#Kavgaya değil huzura İhtiyacımız var

Babak Makaveli - West Coast 04:45

Babak Makaveli - West Coast

West Coast şarkı sözleri ile Tabriz benim, westside, makaveliden ders al Joint Minds wutang gibi sizin rapiniz berbat Bu hiphop beni çağırıyor elime kalemi bağlıyor morfin gibi kanıma derman sözler kafada bağırıyor Rapi..

İzam  - Dans Et 03:14

İzam - Dans Et

Dans et şarkı sözleri ile İçinde kasvet duramazsın bilirim bi Geri bakma bu gece ateş edelim bi Dik durun ortama ödenecek bedeli bu Kabusa dayanamam ölümüne giderim Sen biletimi kes say beni ortamın içinde pas geç hadi..

Sabotaj - Duman 03:19

Sabotaj - Duman

Duman şarkı sözleri ile Sabah uyanmak izdirap oluyor bazen Bir kac motora Surat yaptim diye aciolar vepkem Kontrol bende hedef sasmaz yerinde Kimin yanlis oldugunu iyi biliriz memlekette Kaldir elleri geride biraktigi..

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar Vol2 06:24

Demet Akalın - Hatıram Olsun Ahmet Selçuk İlkan - Unutulmayan Şarkılar

HATIRAM OLSUN İnan şiir gözlüm İnan gönül sözlüm Sensiz bir dünyada yaşamam yaşamam yaşayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bil ki yüreğimde sıcacık sıcacık bir sevgin var Sende hatıralar var Sende mutlulukl..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar Vol2 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Ahmet Selçuk İlkan Unutulma

Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle buldun mu Benden uzaklarda mesut oldun mu ..

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım 03:40

Selen Sena Soygül - Sana Bi Ara Aklımda Kalanları Anlatırım

Sözler e sular geçti böyle buzla buhar arası e kısa bir yazken o niçin hala bitmiyor durmuş bir vakit bende sisli gece yarısı çektirdiğin fotoğraf neden hiç konuşmuyor geç kaldık ve yanlışları güzeltemedik erken varsak ..

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs 04:15

Gülşah Tütüncü - Sen De Mi Brütüs

Sen de mi Brütüs? şarkı sözleri ile Sen de mi ya Sen de mi hayır Sen de mi olamaz Ama öyle demiyodun Beni nasıl seviyodun Ölüp ölüp bitiyodun Ne de çabuk söndün sen Cayır cayır yanıyodun anam offf Bir içim suydum ah b..

Furkan Özsan - Sorular 03:34

Furkan Özsan - Sorular

Furkan Özsan - Sorular Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kafamda sorular Geceme dolunay Her şeyin sonu var Sorular, sorular Ne bunun yolu var Ne de bi’ konu var Bu oda bana dar Bana dar bana dar O olmadan da bi’ gün yaşay..

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu 05:34

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu

Emel Sayın - Aradığın Aşkı Söyle Buldun Mu Müzik Dinle Şarkı Sözleri Böyle bir geceydi hatırlar mısın Bu aşkın sonu yok bitsin demiştin Elini elimden usulca çekip Gözümde yaşlarla gidivermiştin Aradığın aşkı söyle bul..

Feride Hilal Akın - Tutku 03:03

Feride Hilal Akın - Tutku

Söz & Müzik: Feride Hilal Akın Düzenleme: Tanerman Mix & Mastering: Christian Auerbacher / 298 Studios Yönetmen: Hasan Kuyucu Tutku şarkı sözleri ile Bakıyorum yine burdasın Lütfen içinde kuşku kalmasın Her şeyini dö..

No.1 - Beni Duy (Official Video) 03:58

No.1 - Beni Duy (Official Video)

Beni Duy 2014 yılında yayınlanmış 8 parçadan oluşan P.İ.V (Paraya İhtiyacım Var) albümünden bir video klip. Albümde No.1'e Rozz, Sahir ve MRF'nin eşlik ettiği parçalar yer almaktadır. Mutsuzlar, Yokluğuma Alışma, Hasta ..

