#Kayahan emrin olur dinle

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi 02:03

Fırında Yumurtalı Ekmek Tarifi

Dilimlenmiş 1 adet ekmek (yaklaşık 10-12 dilim), 2 Yumurta, 1 su bardağı süt, Tuz, 1 su bardağı ince rendelenmiş kaşar peyniri. *************************** Yumurtalı Ekmek direkt çocukluğumdur benim. Annem evde yaptığı ..

Zohak Teaser 00:59

Zohak Teaser

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasında altı yaşın..

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle 01:50

Almanya'dan ABD ve AB'nin Beklemediği Hamle

Almanya: Rus gazı ve petrolüne boykot, ülkede yoksulluğa neden olur..

FLAŞ Ukrayna'yı Almayan NATO O Ülkeyi Bünyesine Katıyor 03:19

FLAŞ Ukrayna'yı Almayan NATO O Ülkeyi Bünyesine Katıyor

FİNLANDİYA NATO ÜYESİ OLUR MU..

İsmail Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörü Olarak Barışın Yanındayım 04:31

İsmail Kartal Fenerbahçe Teknik Direktörü Olarak Barışın Yanındayım

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Shakhtar Donetsk maçı sonrası yaptığı açıklamada, “İnşallah bu savaş bir an önce son bulur, insanlar mutlu olur. Fenerbahçe teknik direktörü olarak barışın yanındayım” dedi...

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI! 2:11:45

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI!

Atatürk'ün bahsettiği TOROS hattı vuruldu, Hedef ülke Türkiye! 7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremler ile İşgal için zemin hazırlığı yapıldı, HAT-AY | AY - HATTI! Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 2 yıl önce
BOP! HATAY-İSKENDERUN KÜRT KORİDORU PLANI DEPREM İLE AKTİF EDİLDİ 57:24

BOP! HATAY-İSKENDERUN KÜRT KORİDORU PLANI DEPREM İLE AKTİF EDİLDİ

HATAY'a sahip çıkın! dikkat AY-HATTI! Senelerdir söylüyorum hedef ülke TÜRKİYE Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya Anadolu, çünkü Anadolu'ya hakim olan Dünyaya hakim olur!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptılar. Amaç Yeni Roma 33:32

Expo’lara Dikkat! Kahramanmaraş İle Her Şey Başladı! Pagan Ayini Yaptı

01:57 Neden Kasem? 03:10 Kahramanmaraş ile ne başladı? 07:26 İşgal tehdidi devam ediyor mu? 11:28 7 Tepeli Şehir Yok Olacak 14:05 Expo nedir? 19:12 Yeni Roma planı nedir? 27:30 Türklük tehdit altında 30:08 ABD Genel ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 56 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi 01:40

Atıştırmalık Peynir Dilimleri Tarifi

1 adet lavaş, 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 avuç kıyılmış maydanoz. **************** Böyle pratik tarifler genellikle öğle yemeğinde ne yesem diye düşünürken aklıma geliyor. Dolapt..

Kayısı Kompostosu Tarifi 02:25

Kayısı Kompostosu Tarifi

500 g taze Kayısı, 3/4 su bardağı şeker, 2 lt su, 1 çubuk tarçın, 4 diş karanfil. ************************ Sahurda geleneğimiz önce akşamdan kalan yemeği yemek, ardından da kahvaltılık yiyecekler tüketmektir. O kahval..

Limonlu Ice Tea Tarifi 02:07

Limonlu Ice Tea Tarifi

2 adet Limon, 1 su bardağı çay demi, 1/2 su bardağı şeker, 2 lt su. ****************** Yaz ayları gelince sıcak içeceklerden soğuklara doğru bir geçiş olur. Benim en çok sevdiğim yazlık içecekler limonata ve limonlu I..

Bitkisel demek masum demek değildir! 33:36

Bitkisel demek masum demek değildir!

Sağlıklı beslenmek, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde büyümesine, gelişmesine ve işlevlerini yerine getirirken gerekli olan enerjiyi sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca sağlıklı beslenme, vücutta oluşabilecek birçok hastalığı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 2 görüntüleme
  • 9 ay önce
Unlu mâmüller eskisi gibi masum değil! 18:21

Unlu mâmüller eskisi gibi masum değil!

Sağlıklı beslenmek, vücudumuzun sağlıklı bir şekilde büyümesine, gelişmesine ve işlevlerini yerine getirirken gerekli olan enerjiyi sağlamaya yardımcı olur. Ayrıca sağlıklı beslenme, vücutta oluşabilecek birçok hastalığı..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 9 ay önce
Sıvı Tuz, Haşimato Hastalığı 36:29

Sıvı Tuz, Haşimato Hastalığı

Vücudumuzun alkali olmasında limonun etkisi ne? Sıvı tuz kullanımının sağlığımıza ne gibi zararları var? Haşimato hastalığına ne sebep olur ve hastalığın bu kadar artmasının arkasındaki sebep ne?..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 8 ay önce
En Güçlü Koruma Kalkanı! 42:39

En Güçlü Koruma Kalkanı!

