#Kawîs axa gênc xelîl müzik dinle

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Karayip Korsanları: Ölü Adamların  Öyküsü(fragman) 01:50

Karayip Korsanları: Ölü Adamların Öyküsü(fragman)

Johnny Depp returns to the big screen as the iconic, swashbuckling anti-hero Jack Sparrow in the all-new “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales.” The rip-roaring adventure finds down-on-his-luck Captain Jack f..

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm 13:46

İstanbul Muhafızları 36. Bölüm

Mecit seslendiren Ebru Çapraz.Kahve saçlı ve kahve kazaklı biridir. Vefa lisesinde okuyup genç mucitler yarışmasına radar icadıyla katılıp finalde gürgenin ultra mini 2015 adlı icadını yenip en iyi mucit olmuştur...

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı 02:20

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı

PARK (Jace Norman), arkadaşları Chunk ve Vix'le birlikte terk edilmiş bir gezegende yaşayan, düşüncesizce yüzen bir genç. Onüç yıl önce, iktidara acayip olan General Zhong, gezegen Beta'nın kontrolünü eline aldı ve Spark..

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Davetsiz Misafir _ Uşak 1:09:16

Davetsiz Misafir _ Uşak

Davetsiz Misafir, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla bu hafta Uşak’tan ekrana geliyor. Turgay Başyayla ilk olarak Uşak’ın Avgan kasabasına gidiyor ve burada ilginç asker uğurlama adetlerini ekrana getiriyor. Gençlerle..

Çalıkuşu 3.Bölüm 45:50

Çalıkuşu 3.Bölüm

Bir hatıra defteri olarak düzenlenmiş olan romanda Feride, kendisine ya­bancı bir şehirde, bir otel odasında anılarını yazarken geriye dönerek, çocukluk ve ilk genç kızlık dönemlerini anlatır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 9.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seyredelim Türkiye'de Her Yerde-6 00:21

Seyredelim Türkiye'de Her Yerde-6

Her zaman ufak çocuk mu olsun genç mi olsun :) Bu sefer de has ve has Antepli bir kadın olsun :D..

  • Şamışta tarafından
  • 5.345 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:14

Hamileyim Ben Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba 01:40

Hoşsun Yerine Hoşafsın Mı Dedi Acaba

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler 01:09

Sahte Astronot Halil Kayıkçı'dan Sürekli Değişen Tarihler

Olayın en başından başlayacak olursan 2013 yılında Axe Deodorant markası bir çekiliş yaptı ve internet üzerinden başvuranlar arasından online oylama ile birkaç kişiyi seçti. Bu yarışma dünya çapında 170 civarı kişi Türki..

  • Cowboy tarafından
  • 1.116 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü 03:59

Diablo Oynarken Tanışan Çift Sevdikleri Karakterlere Büründü

Oyun sevenlerin en büyük hayalllerinden biri tıpkı kendileri gibi oyunlara düşkün biriyle yollarının kesişmesi oluyor. Bu arzularına kavuşan Alvin Lau ve Alexis Loo çifti yıl dönümlerini enteresan bir şekilde kutladı. İ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölüm 05:25

Rıza Babanın Büyük Düşmanı Cezaevinden Çıkıyor - Arka Sokaklar 6. Bölü

Arka Sokaklar yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Kanal D'de yayınlanan efsane Türk yapımı polisiye televizyon dizisidir. Dizide İstanbul sokaklarında suçluların peşinde k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı 01:00

Derinlik Efekti Özelliğini Ön Plana Çıkartan iPhone 7 Plus Reklamı

Apple, iPhone 7 reklam kampanyasını tüm hızıyla sürdüyor. Apple, YouTube kanalında yeni bir iPhone 7 Plus reklamı paylaştı. Take Mine adını taşıyan reklamda genç bir kadın, büyükannesini ziyaret etmek için bir Yunan köyü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 779 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda) 02:24

Kötü Çocuk - Saklı Cennet (20 Ocak'ta Sinemalarda)

Kötü Çocuk kamera arkası ve film görüntülerinden oluşan Saklı Cennet klibi yayında! Başrollerini Tolga Sarıtaş ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı Kötü Çocuk 20 Ocak'ta sadece sinemalarda! Kayla, daha doğumhanedeyken b..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.742 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot 43:03

Beyond 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - Pilot

Beyond Tüm Sezonlar Tüm Bölümleri Full Hd izle. Holden isimli genç bir adam küçükken yaşadığı bir kaza sonrasında komaya girer. Doktorların mucize dediği bir şekilde 12 yıl sonra uyanır. Bedeni yaşlanmıştır ancak zihni h..

  • Tv Series tarafından
  • 1.259 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı 00:59

Davos Ekonomi Forumu Ödül Töreniyle Açıldı

Davos Ekonomi Forumu dünya siyaset ve ekonomisinin zirvesini bir kez daha biraraya getiriyor. Forum açılışı 23. kristal ödül töreniyle yapıldı ve törende 3 sanatçıya ödül verildi. Dünyaca ünlü pop yıldızı Shakira insani..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

 Ates Böcegi 1975 Hasılat Sahnesi 01:54

Ates Böcegi 1975 Hasılat Sahnesi

Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun kısa yoldan para..

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk 00:48

Tarık Akan'dan Nuri Alço'ya Yumruk

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Tarık Akan Başlarım Sanada Romantikliğinede 02:04

Tarık Akan Başlarım Sanada Romantikliğinede

Genç işportacı günün birinde müşterisini çarpan adamı yakalayınca satışlardan daha çok para kazanır. Bu olay ona müşteriyi avlamak için yeni yollar denemesini sağlar. İşbirliği yaptığı yankesici kız onun kısa yoldan para..

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.355 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm 07:42

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm

Gençliğimizdeki elastikli , lekesiz ve pürüzsüz cilt yerine kırışmış , lekelenmiş, kılcal damarlar belirginleşmiş bir yüz cildi ile karşı karşıya kalmak kadar insanı kötü hisseden bir durum olamaz. Yüzdeki kırışıklıklar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku 01:14

İsveç'te Facebook'ta Tecavüz Şoku

İsveç‘te genç bir kadına tecavüz eden ve o anları Facebook’ta canlı yayınladıkları şüphesiyle tutuklanan 3 kişinin sorgusu sürüyor. Yaşanan olayın ardından ülkedeki vatandalar ise sosyal medya üzerinden yapılan canlı yay..

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 03:12

Fenerbahçe 3-0 Amed Sportif (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası'nda son hafta heyecanı yaşanıyor. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Fenerbahçe evinde Amedspor' ağırladı. Gruptan 2. olarak çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, kupadan elenen Amed Sportirf'i yenerek ta..

  • Ömer tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bülent Ersoy Kocam Değil Benim 03:03

Bülent Ersoy Kocam Değil Benim

Ölmeyen Şarkı. Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelir...

Bülent Ersoy'un Öğrencisine Olan Aşkı 01:19

Bülent Ersoy'un Öğrencisine Olan Aşkı

Ölmeyen Şarkı. Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelir. Filmin Adı: Ölmeyen Şarkı Yönetmen: Orhan Akso..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi) 00:36

Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm Fragmanı (6 Şubat Pazartesi)

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 8 yıl önce