#Kayahan emrin olur dinle

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır 06:52

Puf Puf Pastane Açması Nasıl Yapılır

1 paket yaş maya 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 5 yemek kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı dolusu tuz Yaklaşık 8 buçuk su bardağı un (lütfen kontrollü ekleyelim herkeste aynı oranda gitmeyeb..

Zohak Fragman 01:37

Zohak Fragman

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirmeye sevk edilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasınd..

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle 1:41:36

Namus Uğruna 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zenginlik tutkusu olan karısı yüzünden Eşref’in başına gelenler konu edilir. Kasımpaşalı Eşref garajda çalışan ve kendi hâlinde yaşayan yoksul bir gençtir. Bir gün kendisi gibi yoksul Neriman ile tanışı..

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle 1:12:09

Nilüfer Orman Çiçeği 1960 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, dört Türk gazetecinin Afrika’da buldukları beyaz tenli Nilüfer’i İstanbul’a getirmelerini konu edinir. Dört Türk gazeteci görev gereği bir süre için Afrika’da bulunur. Dört gazeteciden biri olan Ümit, gün..

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum 20:02

Merve Kutlu Adım Adım Saçlarımı Evde Mora Nasıl Boyuyorum

Çoookk istenilen video geldi! Saçlarımı evde nasıl boyuyorum? Hangi markayı kullanıyorum!? ???? Lütfen sonuna kadar izleyin. Saçlarımı boyadıktan sonra nasıl bakım yaptığımı da anlatıyorum! ???? Umarım yararlı olur. Öpül..

Ayşenur Yaylalı Gözlük Kullananlar İçin Şal Eşarp Yapımı 06:52

Ayşenur Yaylalı Gözlük Kullananlar İçin Şal Eşarp Yapımı

Merhabalar bu videoda gözlük kullananlar için bir takım detaylardan bahsettim.Bundan sonraki stil videolarım da daha detaylı bir şekilde bu konuyu tekrar ele alacağım:) Umarım keyifle izleyeceğiniz bir video olur..

Adnan Oktar Amerikan Dublaj 00:59

Adnan Oktar Amerikan Dublaj

Son zamanların ağır gündemi Adnan Oktar, Veysel Zaloğlu'nun diline düşürse nasıl olur? İzliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Küçük Ayak Fragman 02:21

Küçük Ayak Fragman

İnsanların varlığına inanan genç ve zeki bir yeti, bu fikrinde diretse de kimseyi kendine inandıramaz. Ancak günün birinde beklenmedik bir şey olur ve karşısına bir insan çıkıverir. Bir küçükayak bulduğu haberi sevimli..

Lazanya Tarifi 11:23

Lazanya Tarifi

Yarim kilo dana Kiyma Lazanya yapraklari (haslanmiyandan) 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 1 yemek kasigi domates salcasi 1 cay bardagi domates sosu(domateste rendelenebilir) tuz karabiber tozbiber kurunane Kasar peyni..

Velibah Patatesli Gözleme 10:33

Velibah Patatesli Gözleme

Malzemeler 1 paket kuru maya 2 su bardagi ilik su 1 tatli kasigi Tuz 1 corba kasigi seker 6 su bardagi un Hazirlanisi yarim bardak suya maya ve sekeri koyup 5 dakika mayamizin aktivlesmesini yani köpürmesini sagliyalim..

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman 02:03

Daha Yeni Başladık Türkçe Altyazılı Fragman

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekanı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğle..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Şanslı Adam 00:26

Şanslı Adam

Sarı tişörtlü adam şanslı olur..

  • PengoTV tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Deli Amy'nin Çıldırmaları ve Gordon Ramsay ve Müşterilerin Zor anları 03:32

Deli Amy'nin Çıldırmaları ve Gordon Ramsay ve Müşterilerin Zor anları

Şef Ramsay Amy Baking House a konuk olur.Restaurantın sahibi Amy ve Samy müşterileriyle araları iyi değildir.Sürekli küfür edip bağırıp çağırırlar.Gordon Ramsay reyiz ise bunlara yardım edemeyeceğini düşünür ve iyi şansl..

