#Kayahan emrin olur dinle

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Jiletle Sakal Tıraşı Olan Türk Kızı 00:46

Jiletle Sakal Tıraşı Olan Türk Kızı

Kadınlar yüzlerini kazır mı? Kadınlar yüz tıraşı olur mu? Kadınlar neden sakal tıraşı oluyor? Genç görünmek için kadınlar jiletle yüz traşı olurmu? gibi sorular kafanızı kurcalayabilir. Ama kadınların da jiletle yüz saka..

  • JET TV tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı 01:16

Evlat Kokusu 9. Bölüm Fragmanı

Mahkeme anında Çınar'ın öz babasını gören Zeynep şok olur. Zeynep'in karşısında mı yoksa yanında mı olacağı henüz bilinmez. Tüm olanlardan sonra Aslan ve Zümrüt evliliği artık bitme noktasına gelir. Bu durumu kabullenmek..

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum 01:42

Beni Sevdiği İçin Peşimden Koşanla Evlenmek İstiyorum

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Yok Böyle Bir Voleybol Maçı 02:02

Yok Böyle Bir Voleybol Maçı

Şimdiye kadar izlediğim en uzun voleybol rallisi bakmayan pişman olur :)..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ -  Gece Dinlecek En Güzel Arapça Şarkılar 1:34:55

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci -أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎ - Gece Din

Ümmü Gülsüm İbrahim Elbeltaci (أم كلثوم إبراهيم البلتاجي ‎) Bütün zamanların en güzel sesli şarkıcısı olarak anıldığı Mısır'da 20. yüzyılın başında doğdu. Dakhaliye Eyaleti'nin Sinbillaveyn yerleşimi yakınlarındaki Tama..

Boks Dostluktur İzle 05:38

Boks Dostluktur İzle

YÖNETMEN VE SENARİST : İLHAN ÜN OYUNCULAR : DOĞUKAN ÇELİK TAYFUN BALIM HASAN AYDIN KONU : Boks kulübüne yeni gelen acemi bir sporcu eldivenlerini giyip torba çalışmaya başlar.Bir süre sonra salona kulübün en iyi sporcus..

Sadri Alışık Ne Arar La Bazarda 01:09

Sadri Alışık Ne Arar La Bazarda

Artist ne arar la bazarda diyerek gönlümüzde taht kuran Ordulu ağabeyimizin kapısını Bekar Odası filminin kahramanları Sadri Alışık ile Vahi Öz çalarsa ne olur. 3 artist bazarda yan yana...

Askerde Dayak Yemek Sanatsal Anlatan Adam 03:25

Askerde Dayak Yemek Sanatsal Anlatan Adam

Üç dört erkek bir araya geldi mi muhabbet muhabbeti açar ve askerlik anıları kaçınılmaz olur. Bu adam ise askerde yediği dayağı öyle bir anlatmış ki..

  • JET TV tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Waking History Season 1 Ep. 8 Fragmanı 01:30

Waking History Season 1 Ep. 8 Fragmanı

John ve Sam hem su dağıtım bayan aşık olur...

Filiz Akın Taksi Şöförü 01:06

Filiz Akın Taksi Şöförü

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video ) 02:54

Koray Avcı - Sessiz Kadın ( Offical Video )

Şimdi sen de öyle bakarsan bana Ne anlarım ben söylediğim şarkılardan Her defasında başa dön derim Ama kalırım sen anlamazsan Kirli camlardan bakarım Güneşin aydınlığına ve kirine değil de her defasında Temizlemedi..

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor 04:00

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor

Araucanas Cinsi Tavuk Yumurtalarının Tanesini 10 Tl'den Satıyor İzmir'in Torbalı ilçesinde, Araucanas cinsi tavuklardan elde ettiği yumurtaların tanesini 10 TL'ye satan Bekir Çetin, kısa sürede servet kazandı. Fransa..

