#Kayahan emrin olur dinle

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen 02:29

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen

Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olu..

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir' 05:43

'İnşaatta deniz kumu kullanımı çelik malzemeyi yıllar içinde inceltir'

İzmir’in Seferihisar açıklarındaki depremin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 'Sıvada deniz kumu kullanıldığı tespiti var' açıklaması inşaat malzemelerine karıştırılan deniz kumu tehlikesini gündeme getirdi. İnşaat..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 03:44

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

İdo Tatlıses - Olmadı 04:15

İdo Tatlıses - Olmadı

İdo Tatlıses - Olmadı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Karşıma çıkma n’olur Beni arayıp sorma n’olur İstemiyorum seni senin gibilerini Beni benden almasınlar Yakın değil uzaktayım Ben artık, sensiz. Olmadı sensiz olmadı Yap..

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim 03:44

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim

Serdar Ayyıldız Feat. Seren Uzun - Pulim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kar yağiyi tepeden Yel vuruyi kapiden Gitti de benim pulim Göremedim tipiden oyy Oyy duman kara duman Al beni dağdan aşağaa Ay buluta girince Yarin ..

Alaca - 420 03:23

Alaca - 420

Alaca - 420 Dinle Beat : Burak Alkın Mix & Mastering : Rota Klip & Stüdyo/Yapım : Rota Rec. Şarkı Sözleri : bıktım bu hayalinizden sokaklar bizden sürekli kapris ve hisler beter lan halin hep isten ölüm dileklerim ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.429 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu 05:23

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu

Ufuk Akar - Küçük Bir Kız Çocuğu Dinle Küçük bir kız çoçuğu oyun oynuyor Marur gözlerinde yalnızlık akıyor Neden böylesin Söylermisin Bir kadın bir adam kaldı yarı yolda x2 NAKARAT Gel gel bana gel küçük..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ebru Gündeş - Çabuk Unutma 04:06

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma

Ebru Gündeş - Çabuk Unutma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gecesiyle gündüzüyle Bi aşk yok oluyor Ve belki sana gün doğuyor Çünkü ben gidiyorum Yarım kalan hevesiyle Her şey yok oluyor Ve kalbim yeniden doğuyor Ancak ben öl..

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı 03:10

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı

Oğuzhan Koç - Neşeli Ayrılık Şarkısı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneş battı yine Kollarımda bir boşluk kaldı Bu bankta zamanında gülümseyen biri vardı Simit attım yine Besleyip baktığım martılara Bir daha bakmam y..

Çalıkuşu - Fahriye Evcen - Benim Gözüm Sende 02:19

Çalıkuşu - Fahriye Evcen - Benim Gözüm Sende

Çalıkuşu - Fahriye Evcen - Benim Gözüm Sende Müzik Dinle Şarkı Sözleri Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sen..

Sancak - Yağmur 02:57

Sancak - Yağmur

Sancak - Yağmur Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bana bu sözleri yazdıran o kadın kimdi? Geceleri yağmura nispet olan o gözyaşları dindi. İnanır mısın bir evim bile var, bir düzenim de şimdi. Ve acı olan da; odalarıma başka k..

 Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği  03:56

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği

Manuş Baba - İki Gözümün Çiçeği Müzik Dinle Şarkı Sözleri bir de bakmışsın ki ben gelmişim.. böyle dilim susar da, elim, elim dokunmaz olursa eğer bil ki varmışım yani.. yüreğim sakınır, gözüm seğirir, olur da, olur da..

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde 03:04

Yiğit MAHZUNİ (feat.) Aysel YAKUPOĞLU - Kaybolurdun Gözlerimde

Söz : Yiğit MAHZUNİ Müzik : Yiğit MAHZUNİ Ney : Salih YURTTAŞ Tarcüş : Yiğit MAHZUNİ Düzenleme : Burak VURAL Mix&Mastering : Esad FİDAN Video : VIED MEDIA Sözler: Bu ateşe sen attın, ne olur son kez bir dinle Beni yalnı..

