#Kayahan emrin olur dinle

Sık Rastlanan Bir İsmi Olanların İyi Bildikleri 04:08

Sık Rastlanan Bir İsmi Olanların İyi Bildikleri

Yanlışlıkla arayan çok olur, kullanıcı ismi bulmakta zorlanırsın, Google'da ismini aratman işe yaramaz, adaş diye hitap ettiğin çok arkadaşın vardır....

  • JET TV tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deneyi Abartanlar 00:40

Deneyi Abartanlar

Böyle deneymi olur? Deney yapmaya gelmişler ama biraz abartılmış sanki...

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Herzamanki Gibi Diyetin Sonu 00:51

Herzamanki Gibi Diyetin Sonu

Herzaman Diyete Başlıyanların Sonu Böyle Olur.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması 03:46

15 Eylül 2002 Erdoğan'ın Dakikalarca Ayakta Alkışlanan O Konuşması

Tarih '15 Eylül 2002 Erdoğan'ın dakikalarca Ayakta alkışlanan o konuşması Tarih 15 Eylül 2002. AK Parti'nin yüzde 34 oy ile tek başına iktidara geldiği 3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinin hemen öncesi. AK Parti Genel Başkanı..

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı 00:44

Arka Sokaklar - 438 Bölüm Fragmanı

Hale, mankenlik ajansı sahibi olan fakat genç kızları tuzağa düşürüp fuhuşa zorlayan bir kadındır. Buse isimli oldukça güzel bir mankeni tehdit ederek, şiddet uygular. Kız şikâyetçi olmak için emniyete gelir. Ekibimiz Ha..

Şarkımız Bizim Recep Tayyip Erdoğan 01:48

Şarkımız Bizim Recep Tayyip Erdoğan

Şarkımız Bizim (Ağlatan Şiiri) - Recep Tayyip Erdoğan seslendiriyor. Dinleyenler gözyaşlarını tutamadı. Necip Fazıl Kısakürek Şarkımız Bizim Şiiri: Kırılır da bir gün tüm dişliler Döner şanlı şanlı çarkımız bizim Gökten..

Hırsız Polis 00:51

Hırsız Polis

Hasta babası ile birlikte yaşayan Selma (Filiz Akın) fabrikada sekreterlik yapmaktadır. Patronunun (Hulusi Kentmen) oğlu Erol (Ediz Hun) ile duygusal bir ilişkileri vardır. Durumu aktardıkları babaları çok sevinir ve iki..

Denizin Dibinde Halter Çalışmak 00:26

Denizin Dibinde Halter Çalışmak

Görüntüde halter çalışmak için denizin dibini seçen adamı izlicez.İnsan o halteri kaldırırken ölür orda be halteri kaldırırken ağzı açık..

  • JET TV tarafından
  • 1.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Olunca Ben 00:06

Baba Olunca Ben

Babanın intikamı acı olur.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 14. Bölüm Fragmanı 00:49

Dolunay 14. Bölüm Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Siyah İnci 2. Bölüm Fragmanı 00:58

Siyah İnci 2. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Unutuverdim - İpek & Mert 03:35

Unutuverdim - İpek & Mert

Unutuverdim Şarkı Sözleri: Sana söyleyecek sözlerim vardı İnan biraz önce tam aklımdaydı Seni görünce bir heyecan sardı Yanına gelince unutuverdim Sana neler neler anlatacaktım Önce gözlerini kapayacaktım Seni görür gö..

  • Candy tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eline Sağlık Dedirten Yetenek İşte Budur 01:48

Eline Sağlık Dedirten Yetenek İşte Budur

Beyin Yakan Yetenek Tahtadan Çakıldan 3Boyutlu Manzara Yapımı. Sanat eserini ilk defa bukadar gerçek ve 3d boyutlu yapımı , keyifle seyredeceğinize yüzde 100 inanıyorum. Maketten resim bu kadar mı güzel olur...

  • Cowboy tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı 00:46

Kalbimdeki Deniz 39. Bölüm 1.Fragmanı

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz i..

Düzce Belediyesinden Seyyar Oto Yıkama Hizmeti -)) 00:24

Düzce Belediyesinden Seyyar Oto Yıkama Hizmeti -))

Araç Sürerken yıkama harika olur, işte bizler keyifli seyirler...

  • Cowboy tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzel Ercan  -  Bitmesin Bu Rüya 03:48

İzel Ercan - Bitmesin Bu Rüya

Birgün yatsam sonra rüyaya dalsam Hiç uyanmasam Sonra birdenbire sevgilim gelse Bana sarılsa Yürüsek sahilde Dolaşsak kırlarda Sonra birden bana O lafı fısıldasa Yürüsek sahilde Dolaşşsak kırlarda Sonra birde..

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri 03:00

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yâr vardır Yoktan da vardan da öte bir Var vard..

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır 02:10

RTE Göklerden Gelen Bir Karar Vardır

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır Yoktan da vardan da ötede bir ..

Hitman Ajan 47 Film İzle 1:36:16

Hitman Ajan 47 Film İzle

Hitman Ajan 47 izle, Hitman Ajan 47 full izle, Hitman Ajan 47 türkçe dublaj izle, Hitman Ajan 47 hd izle, Ajan 47 işinde çok başarılıdır. İşi ise ölümdür. Bu başarısı bazılarının işine gelmez ve Ajan 47 için sinsi bir pl..

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı 00:58

Vatanım Sensin 26.Bölüm fragmanı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi kısa sürede televizyonların en sevilen dizilerinden oldu. Fenomen haline dönüşen dizinin 25. bölümünde Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevde..

Lamborghini'yi Çekmek İsteyen Polisin Zor Anları 02:04

Lamborghini'yi Çekmek İsteyen Polisin Zor Anları

Pahalı Arabaya Birşey Olur Diye Korkan Polis Nasıl Park Edeceğini Şaşırdı..

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunay 14. Bölüm 2. Fragmanı 00:46

Dolunay 14. Bölüm 2. Fragmanı

Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur..

Candan Erçetin   Umrumda Değil 04:20

Candan Erçetin Umrumda Değil

İnsaf bu kadar eziyet kim çeker Her lafı her sözü ayrı keder Özrü kabahatinden de beter Sor boş duvarlara Boş kollarına Neden bu elveda Sev ister mutlu ol İstersen delir Umrumda değil Didindim ah yola gelir mi d..

Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım 00:36

Sana Yalvarırım Bu Resmi Alıyım

7 Oca 2014 tarihinde yayınlandı Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü ge..

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak 00:31

Hayal Görme Nerden Senin Böyle Bir Kızın Olacak

Turhan (Sadri Alışık) mutlu bir evliliği olan bir gençtir. Küçük bir de kızları vardır. Bazı akşamlar iş çıkışı uğradığı bir bardaki şarkıcı arkadaşı Leyla (Figen Say) bu mert görünüşlü genç adamla tanışmış ve onu kendin..

Elveda Rezalet 00:59

Elveda Rezalet

Bir konfeksiyon dükkanında tezgahtar olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep'e..

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi 01:48

Ölmeyeceğim Melek Olacağım Eskisi Gibi

Ünlü bir müzik sanatçısı olan Ferdi'yi (Ferdi Özbeğen) dinlemeye gelen milyoner sanayici Memduh Bey'in (Hulusi Kentmen) kızı Selda (Gülşen Bubikoğlu) ona aşık olmuştur. Tanışır ve evlenirler. Mutlu bir yuvaları vardır. F..