#Kayahan emrin olur dinle

Adana Kedisinin Tuhaf Hareketleri 00:56

Adana Kedisinin Tuhaf Hareketleri

Adana'da bulunan bir kedinin yaptığı davranışlar sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Olayları bitmeyen Adana'nın kedisi de böyle olur şeklindeki yorumlarla yayılan görüntü, çok sayıda kişi tarafından izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim 15:40

Duygu Özaslan Bronzlaşmış Gibi Görünen Makyaj Favori Güneş Ürünlerim

Bronz bir vücut tabii ki güzel ama cildimizi bronzlaştırırken yüzümüzü güneşten korumamız gerekir. Bu videoda cildimi ve koruduğum beyaz kalan yüzümü nasıl aynı renk yaptığımı gösterip favori güneş ürünlerimi de paylaştı..

 Beyza Yaman Evde Saç Kırıklarını Alma 04:37

Beyza Yaman Evde Saç Kırıklarını Alma

Sorularınız veya önerileriniz olursa yorum atarsanız çok sevinirim. Kanalıma abone olmayı ve videomu beğendiyseniz 'beğen' butonuna tıklamayı unutmayın. Bir de diğer sosyal medya hesaplarıma da göz gezdirseniz ne güzel o..

Tulumba Tatlısı Tarifi 12:36

Tulumba Tatlısı Tarifi

2 tane yumurta oda isisinda Yarim su bardagi süt oda isisinda Yarim su bardagi yogurt oda isisinda Yarim su bardagi siviyagYarim su bardagi irmik Yarim cay bardagi misir yada bugday nisastasi 1 cay kasigi tuz 1 tane v..

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet) 06:20

Poğaça Tarifi(Hamuru Labneli Yumuşacık Dokusuyla Muhteşem Bir Lezzet)

Labneli poğaça tarifi malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket labne(frischkäse) peyniri 1 paket yaş maya (isteyenler 2 yemek kaşığı kuru mayakatabilir) 1buçuk tatlı kaşığı ..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik 08:51

Çağla Hangi Ayakkabı Nerede Giyilir Moda Güzellik

Biliyorum biliyorum hepiniz biliyorsunuz ama ya yeni başlayanlar :) Bu videoyu genç kızlar için çektim. Yeni yeni topuklu ayakkabı giymeye başlayan minnoşlar için. Düğünde ne giyicez? Peki kır düğünüyse? Uzun elbisenin ..

Giyen Bayan Stil Görünmek İçin 5 İpucu 05:44

Giyen Bayan Stil Görünmek İçin 5 İpucu

Daha stil görünmek için basitçe yapabileceğiniz 5 ipucunu sizler için sıraladım. Bu pratik bilgiler umarım faydalı olur...

Giyen Bayan Hamilelik Çatlakları ile Nasıl Başa Çıktım Doğumdan Sonra Karın 10:47

Giyen Bayan Hamilelik Çatlakları ile Nasıl Başa Çıktım Doğumdan Sonra

Bugünkü videomda hamilelik çatlakları ile nasıl başa çıktım? Hamilelik çatlaklarına ne iyi gelir, çatlak neden olur ve doğumdan sonra karın bölgem nasıl toparladı? tüm bunlarla ilgili deneyimlerimi paylaşıyorum...

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Pekmezli Un Helvası Tarifi 05:42

Pekmezli Un Helvası Tarifi

2 su bardağı dolusu un 125 gr. Tereyağı 1 çay bardağı sıvıyağ Şerbeti için gerekenler : 2 buçuk su bardağı su (soğuk su kullanın) 1 buçuk su bardağı şeker(cok tatli sevmiyorsaniz sekeri azaltabilirsiniz) Yarım su bard..

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi 04:43

Dolgu Kenarlı Pizza Tarifi

Hamur için: 2 yemek kaşığı kuru maya 1 su bardağı su Yarım su bardağı sıvı yağ Yarım su bardağı yoğurt veya süt 2 çay kaşığı tuz Aldığı kadar un (yaklaşık 4-5 su bardağı, yumuşak ama ele yapışmayacak bir hamur olması ge..

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek 01:54

Kahvaltılık Peynirli Kızarmış Ekmek

malzemeler 1 su bardağı ezilmiş rendelenmiş beyaz peynir 1 su bardağı rende kaşar peyniri 1 adet yumurta 1 adet küçük domates( kabuğu ve çekirdeği çıkartılmış küp doğranmış) 2 adet ince doğranmış sivri biber 2-3 dal in..

Ferrari'den Bile Daha Pahalı Olan Dünya'nın En Lüks Araba Anahtarları 06:32

Ferrari'den Bile Daha Pahalı Olan Dünya'nın En Lüks Araba Anahtarları

Ferrari'den Bile Daha Pahalı Olan Dünya'nın En Lüks Araba Anahtarları... Yani amaç anahtarı olamak arabayı olmasakda olur ...

  • JET TV tarafından
  • 1.481 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Saç Bakım Rutinim 13:54

Duygu Özaslan Saç Bakım Rutinim

Bir süre çok fazla ürün denedim. Ama sizin de fark ettiğiniz gibi saçıma uygun olan ürünleri sonunda buldum! Bu videoda saç bakım rutinimi sizlerle paylaştım. Umarım faydalı olur..

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi 04:38

Çikolatalı Karamellı Kurabiye Tarifi

125 gr. Oda ısısında yumuşamış tereyağı ya da margarin. 1 tane yumurta 4 yemek kaşığı şeker(70gr) 1 paket vanilya 1 çay kaşığı kabartma tozu (silme) Yaklaşık 7-8 yemek kaşığı un (250 gr) Süslerken koymak için karamel ve ..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi 08:54

Kaymaklı Mısır Ekmeği Tarifi

500 gr mısır unu 150 gr kaymak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı şeker 60 ml zeytinyağı 1 paket kabartma tozu 650-850 ml sıcak su Mısır ekmeği deyince o kadar çok farklı yapan var ki, ayçiçek yağlı, zeytinyağlı, tereyağ..

Evde Lavaş Tarifi 15:27

Evde Lavaş Tarifi

Lavaş Ekmek Bir kasede 300 gr(1,5 bardak) un, 200 gr su(yarım bardağı bir parmak geçen) ve 6 gr tuzu(1 dolu çay kaşığı) karıştırın. Açacağımız için yumuşak bir hamur olması önemli . Tüm malzemeleri iyice karıştırıp, yoğ..

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı 00:56

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm Fragmanı yayında! Yiğit ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat ile Aslı, kendi yollarını çiziyor! Yiğit, düzenlediği operasyondan sonra Namık Emirhan'ın birlikte çalıştığı kaçakçıların hedefi haline..

Aslı Afşaroğlu Tatil Çantamda Ne Var 14:00

Aslı Afşaroğlu Tatil Çantamda Ne Var

Bugün sizinle tatil valizimde/çantamda neler olduğunu paylaşıyorum. Umarım keyifle izlersiniz ve yararlı olur. Beğen butonuna tıklamayı unutmayın..

Rimel Askına 10 Favori Yazlık Şalım Şallarımı Nasıl Organize Edıyorum 10:35

Rimel Askına 10 Favori Yazlık Şalım Şallarımı Nasıl Organize Edıyorum

Herkese merhabalar bu videomda yazlık favorimi şallarımı ve nasıl organize ettiğimi anlattım . Umarım faydalı olur videoyu beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın lütfen .Sizi seviyorum :)..

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları 08:29

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları

Elbette makyaj zaman isteyen birşey, ve bizim bu hızlı yaşantımızda daha pratik şeylere ihtiyacımız var. O yüzden biçoğumuzun yaptığı şeyler, hata denir mi? Bilemedim, moda denen bişey var, bi gün ben de onu kontrol edeb..

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular 02:23

15 Saniye İle YKS'yi Kaçıran Öğrenci İçin Seferber Oldular

Çorum'da kapılar kapatıldıktan 15 saniye sonra YKS sınavının yapılacağı okulun bahçesine gelen bir öğrenci içeri alınmadı. Durumu tepki gösteren aileler okulun kapısının camlarını vurarak görevlilere öğrencinin alınması ..

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : ..

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği 08:08

Tavuklu Beşamel Soslu Kabaklı Sandal Yemeği

Bu tarifte ben tavuk kullandim sizler kiyma yada kusbasi dana etiylede yapabilirsiniz.besamel sos yapmadan direk kasari serpip yapabilirsiniz.Ben kabagi kizarttim sizler birazcik yaglayip tuzlayip firina atin öylede yumu..

Belgin Uruk Şal Bağlama Modelleri Mezuniyet , Düğün , Nişan 09:40

Belgin Uruk Şal Bağlama Modelleri Mezuniyet , Düğün , Nişan

Mezuniyet ,düğün ve özel günlerinizde kullanabileceğiniz farklı kolay şal bağlama modeli hazırladım inşallah sizin için faydalı olur....