  • JET TV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Karda Mahsur Kalan Çobanın İlginç Anlatımı İzleyenleri Kahkahaya Boğdu 01:20

Karda Mahsur Kalan Çobanın İlginç Anlatımı İzleyenleri Kahkahaya Boğdu

Erzurum'un Olur ilçesinin yüksek kesimlerinde köyden mezraya götürülen koyun sürüsü kar ve tipiye yakalandı. Videoyu çeken çoban yaşadıkları zor anları eğlenceli bir şekilde anlattı...

  • JET TV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 5 yıl önce
O Kadın 1966 Türk Filmi İzle 1:06:25

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocası ve çocuğunun geleceği için kendini feda eden bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayşe ve Kemal’in mutlu bir evliliği ve yeni doğan Salih adında oğulları vardır. Kemal’in terfi almasını kutladıkları b..

İçli Köfte Tarifi 08:33

İçli Köfte Tarifi

Benim tarifim Hatay yöresine aittir. Verecegim tariften yaklasik 35 tane cikiyor. Bu tarifle ister kizartin isterseniz haslayin. Icli köfte (oruk)tarifi Malzemeler Dıs malzemesi icin 3 su bardagi ince koftelik bulgur (ya..

Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı 01:58

Öğrenci Kafası Soygun Fragmanı

Aynı eve yaşayan Toprak, Cüneyt, Semir ve Uğur’un karşı dairelerinde de kız arkadaşları Pınar, Tuğçe ve Melek kalır. Ekip daha rahat görüşebilmek için aynı apartmanda yaşayan ev sahipleri Süheyla’ya çaktırmadan iki daire..

Tarfikte Slalom Yapan Manyak Motorcu 03:22

Tarfikte Slalom Yapan Manyak Motorcu

O neydi lan? Bir insan bu kadar mı canına susamış olur. Hadi kendi canını siktir et, başkalarına zarar vermiyeydi eyiydi..

  • JET TV tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fatality Finalli Bel Fıtığı Tedavisi 01:00

Fatality Finalli Bel Fıtığı Tedavisi

Ülkemde bel fıtığına karşı modern tıbbın bütün olanaklarını kullanan çıkıkçılar bu işin tedavisinde olur olmadık şeyler deniyor. Bu amca hastanın belini koparsa daha iyi valla...

  • JET TV tarafından
  • 358 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sınırlarımızı aşmak derim.Oruç tutmuş herhalde :) 00:22

Sınırlarımızı aşmak derim.Oruç tutmuş herhalde :)

Haha..Arada olur oyle.Ama oto kontrol her konuda basarinin altin anahtari.Afiyet olsun.sonuca odaklı, kararlılık ve yüksek hızda atılım ve reaksiyon...

  • PengoTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi - Chloe Akumalanıyor 05:30

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi - Chloe Akumalanıyor

Marinette ve Adrien çok çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mucizevi Sırlar 3 - Nathaniel Ve Marc - Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi 02:29

Mucizevi Sırlar 3 - Nathaniel Ve Marc - Mucize Uğur Böceği ile Kara Ke

Marinette ve Adrien çok çok başarılı iki ortaokul öğrencisidirler ve Paris'i kurtarmak için seçilmişlerdir. Görevleri ise istedikleri herkesi süper bir kötü haline getirebilen kötü yaratıkları, yani Akumaları yakalamak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Süt Reçeli Tarifi 03:39

Süt Reçeli Tarifi

Süt reçeli nedir diye sorarsanız aslında reçelden ziyade, şekerli yoğunlaştırılmış süt (sweetened condensed milk) demek daha doğru olur. Süt, içine eklediğimiz karbonatla beraber piştikçe Karamelize oluyor ve krem hal..

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle 1:41:43

Ölmeyen Aşk 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir sevgi-nefret ilişkisi anlatılır. Ethem, kız kardeşi Yıldız ve köşke evlâtlık olarak alınan Ali aynı evde büyümüşlerdir. Bu süre içerisinde Yıldız ile Ali birbirlerine âşık olur. Babalarının ölümüyle..

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..