Gokhan Ozen - Sonlardayim 04:24

Gokhan Ozen - Sonlardayim

Gokhan Ozen - Sonlardayim dinle Yollardayım yine hüznün içimde Sonlardayım yollarım sensizliğe Bekleye bekleye bir gün döneceğini Beklenen kimbilir şimdi kiminle Bak aylarım sene oldu Bak gözlerim yaşla doldu Ziyan olur..

  • Candy tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elvan Günaydın - Niye 04:39

Elvan Günaydın - Niye

Bakarken gözlerine korkuyorum Sözlerin acıtır canımı Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Konuşma ne olur konuşma Sonu ayrılığa varır Sen benim korkularım Sen benim hatalarım Gözümden akan yağmurların seb..

Müslüm Gürses - Tanri istemezse 05:39

Müslüm Gürses - Tanri istemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen tanrımısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Sesin için bir can bir can ölüyor Allah öldürür dünyadan alı..

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji) 04:13

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji)

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider Trt1 1983 Nostalji Şarkı Sözleri Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Üç deste gül kokladım Kendi gülünden güzel Nanay ellerin malı Çürük beylerin malı Gün olur devran döner El..

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana 06:12

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana

o güzel gözlerini unuttum sanma yüreğimde goncasın kuruttum sanma çaresiz gönlümü avuttum sanma e olur sevgilim dön artık bana hasreti bana sor sensizlik yakan kor yokluğun öyle zor zor dön artık bana özleminle y..

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne 05:35

İbrahim Erkal & Bedirhan Gökce - Başım Gözüm Üstüne

Senden başka yar bilmem ömür boyu gözüme Bak de yeter bakarım başım gözüm üstüne İster aşk denizine ister hicran gölüne Ak de yeter akarım başım gözüm üstüne Yılda bir olsa bile seviyorum de hele Senden gelmişse eğer se..

  • Candy tarafından
  • 2.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Şahin Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı 06:28

Selami Şahin Ben Hala Deliyim Hala Sevdalı

Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı Oof hala belalı... Çekmeye razıyı..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.869 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emel Sayın - Dert Şarkısı 1:17:18

Emel Sayın - Dert Şarkısı

Emel Sayın - Dert Şarkısı Şarkı Sözleri Bu yalnız geceler bana arkadaş Dilimde dert şarkısı gözlerimde yaş Ağlarım inlerim bitmez kederim Ben böyle hayata hayat mı derim Ne olur bahtıma bir güneş doğsa Benimde sevecek ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem 06:26

Cengiz Kurtoğlu - Kabul Edemem

Bana bir şeyler mi söyle diyorsun Sana sevgilimden başka söz demem Seninle yalnız biz dostuz diyorsan Senin dostluğunu kabul edemem Sulanan çiçekler kurur mu söyle Selin önünde set durur mu söyle Sevenler hiç kard..

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana 06:12

Cengiz Kurtoğlu - Layık Bana

o güzel gözlerini unuttum sanma yüreğimde goncasın kuruttum sanma çaresiz gönlümü avuttum sanma e olur sevgilim dön artık bana hasreti bana sor sensizlik yakan kor yokluğun öyle zor zor dön artık bana özleminle y..

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Seni Sana Sen 02:02

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Seni Sana Sen

Alper Kul'un Eşine Yazdığı Şarkı Dinle Yeni sezonun kahkaha iddialı filmi ‘Olur Olur’dan bir hit çıktı! Filmin hem senaristi hem de başrol oyuncusu Alper Kul’un kaleme alıp seslendirdiği ‘Seni Sana Sen’ isimli şarkısıyla..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferhat Göçer Ft. Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı (Canlı Performans) 06:11

Ferhat Göçer Ft. Selami Şahin - Ben Sevdalı Sen Belalı (Canlı Performa

Ferhat Göçer - Ben Sevdalı Sen Belalı Şarkı Sözleri Sen beni, sen, sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Sen, sen beni unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 2.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce