından
  • 548 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım 03:31

Aylin Coşkun - Çalkala Hadi Adamım

Aylin Coşkun - Çalkala Dinle Şarkı Sözleri Hepimize iyi kötü birşeyler oldu Bir sana olmadı hayret Sen gerine gerine dolaşırken Biz hayat kavgasında ha gayret Biz elimize gözümüze bulaştırdık Azıcık yoldan çıkınca ..

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت 05:02

Myriam Fares Kifak Enta - ميريام فارس كيفك إنت

New Music Video for The Queen Of Stage Myriam Fares for her new Lebanese Song Kifak Enta, Nshalla Mnih 2013 الأغنية اللبنانية الجديدة لملكة المسرح ميريام فارس كيفك انت، انشالله منيح تى يالى قسيتى عليا انتى يال جرحت..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.390 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil düşmanı çocuklar! 02:09

Otomobil düşmanı çocuklar!

İSTANBUL BEYOĞLU'NDAKİ BİR MAHALLE BİR AYDIR DİKEN ÜSTÜNDE... ÇÜNKÜ ONLAR UYKUYA YATAR YATMAZ, İKİ ÇOCUK ORTAYA ÇIKIYOR, SOKAKTAKİ LÜKS ARAÇLARIN LASTİKLERİNİ PATLATIP AYNALARINI KIRIYOR... BİTMEYEN SALDIRILAR YÜZÜNDEN M..

Türkiye bu feryadı konuşuyor 02:13

Türkiye bu feryadı konuşuyor

HERKESİN KULAK VERMESİ GEREKEN BİR FERYAT VAR SIRADA...TÜRKİYE, 'ÖLMEK İSTEMİYORUM' DİYEN GENÇ BİR KADININ BU FERYADINI KONUŞUYOR... SHOW HABER, ANNESİNİN ESKİ EŞİNİN AİLESİ TARAFINDAN TEHDİT EDİLEN DİLAN KOÇ'A ULAŞTI.....

Aynı anda iki şehirdeler! 01:35

Aynı anda iki şehirdeler!

ÖYLE BİR YER VAR Kİ, MAHALLENİN ORTASINDAN GEÇEN YOLUN SAĞI ORDU, SOLU SAMSUN. YANİ SADECE BİR ADIM ATARAK BAŞKA BİR ŞEHİRE GEÇEBİLİYORSUNUZ. DURUM BÖYLE OLUNCA DA KAPI KOMŞULARININ İFTAR SAATİ BİLE FARKLI OLUYOR, EZAN D..

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس كيفك إنت 04:05

Myriam Fares - Kifak Enta - Nasılsın -Türkçe Altyazılı - ميريام فارس ك

Nasılsın? Bana sert davranan bir tek sen vardın, Kalbimi kıran bir tek sendin. Kalbin artık beni takmıyor (umursamıyor), Sen umursamadın ve gittin. Neler söylüyorsun? Bana söylesene kim ağlattı beni? Ve kim üzgün bırakt..

  • PengoTV tarafından
  • 1.544 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum 09:06

Emre Kaya'dan Olay Sözler Dostum Yok Hepsi̇ni̇n İçi̇ni̇ Bi̇li̇yorum

Etiler’de bir avm’de kameralara yansıyan ünlü şarkıcı Emre Kaya basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı yeni şarkısı hakkında “Şarkım rüzgar daha on beş gün olmasına rağmen ilk 10’dan giriş yaptı ve herşe..

  • BETA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce