#Kayahan emrin olur dinle

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı 14:46

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Gece Makyajı

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte elime yeni geçen makyaj malzemelerimi denedik, yorumladık, uyguladık ve ortaya böyle özel gün makyajı, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı 15:37

Fatmanur Öztekin Fondötensiz Yaz Makyajı

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit ve pratik bir yaz makyaj paylaşmak istedim, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin 07:45

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit 5 dk yapabiliceğiniz her kıyafetle uyabilicek bir makyaj paylaşmak istedim artı olarakta üç farklı kombin önerdim, umarım işinize yarayan bir vi..

Fatmanur Öztekin Çıkacak Sivilceleri Kurutmak 10:57

Fatmanur Öztekin Çıkacak Sivilceleri Kurutmak

Herkese merhaba bugün benimde çokça yaşadığım ve soru aldığım bir konuyu sizinle paylaşıyorum, umarım işinize yarayan bir video olur :) İYİ SEYİRLER..

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı 00:53

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 477. Bölüm Fragmanı yayında! Tekin, cinayetten gözaltına alınıyor! Metin, kardeşi için hayatını tehlikeye atıyor! Tekin'in adı cinayet soruşturmasında yer aldığını duyan Mesut, çok öfkelidir. Tekin ise ne ..

Patates Çorbası Tarifi 05:11

Patates Çorbası Tarifi

Patates Çorbası İçin Malzemeler: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet orta boy soğan 2 adet patates 2-3 diş sarımsak 1 yemek kaşığı un 2 yumurta sarısı 1 limon suyu 1 kase et veya tavuk suyu (yoksa kullanmayın) yeterince k..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Çilekli Tart Kek Tarifi 06:26

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 tane yumurta 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Üzerindeki kreması için gerekenler : Yarım litre süt 2 tane yumurta sarısı 2 yemek k..

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan 01:13

Günlerdir İsrail Zindanlarında: Ebru Özkan

İsrail askeri mahkemesi, Kudüs'e yaptığı ziyaretin ardından 11 Haziran'da Türkiye'ye dönmek için geldiği Tel Aviv'deki Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına alınan Ebru Özkan'ın gözaltı süresini 3 Temmuz'a kadar uzattı. Eb..

Tuğçe Ay Takma Kirpik Etkisi Yaratan Favori Maskaralarım 05:24

Tuğçe Ay Takma Kirpik Etkisi Yaratan Favori Maskaralarım

Merhaba, Yıllardır kullandığım 2 favori maskaram ve son zamanlarda keşfettiğim bir mascaramı sizlerle paylaştım umarım yararlı olur...

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız 00:32

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız

Hamur işlerinin başarısı her ne kadar yapan kişiye ve tarife bağlı olsa da çoğunlukla fırının rolü de yadsınamaz. Hamur ne kadar iyi yapılmış olursa olsun fırın iyi pişirmezse sonuç kötü olur. Fırından tıkır tıkır çıkan ..

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle 1:32:05

Şeytanın Çocukları-El Ebyaz Hd İzle

Konusu : Arkeoloji çalışmaları yapan bir ekip esrarengiz bir gemide toplanırlar. Daha sonra arkeolog grubu bu gemide yer alan bir takım garip olaylara şahit olur. Öğrendiklerine göre 2 yıl önce bu gemide korkunç olaylar..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Aslı Özdel Kuru Cilde En iyi Çözüm 04:58

Aslı Özdel Kuru Cilde En iyi Çözüm

Kuru cilde en iyi çözümü, bu iki aşamalı nemlendirme rutiniyle buldum. Bu iki nemlendirme adımını atlamadan yaptığımda cilt kuruluğumda inanılmaz azalma gözlemledim. Umarım sizin için de faydalı olur...

Aslı Özdel Kalıcı Makyajın 5 Kuralı 08:06

Aslı Özdel Kalıcı Makyajın 5 Kuralı

Sizinle bu videoda kalıcı ve dayanıklı makyajın 5 kuralını paylaştım,umarım faydalı olur???? Videoyu beğenmeyi ve kanalıma ABONE olmayı unutmayın..

Çok Dayanıklı Gece Makyajı Yağlı Cilt İçin 16:00

Çok Dayanıklı Gece Makyajı Yağlı Cilt İçin

Kız kardeşim Ayşe'yle yağlı ve karma ciltliler için çok dayanıklı gece makyajı çektik.Yağlanmaya,dağılmaya dayanıklı bu makyaj adımları,umarım sizler için faydalı olur.???? Videoyu beğenmeyi ve kanalıma ABONE olmayı unut..