  • No.1 tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Metin Levent - Sen Yan 04:01

Metin Levent - Sen Yan

Sen Yan şarkı sözleri ile Elimde güz gülleri var Umrumda değilki bahar kaç geceyi sabah ettim yar sanki haberin mi var Kaç geceyi sabah ettim Yar sanki haberin mi var Ya bu İstanbul ya da ben Bu akşam birimiz gide..

Alone - Bizi Dertlere Sokma 03:11

Alone - Bizi Dertlere Sokma

Bizi Dertlere Sokma şarkı sözleri ile Bizi dertlere sokma Kalbi yerlere vurma Buralarda duramam, Anla olman lazım yanımda Yansın sensiz harap olsun dünyam Sensiz olmam servetlere değerdi ilk bakışmam Son bakışmam ..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış 02:54

Sezen Aksu - Konduramadım (Ozan Bayraşa Rework) ft. Okay Barış

Tekrar merhabalar, Bu yeni demo projesinde üstelik de tam pandemiye denk gelen süreçte sunduğumuz hüzünlü şarkılar muhtemelen içinizi kıymıştır, en azından benim içimi kıydı. Bu nedenle bu hafta Demo 2 projesine küçük ..

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü 04:28

Köydeki Evinin Bir Odasını Müzeye Dönüştürdü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi üçüncü sınıf öğrencisi Agit Nuyan, evinin bir odasını müzeye dönüştürerek, geçmişi gelecek nesillere aktarmak istiyor. Gevaş ilçesine bağlı Göründü Mahallesi’nde (köy..

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı 04:52

Genç İmam, Sosyal Medyadaki Videoları İzleyerek Traktör Yaptı

Gümüşhaneli 29 yaşındaki imam köy işlerini yapan babasına traktör alamayınca sosyal medyadaki videoları izleyerek kendi imkanları ile çıkma parçalarla mini bir traktör yaptı. Merkeze bağlı Aşağı Alıçlı köyünden olan 2 ç..

Burhan Eren & Akner - Kapan 03:45

Burhan Eren & Akner - Kapan

Kapan şarkı sözleri ile... Geceleri yıldızlara dokunur sabaha uyanmak zor bir durum İnan inan herşeyden kaçıyor inadına herkesle savaşıyor Sebebi mi var hep karalıyorsun yine teksin tek çabalıyorsun Çıkış yolu yok son..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur 03:29

Resul Dindar&Aslıhan Güner _ Kapundaki Nar Midur

Kapundaki Nar Midur Yapım: Rd Müzik Söz: Anonim Müzik: Ali Baran * Aranje: Evren Arkman Davul: Arıkan Sırakaya Akustik&Klasik Gitar: Erim Arkman Bass Gitar: Çağrı Doğan Yaylılar: İstanbul Strings Kemençe: Ekin Uzunlar D..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı 04:16

Büyükşehirlere Göç Eden Vatandaşlar Çiftçiliğe Başladı

Muş’tan büyükşehirlere göç eden vatandaşlar, dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle köylerine geri dönerek çiftçiliğin yeniden canlanmasını sağlıyor. Muş’ta geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşlar, g..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı 03:43

Rize'deki dünyanın en büyük çay bardağının camları takılmaya başladı

Rize’de inşaatı devam eden çay çarşısının camları takılmaya başlayınca dünyanın en büyük çay bardağı da kendini göstermeye başladı. Rize’nin sembolü çaydan yola çıkılarak tasarlanan devasa projede sona yaklaşılıyor. Kar..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..

Echo - Ten 03:11

Echo - Ten

Ten şarkı sözleri ile Çıplak bedeninde ellerim Çatlak dudaklarımda sen Isıtıyor göğsümü nefesin İçimdesin ah bir bilsen Başka tende yapamam Yine kendimi avutamam Yanıyorsa yansın bedenim Arıyorum seni neredesin Aklım..

Deprem 51:08

Deprem

Hepimizin başı sağ olsun! TEK BİR SORUM var : TSK, Neden İlk ANDAN İtibaren ORADA DEĞİLDİ?! Helikopterleriyle, sahra hastaneleriyle,amfibi gemileriyle... Silahlı kuvvetler savaş zamanında bir harekata hazır olarak eğitil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 2 yıl önce