#Kayahan emrin olur dinle

Hangi Faktörler Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunu Tetikler 01:41

Hangi Faktörler Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunu Tetikler

Çocukların sıkılacağı ortamlarda bulunmaları, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunu tetikler. Çocuğun sürekli ders çalışmaya zorlanması, herhangi bir konunun uzun uzun anlatılması gibi durumlar çocuğun çabuk sıkı..

  • NABIZ tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

Kekemelik Tedavisinde Kullanılan Yöntemler Nelerdir 01:53

Kekemelik Tedavisinde Kullanılan Yöntemler Nelerdir

Kekemelik tedavisinde temel amaç konuşmanın akıcılığını artırarak iletişimi daha başarılı hale getirmek. Bu çerçevede konuşmanın akıcılığını artıran çeşitli unsurlardan yararlanılır. Konuşmanın hızını yavaşlatmak, nefes ..

  • NABIZ tarafından
  • 522 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizza Poğaça Tarifi 08:17

Pizza Poğaça Tarifi

Pizza Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 tane yumurta (birini hamura tüm kırın ikinci yumurtanın sarısı üzerine beyazını hamura koyuy..

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi 00:57

Enes Batur Film Fragmanı Hayal Mi Gerçek Mi

19 Ocak'ta Sinemalarda! Size çok eğlenceli efsane bir film hazırladık.Hepinizi bekliyoruz. Paylaşmayı unutmayın. Enes Batur içine kapanık bir çocuktur. Polis olan babası ve hemşire olan annesi ile neredeyse hiç zaman g..

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer 02:55

Neden İşe Girince Herkes Bi' Havaya Girer

Şık bir plaza, minimal ofisler, herkesin kıyafeti jilet, toplantılar, mailler, dedikodular, şakalaşmalar, komiklikler, happy hourlar, tekrar toplantılar, mobbingler, çekişmeler, bilgisayarlar, dosyalar, kaybolan veriler,..

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye 01:21

Nebahat Çehre'den Modayı Takip Edenlere Önemli Tavsiye

Türk sinemasının değerli ismi Nebahat Çehre katıldığı bir organizsyonda modayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çehre, “Çok severim defile izlemeyi, hatta yurt dışında, İtalya, Fransa, Amerika gibi ülkeleri de yakın..

  • BETA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pelteklik Nedir 00:31

Pelteklik Nedir

Pelteklik, artikülasyon bozukluğunun bir türü. Daha çok sürtünmeli sesler olarak tabir edilen s, z, t, ş, j gibi sesler hava çıkışının yanlış yerlerden olması dolayısıyla peltek olarak üretilir. Hava çıkışı belli bir kan..

  • NABIZ tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah İnci 15. Bölüm Fragmanı 01:03

Siyah İnci 15. Bölüm Fragmanı

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal ve Kenan’ın aşkı, Vural’ın kasabaya gelişi ve Hazal‘ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişir ve iki sevgilinin hayatla..

Diz Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir 00:43

Diz Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir

Diz kireçlenmesinde öncelikle dizinde ağrıdan şikayet eden hastaya, hastalığın hikayesi sorulur. Uzun yıllardan beri devam eden kronik bir şikayeti varsa bu büyük bir olasılıkla diz kireçlenmesine bağlıdır. Daha sonra ha..

  • NABIZ tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelin Pastası Tarifi 10:27

Gelin Pastası Tarifi

Gelin Pastası Tarifi ve Malzemeler : Keki için gerekenler 4 tane oda ısısında yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik şeker 1 buçuk su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Keki ıslatmak için yarım litre sü..

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı 02:44

Bizim Köyün Şarkısı Fragmanı

Bizim Köyün Şarkısı 26 Ocak’ta Sinemalarda! İstanbul’da yaşayan Çınar, bir müzik yarışmasına katılmanın hayalini kurmaktadır. Fakat planları babasının köye geri dönme kararıyla altüst olur. Çınar ve ultra zeki kız kardeş..

Ev Yapımı Limonata Tarifi 04:32

Ev Yapımı Limonata Tarifi

Malzemeler : 5 tane limon 1 tane portakal (evde yoksa koymayın) Yarım su bardağından bir parmak fazla şeker (tercihe bağlı şeker azaltılıp çoğaltılabilir) Yaklaşık 2 litre su Arzuya göre de taze nane yaprağı Hazırlanış..

Patatesli Çıtır Börek Tarifi 07:59

Patatesli Çıtır Börek Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı su 1 çay bardağı süt 1 cay bardağı yoğurt 1 cay bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke (böreğin daha çıtır olmasını sağlıyor. Ama istemiyorsanız koymayın) Yaklaşık 6 su bardağı..

Diz Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli 00:50

Diz Kireçlenmesi Olanlar Günlük Hayatlarında Nelere Dikkat Etmeli

Diz kireçlenmesi çok ayakta kalan, hareketsiz ayakta kalmak zorunda olan meslek gruplarında çalışan kişiler için sıkıntılıdır. Berberler, hemşilerer, tezgahtarlar bütün gün ayakta kalmak zorunda olduklari için bu hastalı..

