#Kayhan film fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:09

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Ferhat, Aslı'ya aşkını yeniden dile getiriyor; yeni bir başlangıç için adım atıyorlar! Ferhat ile Aslı, zorlu süreçleri birlikte atlatmak için yeni bir adım atmaya karar ve..

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı 01:07

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm 2. Fragmanı

Mehmed Bir Cihan Fatihi 4. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Mehmed ve Delibaş, Konstantiniyye'den kaçmayı başarabilecekler mi? Mehmed'in Delibaş ile sıkışıp kaldığı Konstantiniyye'den kaçması için Eleni'den yardım istenir. E..

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı 00:58

Dip 4-5-6. Bölüm Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 4 Mayıs Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bu..

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL) 01:02

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Fragmanı (FİNAL)

İnsanlık Suçu 8. Bölüm Final Fragmanı yayında! Cemal, Suna'ya olan aşkını itiraf ediyor; tüm aile bu ilişkiye karşı çıkıyor! Cemal, tüm Gökdemir ailesini karşısına alarak Suna'ya olan aşkını ve birbirini sevdiklerini sö..

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali) 00:59

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali)

Çocuklar Duymasın 44. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk'un herkesi şaşırtan yeni gündemi ne? Çocuklar Duymasın, 10 Haziran Pazar sezon finaliyle ekrana geliyor! Çocuklar Duymasın'da kahkaha eksik olmuyor! Sezon finaliyle ek..

Bir Annenin Günahı Fragmanı 01:12

Bir Annenin Günahı Fragmanı

Bir Annenin Günahı Fragmanı yayında! Filipinler’de reyting rekorları kıran A Mother's Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas..

  • GÜL tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Jungle 1.Fragmanı 01:59

Jungle 1.Fragmanı

Jungle 1.Fragmanı Yayınlandı. Daniel Radcliffe, Thomas Kretschmann ve Alex Russell'ın Başrollerini Oynadığı Film ilk Fragmanı Geldi İyi Seyirler...

Trust Me Fragmanı 01:16

Trust Me Fragmanı

Trust Me Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Başrollerini : Jodie Whittaker Oynadığı Film İlk Fragmanı...

Slenderman Orijinal Fragmanı 02:28

Slenderman Orijinal Fragmanı

İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imz..

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:09

Borg vs. McEnroe Türkçe Altyazılı Fragmanı

Başrollerini Sverrir Gudnason ve Shia LaBeouf'ın üstlendiği film gerçek hikayeden uyarlama bir spor dramı. İkonik tenisçiler Björn Borg ve en büyük rakibi John McEnroe arasındaki mücadeleyi konu alan film, ikilinin 1980 ..

Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:52

Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı

Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Özet : Polonyalı ressam ve yönetmen Dorota Kobiela ve Hugh Welchman'ın yönetmenliğini üstlendği animasyon filmi, Ayçiçekleri, Yıldızlı Gece, Teras Kafe gibi tablola..

Shameless 8. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shameless 8. Sezon 7. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 17 Kasım Pazar Showtime'da Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devam..

The Gifted 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

The Gifted 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Gifted 1. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Ocak Pazartesi Fox'ta Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamı..

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:08

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı

You Were Never Really Here Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Konu: Mesleğinde bir ömre yetecek kadar şiddete tanık olan Joe, mesleğini geride bırakmış ve hayatını, seks ticareti için kaçırılan kızları kurtararak ka..

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Shameless 8. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Aralık Pazar Günü Showtime'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin..

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:29

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Ocak Cuma Günü ABC'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin D..

The Flash 4. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 23 Ocak Salı Günü Cw'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamı..

Riverdale 2. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Riverdale 2. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 24 Ocak Çarşamba Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

The Flash 4. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

The Flash 4. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 30 Ocak Salı Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamın..

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:33

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Riverdale 2. Sezon 12. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 31 Ocak Çarşamba Günü CW'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

Agents of SHIELD 5. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Agents of SHIELD 5. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Agents of SHIELD 5. Sezon 11. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Mart Cuma Günü ABC'de Marvel's Agents of SHIELD 5x11 Promo/Preview All The Comforts Of Home Marvel's Agents of SHIELD Season 5 Epi..

The Flash 4. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Supernatural 13. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:31

Supernatural 13. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Supernatural 13. Sezon 14. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Mart Perşembe Günü Cw'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin ..

Homeland 7. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Homeland 7. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Homeland 7. Sezon 2. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 18 Şubat Pazar Günü Showtime'da Homeland 7x02 Promo/Preview Rebel Rebel Homeland Season 7 Episode 2 Promo Homeland 7x02 Promo Rebel Rebel (..

Black Lightning 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:41

Black Lightning 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Black Lightning 1. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 27 Şubat Salı Günü Cw'de Black Lightning 1x06 Promo/Preview Three Sevens: The Book of Thunder Black Lightning Season 1 Episode 6 Promo..

The Big Bang Theory 11. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:20

The Big Bang Theory 11. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Big Bang Theory 11. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 1 Mart Perşembe Günü CBS'de Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Fi..

Homeland 7. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:30

Homeland 7. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Homeland 7. Sezon 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 4 Mart Pazar Günü Showtime'da Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Dev..

The Flash 4. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:40

The Flash 4. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 6 Mart Salı günü Cw'de The Flash 4x15 Promo/Preview Enter Flashtime The Flash Season 4 Episode 15 Promo The Flash 4x15 Promo Enter Flashti..

Supernatural 13. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:31

Supernatural 13. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

Supernatural 13. Sezon 15. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 8 Mart Perşembe Günü Cw'de Supernatural 13x15 Promo/Preview A Most Holy Man Supernatural Season 13 Episode 15 Promo Supernatural 13x15 ..

The Flash 4. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:39

The Flash 4. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı

The Flash 4. Sezon 16. Bölüm Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 13 Mart Salı Günü CW'de The Flash 4x16 Promo/Preview Run Iris, Run The Flash Season 4 Episode 16 Promo The Flash 4x16 Promo Run Iris, Run ..