#Kayahan emrin olur dinle

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor 04:48

Barış Manço - Gönül Ferman Dinlemiyor

diyar diyar dolaştım ben yollara düştüm derdinden her çiçekte gördüm seni kara toprak ver yarimi yaza yaza bitti kalem bir gün elbet dolar çilem ben bu yola kurban olam kara toprak ver yarimi gönül ferman dinlem..

Yudum Cumartesi 04:51

Yudum Cumartesi

Gel Son Bir Kez Deneyelim Bitmesin Bak Yazık Olur Biz Bu Aşka Emek Verdik Biz Bu Aşka Yürek Verdik Biz Bu Sevdanın Uğruna Nelerden Vazgeçmedik Bu Gece Bana Sabah Olmayacak Bu Gece Sensizliğimin Ertesi Bu Gece Bana Gün Do..

Ayşen Birgör  Ah Aşk 05:29

Ayşen Birgör Ah Aşk

Ah aşk kapımı calar bır gün Şaşırısn kalırsın sende anlamazsın Sevdi gönlüm sevdi gönlüm Görmeden bilmeden sevdi gönlüm Yandı gönlüm yandı gönlüm Ah çekip her gece yandı gönlüm Ah aşk ağlatıp guldurür İsyanı tattırırsı..

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak 05:03

Hoş Geldin Kadınım Tahir İle Zühre Volkan Konak

Sevgilim Tahir olmak da ayıp değil Zühre olmak da Hatta sevda yüzünden ölmek de ayıp değil Bütün iş bütün iş Tahir ile Zühre olabilmekte Yani yürekte, yürekte Mesela bir barikatta dövüşerek Mesela kuzey kutbunu keşfe g..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener  Evlilik Sandalı 04:40

Hande Yener Evlilik Sandalı

Hande Yener - Evlilik Sandalı Şarkı Sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir yalancı gülüşe Yıldızları ..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım 04:11

Arzu Şahin - Yaralı Ceylanım

Arzu Şahinin En güzel Şarkısı Yaralı Ceylan Türkü Sözü Hüseyin Karakuş Yaralı Ceylanım Senden Başkasına Gönül Vermem Elin Beslediği Gülden Al Bu Canı Sana Dermem Yandı Yürek Yana Yana Savur Külüm Döne Döne ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Johnny Cash - Hurt 03:17

Johnny Cash - Hurt

i hurt myself today bugün kendimi incittim to see if i still feel hala hissediyor muyum diye i focus on the pain acıya odaklandım the only thing that's real tek şey bunun gerçek olduğuydu the needle tears a hole iğne bir..

 İbrahim Sadri   Yağmur Sonrası 04:20

İbrahim Sadri Yağmur Sonrası

Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir İçinde ben. Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden Giderken sen... Tüyleri ıslak kuşlar su içiyorlar çeşmelerden Kimsenin umrunda değiliz, Ne aşk Ne ben. Bir şey olmamış,bir ye..

  • Candy tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Furtuna Girit Türküsü ( Natassa Mpofiliou - Sto Pa Kai Sto Ksanaleo ) 02:28

Furtuna Girit Türküsü ( Natassa Mpofiliou - Sto Pa Kai Sto Ksanaleo )

Sana söyledim ve tekrar söylüyorum Sahile inme dedim Sahilde fırtına olur Ve seni alır ve götürür Ve eğer beni alırsa ve oraya götürürse Aşağıya, o derin sulara Vücudumu tekne yaparım Küçük ellerimi kürek, Mendilimi y..

  • PengoTV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman 03:18

Candan Erçetin - Zeytin Yağlı Yiyemem Aman

Zeytinyağlı Yiyemem Bursa-İhsan Kaplayan-Muzaffer Sarısözen Zeytin Yağlı Yiyemem Aman, Basma Da Fistan Giyemem Aman. Senin Gibi Cahile, Ben Efendim Diyemem Aman. Kaldım Domaniç Dağlarında, Sevgili Yarim Nerelerde. ..

  • PengoTV tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mutlukardeşler - Gelin & Damat 04:07

Mutlukardeşler - Gelin & Damat

Ve huzurlarinizda MutluKardesler 2013/2014 single parcamiz: GELiN&DAMAT ( Yakin zamanda ugrasta oldugumuz bu eseri Video/Klip olarakta paylasacagiz ) GELiN&DAMAT adi altinda yapmis oldugumuz bu calismamizin amaci ev..

  • PengoTV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda 06:34

İstanbullu Gelin 19. Bölüm - Aslı Enver - Kanatlarım Var Ruhumda

19. Bölüm Özet: Bir yol ayrımına gelen Faruk ve Süreyya geri adım atmamakta oldukça kararlıdırlar. Bu duruma seyirci kalmak istemeyen konak sakinleri özenle hazırladıkları oyunu devreye sokarlar. Garip’in şaşırtıcı sö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın 03:53

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın

Manuş Baba - Derin Derin Sevdalara Dalarsın Albüm Adı : Dönersen Islık Çal Gönderen : genccevher Akşam olur karanlığa kalırsın (2x) Derin derin sevdalara dalarsın Oy gelin gelin sevdalı gelin öldürdün beni Derin deri..

