#Kayip

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz 03:52

Ayşen Birgör & Cengiz Kurtoğlu - Kalpsiz

Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Orçun Kurtoğlu, Aydın Kurtoğlu, Ferit Özkan, Seçkin Özer Müzik Yönetmeni : Seçkin Özer Aranjör: Seçkin Özer Genel Koordinatör: Mesut Uyanık Mix: Koray Püskül Mastering: Seçkin Özer Kayıt : Studio..

Üniversiteli Salih'ten acı haber! 01:12

Üniversiteli Salih'ten acı haber!

Eskişehir'de, 9 gündür kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Salih Güngör'ün (22), Kanlıpınar Göleti yakınlarındaki ormanda cansız bedeni bulundu...

BAL HASADINDA VERİM DÜŞTÜ 01:18

BAL HASADINDA VERİM DÜŞTÜ

KURAKLIKLA BİRLİKTE ÜRETİMDE YÜZDE `'LIK KAYIP YAŞANDI...

‘Kolundaki bilezikler yüzünden öldürdüler’ 01:03

‘Kolundaki bilezikler yüzünden öldürdüler’

Uşak'a düğüne gelen ve sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebepten evden çıkıp kaybolan 56 yaşındaki kadın için ekipler 3 gündür arama çalışmasına devam ediyor. Kayıp kadının ablası, kardeşinin hayatından endişe duyd..

Mutfak Elemanının Kaygan Zemin ile İmtihanı 00:21

Mutfak Elemanının Kaygan Zemin ile İmtihanı

Bir restoranın mutfak bölümünde çalışan adam zeminin kaygan olduğunu fark etmemiş ve ayağı kayıp yere düşmüş. Bu duruma kendi de gülmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı! 02:11

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 3 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Enes Merdivan'ın (19), yakın arkadaşı İ.Ç. (19) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İ.Ç.'nin ayrıca köyde yapılan aramalara katıldığı tespit e..

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU! 02:03

LİSELİ ARDA’NIN CESEDİ ORMANDA BULUNDU!

İstanbul Kartal'da 3 gün önce ailesinin polise kayıp başvurusunda bulunduğu 16 yaşındaki Arda Yurtseven ormanda ölü bulundu. Yurtseven'in ölüm nedeniyle ilgili inceleme sürüyor...

Katil iş ortağı tutuklandı! 06:07

Katil iş ortağı tutuklandı!

Eskişehir'deki korkunç cinayet. Katil zanlısı eski ortak tutuklandı. Tokkal çifti ve 4 yaşındaki oğulları 16 Şubat günü yeni taşındıkları evlerinde katledildi. Katil zanlısı eski ortağı çıktı. Katil zanlısını ele veren i..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Dünya Alt Üst Oluyor! Türkiye'den de Çocuklar O ADAYA GÖTÜRÜLDÜ MÜ? İşte Ritüel Mekanları! 45:30

Dünya Alt Üst Oluyor! Türkiye'den de Çocuklar O ADAYA GÖTÜRÜLDÜ MÜ? İş

03:07 Yer Altı Tünellerden Kaç Tane Var? 05:06 Türkiye'den Çocuklar Kaçırıldı Mı? 15:20 Olayları Nasıl Sürdürüyorlar? 20:55 Başka Epstein'ler Olabilir Mi? 28:29 Kaç Çocuk Kayıp Oldu? 41:15 Hangi Şehirde Kaç Çocuk Kaybol..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 8 ay önce
Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günlerdir kayıptı 02:27

Canice katledilen Azra Gülendam Haytaoğlu'ndan acı haber geldi! Günler

Antalya'da yaşayan #AzraGülendamHaytaoğlu koronavirüse yakalandıktan sonra yanında kaldığı ablasıyla tartıştı. Bunun üzerine evden kimliğini bile almadan çıkan genç kız ablasına Bir abiyle kalacağım dedi ve izini kaybe..

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi- -Dere yatağına şehir kurulmaz- 09:49

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi- -Dere yatağına şehir kurul

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi'nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop'ta toplam 38 kişi hayatını kaybetti. Bartın'da ise bir kişi hâlâ kayıp. Sağlık Bakanı Fahretti..

Venezuela'daki sel felaketi 20 can aldı 01:11

Venezuela'daki sel felaketi 20 can aldı

Venezuela'nın batısı sel felaketiyle boğuşuyor. 20 kişinin hayatını kaybettiği afette çok sayıda kayıp olduğu bilgisi de var. Ankara da hayatını kaybedenler nedeniyle Venezuela'ya başsağlığı diledi. Venezuela’nın batısı..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı! 14:21

Eşimi de etkileyip kredi kartını aldı!

Ölüm ilanını yazdıktan sonra kaybolan Türkan Hanım canlı yayında... Türkan Hanım, evden çıkamadığını, adamın bırakmadığını, sonra adama “Beni Müge Anlı arıyormuş, senin de başın belaya girer” dediğini, otogara gittiğini,..

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi! 01:26

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi!

Avcılar'daki evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın kayıp olarak aranan eşi Nuri Yıldız, Beylikdüzü'nde başına bir el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Esenyurt'taki TEM Haramidere bağlantı yolunda terk ..

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum 01:44

Esir alınan Rus askerinden Putin’e- Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve si

Ukrayna tarafından esir alınan bir Rus askeri, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e seslenerek, “Yoldaş Başkan, Rus askerleri ve sizin adınıza utanıyorum” dedi. Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 24 Şubat’tan bu yana dev..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

Travmaların Yüklerini Taşımayın! Değişime Hazır Olun! Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Zamanı! 1:50:22

Travmaların Yüklerini Taşımayın! Değişime Hazır Olun! Geçmişin Yükleri

Fikirleriniz Artık Size Ait Değil Din ile Dinsizleştirme Bu Teknikler İşe Yaramaz! 60 Saniyeliğine Bunu Yapın! Bir Olayın Geçmişte Travması Olduğunu Nasıl Anlarız? Hiçbir Şey Yapmayınca Sonuç Gelmez! ATALARDAN GELEN TRAV..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 2 yıl önce