#Kayahan emrin olur dinle

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2 00:26

Nightflyers Tanıtım Fragmanı #2

Sürükleyici bir psikolojik gerilim olan Nightflyers, popüler yazar George R.R. Martin'in kısa romanından uyarlandı. Bilim insanlarından ve kâşiflerden oluşan mürettebat, tarihin en gelişmiş gemisiyle bir yolculuğa çıkar...

Şans bir uğraşın eseridir. 00:08

Şans bir uğraşın eseridir.

Şans bir uğraşın eseridir. Hazırlık ve fırsatın bir araya gelmesiyle oluşur. Şansın gerçekleşmesi için, önce hazır olmak gerekir. Karşılarına çıkan fırsatlara hazırlıksız yakalanan ve değerlendiremeyenler, başarının ş..

  • PengoTV tarafından
  • 272 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Antreman Diye Kız Arkadaşının Burnunu Kıran Ayı 00:47

Antreman Diye Kız Arkadaşının Burnunu Kıran Ayı

Zaten baştan yatak odasında dövüş antramanı yapmak en büyük saçmalık. Üstüne 1,90 boyu ve dolap gibi cüssesiyle bir adam kendi gücünden bîhaber mi olur ki öyle kontrolsüzce tüm güç atıyor tekmeyi?..

  • PengoTV tarafından
  • 203 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Yunanistan Geri Adım Attı- -Türkiye ile Sorun İstemiyoruz 02:00

Yunanistan Geri Adım Attı- -Türkiye ile Sorun İstemiyoruz

Yunanistan Türk kargo gemisinin önünü kesmeye çalışmış, ancak Türk fırkateyninin müdahalesiyle karşılaşmıştı. Türkiye ile çatışmaya hazırız diyen Yunanistan şimdi ise geri adım attı. Atina, Türkiye ile savaşmak isteyec..

Irmak Arıcı / Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı / Yağmurum Ol

Irmak Arıcının Yeni Tekli Sıngle Sizlerle Yaz Ayları Hareketli Şarkılarla Güzel Olur Keyifli Dinlemeler Sizlere :)..

  • Zgz_Levent tarafından
  • 120 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Pakistan Savaşa Hazır! Muhteşem Üçlü Kuruluyor! Azerbaycan, Türkiye… 10:07

Pakistan Savaşa Hazır! Muhteşem Üçlü Kuruluyor! Azerbaycan, Türkiye…

Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan, Türkiye ve Pakistan ortak görüşte. Bu üç ülke Karabağ sorununun çözümü için sizce neler yapabilir? Peki bu 3 ülke birleşirse ne olur?..

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ! 08:16

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ!

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN YUNANİSTAN'A VURURUZ! (AÇIK AÇIK SÖYLEDİ) O AN GELMESİN, BEDELİ AĞIR OLUR!..

Zalim 1970 Türk Filmi İzle 1:08:49

Zalim 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babalarının intikamını almak isteyen siyam ikizi kardeşlerin öyküsünü konu edinir. Bizans tekfuru, Türklere vergi vermemek için Rus çarıyla anlaşır. Zalim’in öncülüğündeki Ruslar Amuryon şehrine saldırırl..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle 1:28:34

Kaptan 1984 Türk Filmi İzle

Konusu : Uçarı ve birazda hovarda olan Orhan kaptanın gemisine,geç ödenen bir senet yüzünden haciz gelir.Borçlandığı adam kasabanın zengin eşrafından biridir.Orhan kaptan gemisini hacizden kurtarmak için kamyonetiyle yo..

Ispanaklı Börek Tarifi 04:24

Ispanaklı Börek Tarifi

MALZEMELER 4 adet yufka, 1 baş soğan, 500 g ıspanak, 1 su bardağı lor peyniri veya ezilmiş beyaz peynir, 1 çay bardağı+4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, Tuz, Susam. **..

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı 01:01

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı

Hekimoğlu 19. Bölüm Fragmanı yayında! İpek ve Ateş arasında gerilim büyüyor!nnAteş, İpek'e meydan okur ve ekibine zor kullanarak da olsa İpek için araştırma yaptırır. Öte yandan elini kaybetmek üzere olan bir hasta herke..

  • GÜL tarafından
  • 32 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır 04:11

En Lezzetli Köfte Nasıl Yapılır

Mübarek Ramazanınızı kutlarız ve Ramazan ayının ilk gününde şanına yaraşır ve Türk Mutfağının simgelerinden bir tarif vermek istedik. Ama bu tarifte öyle ipuçları var ki kaçırmayın sakın. En güzel köfte hangi etten olur...

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi 08:07

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 limonun suyu, 1 limonun rendelenmiş kabuğu, 1 yemek kaşığı pudra şekeri, 2 su bardağı un, 1 paket kabartma tozu, Üzeri için 2 tepeleme yemek kaşığı pudra şekeri. ******..

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar 04:50

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 6 yıl önce hobi olarak evlerinin bahçesinde yetiştirmeye başladıkları 3 tavuğun sayısını 1250'ye çıkaran ziraat mühendisi Havva Girişken (48) ve kardeşi Zülfikar İşlek (47), 10 dönüm araziye k..

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU 13:45

SİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARACAK 24 MODA TÜYOSU

Sürekli aynı giysileri giymek sıkıcı olabiliyor. Fakat bazen eskilerimizi atmayı da istemeyiz çünkü her şey günü gelince yine moda olur. Bu videoda size şahane kendin yap fikirleri ve eski giysilerinizi geri dönüştürüp y..

  • GÜL tarafından
  • 24 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emrah Apartmanı'nın hikayesi 01:55

Emrah Apartmanı'nın hikayesi

BAZEN EVİN KALEN OLUR. BAZEN DE ANILARINI GÖMDÜĞÜN BİR MEZARLIK... SIRADAKİ HABERDE TAM DA ÖYLE OLDU. BİR TORUNUN ADINI YAŞATMAK İÇİN YAPILAN APARTMAN BAKIN KİME MEZAR OLDU?..

Panik anları sesli mesajlarda 02:10

Panik anları sesli mesajlarda

KİMİ 'ŞU AN EVDE DEĞİLİM. NE OLUR ÇOCUKLARIMA BAKAR MISINIZ?' DİYE SORDU... KİMİ KAPININ SIKIŞTIĞINI, DIŞARI ÇIKAMADIĞINI SÖYLEYİP YARDIM İSTEDİ... DEPREMDE YAN YATAN BİNADAKİ KOMŞULAR­, TELEFONA SARILIP WHATSAPP GRUBUND..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Patatesli Çörek Tarifi 02:50

Patatesli Çörek Tarifi

MALZEMELER 2 adet Patates, 2 yumurta, 2 su bardağı un, 1 çay bardağı süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 1/2 su bardağı lor peyniri veya beyaz peynir, 1 tepeleme çay kaşığı karbonat, 1 avuç ince kıyılmış dereotu, 2 çay kaşığı ..

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu 02:14

34 yıl sonra ''evladın yaşıyor'' telefonu

SIRADA SADECE FİLMLERDE OLUR DİYECEĞİNİZ TÜRDEN BİR HABER VAR. İDDİAYA GÖRE BİR HEMŞİRE HASTANEYE YATIRILAN BEBEK İÇİN AİLESİNE ÖLDÜ DEDİ. SONRA DA BEBEĞİ KENDİ NÜFUSUNA KAYDETTİRDİ. 34 YIL BOYUNCA BİR ŞÜPHEYLE YAŞAYAN B..

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi 01:50

Kamyon direği devirdi, direk otobüse girdi

KAMYON TELE TAKILDI, TEL GERİLİP DİREĞİ YERİNDEN SÖKTÜ... DEVRİLEN DİREK DURAKTAKİ OTOBÜSÜN CAMİNDAN İÇERİ GİRDİ... BÖYLE KAZA OLUR MU? DEMEYİN... ZİRA İSTANBUL GAZİOSMANPAŞA'DA YAŞANDI. O KORKUNÇ ANLARIN HABERİ VAR SIRA..

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı 00:21

Evlilik Teklifi Bekleyen Kadının Dramı

Bir ilişkiyi taçlandırmak güzel bir evlilik teklifi sürprizi ile olur. Bu sürprizi erkek arkadaşından bekleyen kadın bakın nasıl hayal kırıklığına uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi 02:33

Hamsinin Boyu Küçüldü Avlanma Yasağı Geldi

Balık denince aklımıza ilk olarak hamsi gelir. Izgarası, kızartması, buğulaması birbirinden lezzetli olur. Ancak son günlerde hem hamsi miktarı azaldı hem de hamsinin boyu kısaldı. Bu durumu göz önünde bulunduran Tarım B..

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi  Hindistan Cevizli Islak Kurabiye 03:40

Kakaolu Şerbetli Kurabiye Tarifi Hindistan Cevizli Islak Kurabiye

Bu videoda sizlere damak tadınıza uygun üzerine şerbet dökülerek hazırlanan hindistan cevizi süslemeli ıslak kurabiye tarifi hazırladık. Yapımı gayet pratik olan bu tarifi izledikten sonra sizler için bu nefis kurabiyeyi..

Tatlı Bela Fragman #2 01:36

Tatlı Bela Fragman #2

Birlikte büyüyen Arda, Erdem ve Fırat'ın hayatları bir gece kapılarının önünde bir bebek bulmaları ile altüst olur. Gençler büyük bir şok içerisindedir. Ne yapacaklarını bilemeyen Arda, Erdem ve Fırat ilk iş olarak bebeğ..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Pırasa Mücver Tarifi 03:22

Pırasa Mücver Tarifi

MALZEMELER 3 sap Pırasa (yeşil kısmını kullanıp kullanmamak size kalmış), 3 adet yumurta, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 3 yemek kaşığı ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç dolusu kıyılmış maydanoz, Tuz, Karabiber, Kızartmak içi..