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek 12:55

Aslı Özdel Kötü Cilt Gününü Güzel Makyaja Dönüştürmek

Kötü cilt gününü güzel bir makyaja dönüştürmek aslında sizin elinizde. Ben kendi kötü cilt günümü nasıl güzel bir makyaja dönüştürdüğümü bu videoda sizlerle paylaştım. Egzama,akne,cilt kuruluğuna neler yapıyorum,hangi ür..

Aslı Özdel Kaş Nasıl Doldurulur 04:14

Aslı Özdel Kaş Nasıl Doldurulur

Kaşlarımı nasıl doldurup,şekillendirdiğim sıkça soruluyordu.Umarım video sizlere için yararlı olur :)..

Chp'de Bir Değişim Rüzgarı Esiyor 01:02

Chp'de Bir Değişim Rüzgarı Esiyor

'CHP'de bir değişim rüzgarı esiyor' CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'de kavga yok, gürültü yok. CHP'de bir değişim rüzgarı esiyor. Değişim rüzgarı eserken, duvar kurmak yerine değ..

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi 10:01

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi

İki büyük boy pizza için gerekli malzemeler: Pizza hamuru için 1 buçuk su bardağı su (250ml lik bardak) 1 yemek kaşığı tozmaya 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 4 su bardağından biraz fazla un 1 ta..

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi 06:26

Taze Meyveli Aşure Puding Tarifi

Taze Meyveli Aşure Puding İçin Malzemeler: yarım su bardağı + 2 yemek kaşığı aşurelik buğday 2-3 yemek kaşığı kırıklı pirinç (normalde olur) ıslatmak ve kaynatmak için yaklaşık 5-6 su bardağı su 5-6 adet kayısı yarım lim..

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi 08:31

Fırında Etli Biber Dolması Tarifi

Fırında Etli Biber Dolması Nasıl Yapılır? 750gr. kadar tercihen ince kabuklu düzgün çok büyük olmayan dıolmalık yeşil biber 300gr. orta yağlı kıyma 2 adet orta boy soğan 3 adet kabukları soyulmuş domates 1 su bardağı vey..

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi 02:17

Acun Ilılcalı'dan Survivor'da Türkiye Sürprizi

Yaşanan cinayetin ardından Acun Ilıcalı’nın “Survivor” setini Dominik’ten taşıyıp taşımayacağı tartışması sürüyor. Ben “taşıyacağını tahmin etmiyorum” demiştim, Ali Eyüboğlu “yer araştırıyor” diye yazdı. Aradan Dalyanlı ..

  • BETA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman 02:04

Kod Adı Sosisli Türkçe Dublajlı Fragman

Theo ve Luke birbirinden tamamen farklı yapıda insanlardır. Birisi işleri kaba kuvvetle çözerken diğeri ise olayları aklı ile çözmeye çalışır. Büyükelçinin kızının kaçırılması ikisinin bir araya gelmesine neden olur. Kaç..

Porsiyonluk Revani Tarifi 05:25

Porsiyonluk Revani Tarifi

Revani tarifim için malzemeler: Revani Şerbeti için: 1 su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı su 4-5 damla limon suyu Revani Keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 1 limon kabuğu rendesi 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve..

Fırında Sütlaç Tarifi 04:11

Fırında Sütlaç Tarifi

1 litre süt(mümkünse yagli süt alin sütlaciniz daha lezzetli olur) 1 su bardagi şeker Yarim su bardagi pirinc 2 yemek kasigi nisasta 1 tane vanilya Hazirlanisi Ilk once pirinci yikayip icine 2 su bardagi kaynar su koy..

 İmam Sarığı Tarifi 09:31

İmam Sarığı Tarifi

Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi toz seker 1 su bardagi dolusu un 1 cay bardagi süt 1 tane vanilya 1 tane kabartmatozu 3 yemek kasigi kakao(kekin sade olmasini istemiyorsaniz kakao yerine un ..

Güldür Güldür Show 179. Bölüm - Çapkınlık 21:06

Güldür Güldür Show 179. Bölüm - Çapkınlık

Bilal çapkınlığı yüzünden nasıl bir problem yaşayacak? Bilal’in kadınları etkilemedeki sırrı neler? Bilal’e doğum günü sürprizi yapmak isteyen kızlar aynı anda eve gelirse ne olur?..

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:37

Yüz Türkçe Altyazılı Fragmanı

Polonya’da yaşayan Jacek, dünyanın en büyük İsa heykelinin inşaatında çalışmaktadır. Yaşadığı korkunç kaza sonucu Jacek'İn yüzü paramparça olur. Hemen ameliyata alınan Jacek'e Polonya’nın ilk yüz nakli uygulanır. Geçirdi..