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle 01:14

Trabzonspor Bir Yıldız Getirecek İzle

Trabzonspor, Milan'da forma giyen Kolombiyalı Carlos Bacca'yı transfer gündemine aldı. Yazarımız Serhat Demirtaş, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor için önemli bir transfer olur. Eğer bu transfer olurs..

Pembe Hayallerle Dolu Bir Delikanlı 00:40

Pembe Hayallerle Dolu Bir Delikanlı

Yaşlı bir iş adamı genç bir namkene aşık olur. Yaşlar ve kariyerler ne kadar farklı olsa da Aşkın Kanunu Yoktur. Filmin Adı: Aşkın Kanunu Yoktur..

Nusret - Lastikçi Versiyon 01:40

Nusret - Lastikçi Versiyon

İşini sevgiyle yapan kasap olur da lastikçi olmaz mı?..

  • JET TV tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Voleybol Maçında Bayıltan Smaç 00:28

Voleybol Maçında Bayıltan Smaç

Bir sayı almak bu kadar mı zor olur. Voleybol tarihi ne böyle bir mücadele gördü ne de bundan sonra kolay kolay görecek. 27 Ekim 2012 Kadınlar 1.Voleybol Ligi İlbank - Fenerbahçe Maçı 5.Set. Nevşehir'de Voleybol Erkekl..

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel 03:55

Ufuk Çalışkan - Hadi Geri Gel

Şarkı sözü: Sen gittiğin günden beri, Ağlarım ne olur dön geri, Sensizlik çok zor geliyor bana. Beni böyle yalanlar içinde, Bırakıpta gittin nerelere, Yoksa artık sevmiyor musun beni? (Nakarat) Hadi geri gel, ..

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Markete Bayan Gelince Çeşitli Şovlara Girişen Dayı 00:20

Markete Bayan Gelince Çeşitli Şovlara Girişen Dayı

Marketçi dayının şovmeni olur mu demeyin izleyin. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sizlerle..

  • JET TV tarafından
  • 740 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stres Çarkı Hidrolik Pres Makinesinde Ezilirse 04:54

Stres Çarkı Hidrolik Pres Makinesinde Ezilirse

Stres Çarkı ve Beyblade, hidrolik pres makinesine maruz bırakılırsa neler olur izliyoruz. Kameraya yansıyan görüntüler sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Berat Kandili Duası 02:55

Berat Kandili Duası

Berat gecesi edilen dualar geri çevrilmez ve Kandil duası günahların affedilmesine vesile olur. Amel defterinin yazıldığı gece olan Berat Kandili'nde Peygamberimiz Hazreti Muhammed bir duayı çokça okurdu. Berat kandilind..

  • JET TV tarafından
  • 1.447 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Yakin Koruma İzle 2:10:52

Yakin Koruma İzle

Balwant Singh ,Sartaj Rana’nın yakın korumasıdır.Bir gece Balwant ve hamile karısı trafik kazası geçirirler. Meydana gelen kazada Balwant hemen ölür ama karısı Sartaj tarafından kurtarılır ve daha sonra Lovely Singh adın..

Mustafa Ceceli - Aman 04:32

Mustafa Ceceli - Aman

Senden öncesi var elbette Sonrası da olur muhtemelen hayat bu bilinmez Hadi gel bak içime uçurumdan daha derin Öyle bir iz ki bıraktığın kolay silinmez Özlemim gökyüzü kadar uçsuz bucaksız Özlemim tuzdan çok toprak..

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7 10:07

Uyuyan Güzel Çizgi Film Türkçe Masal 7

Uyuyan Güzel (Fransızca: La Belle au bois dormant, Almanca: Dornröschen) yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin bir öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalıdır. 1697’de Fransız yazar Charles Perrault’un ve 1812’de..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pas (Soner Sarıkabadayı) 04:22

Pas (Soner Sarıkabadayı)

Kendisi yazdı kendisi bozdu Kirli değil ya pastı ya tozdu Seni sevdiğim o zamanlardaki gönlüm Yok artık yok Bir kere bile arama tuz olur o yarana Canına ciğerine hükmedebiliyor Bir yolu var ama sormadan etmeden O seni ..

Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..