#Kayahan emrin olur dinle

Trilece Tarifi 11:21

Trilece Tarifi

Malzemeler Pandispanyasi icin gerekenler 7 adet yumurta sarilarini ve beyazlarini ayiriyoruz 8 yemek kasigi seker 7 yemek kasigi un 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu Sütlü serbeti icin gerekenler 800 ml süt 2 kutu krem..

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser 00:20

Yakışıklı Prens Türkçe Dublaj Teaser

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisi ile prense aşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üste..

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi 04:13

3 Malzemeli Hindistan Cevizli Makaron Tarifi

Malzemeler: 2 adet yumurta akı yarım su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı hindistan cevizi (kilo ile pastane malzemeleri satan yer veya baharatçılardan satın alırsanız daha bereketli olur:) arzuya göre yaklaşık 80gr. b..

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi 02:17

Karnabaharlı Brokoli Salatası Tarifi

Malzemeler: 1 büyük çiçek brokoli çeyrek ufak parça karnabahar (şart değil sadece brokoli de olur veya oranlarıyla da oynayabilirsiniz.) 3-4 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu konserve mısır 5-6 adet salatalık turşusu..

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle 1:09:53

Kaplanlar Ağlamaz 1978 Türk Filmi İzle

Konusu : Kardeşinin intikamını alan bir kabadayı gencin öyküsü. Bir çete, kabadayı gencin kardeşini uyuşturucuya alıştırır. Bir süre sonra kardeşi ölür. Kabadayı genç çeteye karşı savaş açarak, kardeşinin intikamını alı..

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi 03:57

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi tahin 1 su bardagi pudra sekeri(eger pudra sekeriniz yoksa 1 cay bardagi seker koyun öylede olur) 1 su bardagi kirilmis ceviz 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 paket vanilya Ya..

Tırnak Pide Tarifi 06:56

Tırnak Pide Tarifi

1 kilo un 1 tane yaş maya 1 yemek kaşığı şeker 3 yemek kaşığı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı tuz 2 buçuk su bardağı ılık su artı çeyrek bardak daha kullandım. Yani 3 su bardağı tam gelmedi. Hamurun kıvamı sert olmamalı. Sert ve ..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

Kız Arkadaşının Göklere Çıkardığı Yarışmacı Madara Oldu 01:55

Kız Arkadaşının Göklere Çıkardığı Yarışmacı Madara Oldu

Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşam yayınlanan bölümüne Bilgi Üniversitesi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan Birhan Duman damga vurdu. Yarışmaya birlikte katıldığı kız arkadaşı Burhan Duman için P..

  • JET TV tarafından
  • 694 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hanımcı Nedir Kime Denir  Röportaj 05:22

Hanımcı Nedir Kime Denir Röportaj

Bu bir tercih mi yoksa yaşam biçimi mi? Hanımcı olmak kötü müdür, insanlar neden hanımcı olur, hanımcı kime denir? Sen, ben biz hanımcı olsak nolur? Sokak Röportajları sunar; “hanımcı nedir, kime denir?”..

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tim Fragman 02:08

Tim Fragman

Serdar Yıldırım, özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapmaktadır. Hain bir pusuya düşürüldüklerinde 16 askerini kaybeden yüzbaşı, telsizleri kapatarak izinsiz bir operasyon düzenler. Bu yaptığı onun görevden alınmasına..

Tandırın İçine Düşen Pakistanlı 00:42

Tandırın İçine Düşen Pakistanlı

Pakistan'da bir tandır fırınında çalışan iki işçi ekmek yetiştirmek için seri bir şekilde çalışıyorlar. Biri hamuru fırıncıya uzatır fırıncıda yerde bulunan fırının içindeki duvara hamuru yapıştırır. Bir anlık dalgınlık ..

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çiçek Poğaça Tarifi 08:07

Çiçek Poğaça Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 2 yemek kasigi seker 1 paket kuru maya(yada 1 paket yas maya olur ben bu sefer kuru maya kullandim ) 1 tatli ..

Islak Kek Tarifi 06:20

Islak Kek Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 tane vanilya 2 tane kabartmatozu 2 yemek kasigi dolusu kakao Arzu ederseniz 1yemek kasigi nutella..

5 Dakikada Kahveli Truffle 01:37

5 Dakikada Kahveli Truffle

Malzemeler 24 adet kedidili bisküvi 120g çikolata (bitter ve sütlü karışık) 100g labne peyniri 180ml sıcak su 1,5 tatlı kaşığı granül kahve Kaplamak için 160g çikolata (bitter ya da sütlü kullanabilirsiniz) Hazırlanış..

Eşiniz Kredi Kartınızı Patlatırsa - Röportaj 04:19

Eşiniz Kredi Kartınızı Patlatırsa - Röportaj

Sokak röportajında vatandaşlara eşiniz kredi kartınızı patlatırsa tepkini ne olur sorusu sorulmuş ve ilginç cevaplar alınmış...

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzlerken Neden Sorusunu Sormadan Edemeyeceğiniz Beyin Acıtan Sakarlıklar 03:01

İzlerken Neden Sorusunu Sormadan Edemeyeceğiniz Beyin Acıtan Sakarlıkl

Kadınların neden erkeklerden daha uzun yaşadığını bir kez daha anlayacaksınız. Olur olmadık yerlerde fazla düşünmeden harekete geçen insanların beyin acıtan o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.146 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak 00:34

Beyin Kontrolü İle Fareye Öldürme Hissi Aşılamak

Farenin kafasına takılan cihaz ile lpgden benzine geçiş gibi açıp kapatarak öldürme hissini uyarmayı başarmışlar. Oldukça ilginç bir çalışma olmuş. İnsanlık üzerinde etkisi ne olunur bilinmez ama tam tersi düşünürsek sok..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..

Sahibinin Sırtına Masaj Yapan Kedi 00:52

Sahibinin Sırtına Masaj Yapan Kedi

Her eve lazım böyle kedi .Hele işi sabahta akşama kadar bilgisayar başında olan bir insan için baya rahatlatıcı olur ...

  • JET TV tarafından
  • 698 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Direk Dansında Çıtayı Arşa Taşıyan At 01:00

Direk Dansında Çıtayı Arşa Taşıyan At

Direk dansı dediğin böyle olur. Maşaallah ablamız da tutunduğu direkten farksız. Daşş gibi. Kendisi direk dansı hocasıymış...

  • JET TV tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dikkatsizlik sonucu Oluşan Kazlar 03:51

Dikkatsizlik sonucu Oluşan Kazlar

Dikkat etmezsek böyle şeyler olur anam az dikkat edin lütfen .İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 898 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Forlorned Orijinal Fragmanı 01:51

The Forlorned Orijinal Fragmanı

Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fenerini ve harap binaları onarmakla görevlidir. Tom bu işi isteyen tek kişi olduğunu bilm..

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser 01:57

Sevdiğim Tüm Erkeklere Türkçe Altyazılı Teaser

Ya şimdiye kadar âşık olduğunuz herkes onlar hakkındaki hislerinizi öğrenseydi? Üstelik aynı anda? Lara Jean Song Covey'nin hayal ürünü aşk hayatı, o ana dek sevmiş olduğu beş oğlana yazdığı mektupların gizemli biçimde ..

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi 05:59

Kremalı Mantarlı Hindi Sote Tarifi

Malzemeler Yarim kilo hindi eti kusbasi dogranmis olsun.Bu tarifi tavuk etiylede yapabilirsiniz. Yarim kilo mantar 1tane kuru sogan 1 tane yesil biber 1 tane kirmizi biber 1 paket krema(schlagsahne) tuz,karabiber, kekik..

Profiterol Tarifi 11:39

Profiterol Tarifi

Malzemeler Hamuru icin 1 su bardagi su 1 su bardagi un 2 corka kasigi tereyagi(100 gr) Bir cimdik tuz 1 cay kasigi seker 3 tane yumurta (eger yumurtalariniz kücükse 4 tanede gider.ben bugün 3 tane koydum Kremasi icin 3 ..

Dızmana Tarifi 11:23

Dızmana Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk su bardagi ilik su 1 tane yas maya(kuru mayada olur) 1 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz Yaklasik 7 su bardagi un.Unumuzu kontrollü koyalim.yumusak ama ele yapismiyan bir ham..

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi 01:17

Dereotlu Yağlı Kahvaltılık Peynir Tarifi

Baharat soslu peynir baharatlı soslu peynir : orta yağlı küp doğranmış peynir çekme karabiber yoksa normalde olur pul biber dere otu zeytin yağı Küçük kavanoza yaparsanız peyniri suyunda bekletmenize gerek kalmıyor zeyti..