  • NABIZ tarafından
  • 632 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Tavuklu Hünkar Beğendi  Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi 10:02

Tavuklu Hünkar Beğendi Sebzeli Mercimek Çorbası Tarifi

Tavuklu Hünkâr Beğendi Tarifi ve Malzemeler : Not : İsterseniz dana kuşbaşı veya kıymayla da bu yemeği yapabilirsiniz. Beğendisi için gerekenler : 3-4 tane patlıcani közleyip doğrayın. 1 yk tereyağı 1 yk dolusu un 1 su ..

Boyun Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir 00:37

Boyun Kireçlenmesi Nasıl Teşhis Edilir

Boyun kireçlenmesinde hastalar doktora öncelikle boyun ağrısı sebebiyle başvururlar. Muayenede boyun hareketleri yapıldığı sırada boyundan ses gelmesi ve ağrıların simetrik olarak her iki kola doğru yayılması boyunda kir..

  • NABIZ tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolar Neden Yükselir 03:39

Dolar Neden Yükselir

Dolar yükseliyor! Öyle bir yükseliyor ki hem de, biz Dolar'ı hiç böyle görmedik! 3,50 TL'yi aşan Dolar olur mu hiç? Oldu! Dolar önünü alamadığımız hızda yükseliyor. Peki Dolar neden yükseliyor? Ekonomi nasıl? Türk Lirası..

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle 1:31:08

Ekmekçi Kadın 1965 Türk Filmi İzle

Ayşe, (Türkan Şoray) iki çocuklu muhtaç bir duldur. Çalıştığı fabrikayı kundaklayıp, patronunu ve bir mühendisi öldürmekten ömür boyu hapse mahkum olur. Gerçekte suçlu, aşkına cevap alamadığı için intikam alırken patronu..

Kavurma Tarifi 01:55

Kavurma Tarifi

Şimdiye kadar defalarca kavurma yaptım ama en lezzetlisi bu kavurma oldu diyebilirim,çünkü geceden tuzda dinlendiği için hiç su kullanmadan yapılıyor ve lokum gibi yumuşak ve çok lezzetli bir kavurma oluyor daha ne ols..

Feride 1971 Türk Filmi İzle 1:38:17

Feride 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Eğlence düşkünü ünlü bir cerrahın zorla evlendiği kasabalı kıza âşık oluşunu anlatır. Kemal, bir gün babasından gelen ani bir haberle kasabaya gider. Babası hayatını düzene sokacağını düşünerek Kemal’i kasabadan ..

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı 01:03

Kayıp Prenses Türkçe Dublajlı Fragmanı

Cesur şövalyelerin, güzel prenseslerin ve savaşan büyücülerin zamanında geçen hikayede Ruslan, şövalye olmanın hayalini kuran bir sanatçıdır. Güzeller güzeli Mila ile tanışır ve ona aşık olur. Onun kralın kızı olduğu akl..

Borderline Kişilik Bozukluğunun Tedavi Edilmemesi Ne Tür Sorunlara Yol Açar 01:58

Borderline Kişilik Bozukluğunun Tedavi Edilmemesi Ne Tür Sorunlara Yol

Borderline kişilik bozukluğu olan kişilerin tedavi olmaması, yakın ilişkileriyle ilgili önemli sorunlar yaşamalarına yol açar. Düzenli bir ilişki yürütmeleri çok zor olur. İş hayatındaki başarıları da sürekli değişkenlik..

  • NABIZ tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Narsisistik Kişilik Bozukluğunun Özellikleri Nelerdir 01:16

Narsisistik Kişilik Bozukluğunun Özellikleri Nelerdir

Narsisistik kişilik bozukluğu, çoğunlukla erkeklerde görülür. Narsisistik kişilik bozukluğu olan kişi, kendisini üstün görür ve çok önemser. Diğer insanları önemsiz ve değersiz görme eğilimleri olur. Tüm bu durumların te..

  • NABIZ tarafından
  • 553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Borderline Kişilik Bozukluğu Nedir 02:47

Borderline Kişilik Bozukluğu Nedir

Borderline kişilik bozukluğu, günümüzde en sık görülen kişilik bozukluklarından biri. Bu bozukluk, kişilerde önemli duygusal dalgalanmalara sebep olur. Borderline kişilik bozukluğu olan kişiler, olumlu ya da olumsuz tüm ..

  • NABIZ tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Thelma İzle 1:56:02

Thelma İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi 04:55

Çilekli Magnolia Tatlısı Tarifi

Malzemeler Muhallebisi icin gerekenler 1 litre süt 1 su bardagi seker 2 tane yumurta sarisi 2 yemek kasigi un 2 yemek kasigi nisasta 2 tane vanilya 1 paket 200gr krema (schlagsahne) Yarim kilo cilek 2 paket bisküvi(be..

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 00:58

Kalça Kireçlenmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kalça kireçlenmesi özellikle çocukuk çağlarında veya bebeklikteki şekil bozukluklarına bağlı meydana geliyorsa o zaman bu problemlerin bebeklikte halledilmesi gerekir. Kalça gelişim geriliği ya da kalça çıkığı varsa olab..

  • NABIZ tarafından
  • 634 görüntüleme
  • 7 yıl önce