  • PengoTV tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özcan Deniz - Aşk (Klip) 03:44

Özcan Deniz - Aşk (Klip)

Söz: Özcan Deniz Beste: Abi Abdollah Antonio Yeganeh Düzenleme: Gürsel Çelik -------------------------------------------------- Özcan Deniz Aşk Şarkı Sözü; Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında ..

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA 04:21

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA

Suspus (Ceza) Official Music Video #SUSPUS #CEZA - Esen Müzik Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etme sus / Bir vakit donmuştu beynim / Düzlükteyken bitmiş seyrim / Göz gözü görmüyor hep pus / Takipteler ses etm..

  • PengoTV tarafından
  • 2.900 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover) 04:44

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- Akustik (Cover)

Bırakman Doğru Mu? sözleriyle; Söyle umutlar yine soldu mu? Sarhoşken verilen sözler gibi kaybolduk mu? Söyle gerçekten seven oldu mu? Ellerimi sımsıkı tutarken bırakman doğru mu? Söyle çekinme benimle konuş Hatta nef..

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video) 03:42

Yusuf Güney - Duydun Mu- -(Official Video)

DUYDUN MU? Aşk beni ne hallere koydun Bunca zaman ben peşinde savruldum Tam da bugün onu görünce onu görünce kavruldum Hikayem uzun dertlerimle hoşbuldum Bilmiyorum sonu ne olur görmüyorum Özlüyorum tanımasam da düşlüyo..

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi 04:02

Deeperise & Patron & Yaprak Çamlıca - Unut Geçmişi

Senden sonra Boş odalar yatak soğuk Nedenler sorma Mazi hatır sormaz olur Serbest olmak İnan alışmadığım bi duygu Gerçekler kabus gibi Tatmadım hiç uyku Her baktığımdan yandım Ne sabah çalan alarmın ne yastığım da saçlar..

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye) 01:47

Çağan Şengül - Rüya (Hemsaye)

Çok sevdiğim, değerli dostumun en sevdiğim şarkılarından biri. Seslendirmeme müsaade ettiği için ayrıca teşekkür ederim... buyrun umarım daha fazlasına ulaşır.. Rengimiz kızıl ve bizden yana kör kelebek Ay dediğin ardı ..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video) 05:36

Sinan Akçal & Cemre Kamacıoğlu - Naçar (Official Lyric Video)

Söz - Müzik: Sinan Akçal Mix - Mastering: Mustafa Arapoğlu Şarkı Sözleri: Dert benum keder benum da Yok halumdan bilenum Sen ellerun olali da Yoktur gidu gelenum Sabah olur gün açar da Yatamam uykum kaçar Ne edeyim bil..

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video) 04:35

Ebru Gündeş - Ararsam Gelme (Lyric Video)

ARARSAM GELME (Şarkı Sözleri) Aklımdan geçme ki yürek duymasın Kandırmasın kendini olur muydu diye İlk kez hazır kalbim ayrılığa bu kadar Belki de hayırlısı böyle İçinden küsme ki canın yanmasın Kızma sakın gerçekleri ..

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video) 03:02

Sarp Kaya - Ne Var Ne Yok- (Official Video)

Söz & Müzik : Sarp Kaya Düzenleme : Alperen Uğurlu Yaylılar : İstanbul Strings Geri Vokal : Fatih Ertur Kayıt & Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Kapak : Safa Gülsoy & Pelin Gülsoy Yönetmen : Safa Gülsoy Şarkı Söz..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu 01:31

Gelse de Trenden - Süleyman Çobanoğlu

Uzun bekleyişlerimiz oluyor kimi zaman. Bir yârin hasretinden dağ oluyor sinemiz. Eskiler yârini beklerken hep tren yolu gözlermiş, bu şiir bana biraz da o zamanları hatırlattı. Bir gün gelecek umuduyla kim bilir kimler ..

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video) 02:47

Canbay&Wolker Ft. Sertan - Yangınlar (Official Video)

Sözler Canbay Bak ama taraf olma, boş yere harap olma Gönlümün kapıları kitli, hapis olmuş karakolda Vay, naber? Halin keyfin iyi mi? Yutup yutup bütün gece halis gördün değil mi? Yazık o kafana yiğidim Yeri geldi alam..

HiraiZerdüş - Oy ana 04:08

HiraiZerdüş - Oy ana

Uzunca bir mevsim bilgim yoktur Ama ne zaman ki rüzgarlar sertleşti o zaman bilirdim kış'ın kapısı aralandı ve Ekim geldi. Hep de gülümserdim yapraklar dökülünce yere Ama hiç gülümsemesi yoktu Ekim'in Sarhoş bir atlı..