AĞZININ TADI DEĞİŞTİĞİNDE BİL Kİ NEGATİFDESİN! Enerjinizi Kaptırmayın! 02:51 Kıyamet Çağında Mıyız? 11:21 Negatif Yüklerimizden Nasıl Kurtuluruz? 21:38 Bolluk ve Bereketi Nasıl Arttırırız? 27:56 Ayetel Kürsinin Koruması!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 7 ay önce
Gerçekleri Bilmenizi İstemiyorlar! 50:36

Gerçekleri Bilmenizi İstemiyorlar!

02:38 Ekonomistleri Neden Dinlemeyelim? 06:52 Hangi Yatırımı Yapmalıyız? 21:19 Altın Ne Olur? 28:27 Met Başaran Finansal Özgürlük için Ne Yaptı? 40:00 Küçük Paralarla Yatırım Yapma Tekniği! 48:38 Paramızı Nasıl Yönetebil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 2 hafta önce
İstiridye Mantar Sote Tarifi  Sote Nasıl Yapılır 02:24

İstiridye Mantar Sote Tarifi Sote Nasıl Yapılır

Mantar sote nasıl yapılır öğrenmek için videomuzu izleyebilirsiniz. Yapımı çok kolay ve nefis bir tada sahip olan istiridye mantarları zeytinyağı ile soteliyoruz. Genellikle mantar sote tavukla yapılıyor. Fakat bizim tar..

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi 07:05

Ramazana Özel Nutella’lı Bülbül Yuvası Tarifi

RAMAZANA ÖZEL Nutella’lı Bülbül Yuvası Nutella'nın Bülbül Yuvasına ne kadar yakıştığına çok şaşıracaksınız ve Lezzetine bayılacaksınız, Nutellalı Bülbül Yuvası 250 gr tereyağ 1 adet yumurta 1 kabartma tozu 3 yemek ..

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı 01:02

Darısı Başımıza 2. Tanıtım Fragmanı

Ömrünü çocuklarına adamış, fedakâr bir anne olan Zerrin’in (Devrim Yakut) hayattan tek beklentisi çocuklarının mutlu yuvalar kurduklarını görebilmektir. Ama ne mümkün! Büyük kızı Rüya (Açelya Topaloğlu), eski bir oyuncuy..

Gevrek Kandil Simidi Tarifi 04:36

Gevrek Kandil Simidi Tarifi

Malzemeler: 150 g soğuk tereyağı 2 yumurta (birinin akı üzerine sürülmek için ayrılacak) 1/2 çay bardağı sirke 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı mahlep 1 çay kaşığı kabartma tozu 2-2,5 su bardağı un Bolca susam (çiğ veya..

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık 04:32

Patlıcanları Yağda Kızartmaya Son Etli Patates Püreli Karnıyarık

Patates Püreli ve etli Karnıyarık Tarifi Malzemeler 3 adet orta boy patlıcan kızartmak için sıvıyağ iç malzemesi için 300 – 400 gr kırmızı et( kuzu eti olsa daha iyi olur ) yarim su bardağı siviyag 1 adet buyuk boy ku..

 Kolay Şekerpare Tarifi 05:20

Kolay Şekerpare Tarifi

Şekerpare için Malzemeler 1 su bardağı irmik 1 su bardagi pudra sekeri 1 cay bardağı siviyag yarim paket tereyağı veya margarin(125 gr) 2 adet yumurta birinin sarisi ayrılacak (sonradan şekerparenin uzerine sürülecek) ..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru 02:33

Ton Balıklı Pizza Tarifi Pizza Sosu ve Hamuru

Bu tarifimizde ton balığı ile pizza nasıl yapılır sizler için videolu olarak hazırladık. Tüm pizzaların belkide en sağlıklı ve besleyicisi ton balıklı pizza. Aynı zamanda üzerinde pizza sosu için bir adet orta boy domate..

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi 05:48

Muhallebili Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

1 paket Kemalpaşa tatlısı ( 150 gr ) arkasındaki pişirme miktarına göre şeker ve su Muhallebisi için 5 su bardağı süt yarım çay bardağı toz şeker ( isteğe göre biraz çoğaltılabilir ) 3 çorba kaşığı tepeleme nişasta 2..

Elmalı Turta Tarifi 06:25

Elmalı Turta Tarifi

Malzemeler:Hamuru için; 250 g soğuk tereyağı, 400 g un, 3/4 su bardağı pudra şekeri, 1 yumurta sarısı, 1 paket vanilya, 1 çimdik tuz, 1 buz küpü. İçi için; 4 adet büyük kırmızı Elma, 4 yemek kaşığı şeker, 3/4 su bardağı ..

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır 02:51

Hamburger Tarifi Köftesi ve Ekmeği Nasıl Yapılır

Hamburger tarifi videomuz da kolay hamburger köftesi ve ekmeği nasıl yapılır öğrenebilirsiniz. Evde hamburger yapımının en büyük faydası kuyruk yağı değil gerçek kırmızı et yiyebilecek olmanız. Bu tarifteki hamburgerin d..

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi  Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır 03:14

Gerçek Çökertme Kebabı Tarifi Bodrum Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır

Yemek tarifleri sevenler ve özellikle etli yemek sevenler için MUTEŞEM BİR LEZZET olan Gerçek Bodrum usulü ÇÖKERTME KEBABI TARİFİ videosu hazırladık sizler için. Bir kere deneyen bu tadı asla unutamayacak, mutlaka deneyi..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..