#Kaykay nasıl sürülür Öğreten köpek

Kargo Hırsızı Köpek 00:19

Kargo Hırsızı Köpek

Kargosu teslim edildi görünmesine rağmen kapının önünde bulamayan ev sahibi güvenlik kameralarını incelediğinde gerçek ortaya çıkmış. Evin haylaz köpeği kargoyu alıp arkadaşı ile uzak bir yerlerde parçalamış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Fotoğraf Çekiminde Köpek Tarafından Kovalanan Gelin ve Damat 00:41

Fotoğraf Çekiminde Köpek Tarafından Kovalanan Gelin ve Damat

Rize’de, doğada düğün fotoğrafı ve klip çektiren Beyza Şimşek ile Çağlar Paliç'i, havalanan drone yönelen çoban köpeği kovaladı. Bu anlar, kameraya yansıdı...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek 00:53

Sahaya Girip Maçı Bölen Sevimli Köpek

Bosna-Hersek'in Premier Lig'indeki bir futbol maçı sevimli bir köpeğin sahaya girip topu alıp oynamaya çalışması ile dünya bir kaç dakikalığına güzelleşti..

  • PengoTV tarafından
  • 192 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu 00:17

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu

Çin'in en büyük kenti Şanghay'da korona virüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan tam kapanma sırasında sokaklarda sırtındaki megafonla salgın kurallarına ilişkin anons yapan robot köpeğin görüntüleri sosyal medyada izlenme r..

Adam kalp atışı olmayan husky bir köpek yavrusu buldu 01:06

Adam kalp atışı olmayan husky bir köpek yavrusu buldu

hayvan sever insanlar oldukça dünya daha da güzelleşecek....

  • PengoTV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı 03:10

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı

Antalya'da jandarma ekiplerinin ihbar üzerine operasyon düzenlediği evde çok miktarda uyuşturucu madde ile ateşli silah ve döner bıçağı ele geçirildi. Operasyonda 68 bin 510 TL uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşün..

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı 03:42

Uçmayı seven köpek Sakarya semalarında işte böyle dolaştı

Sakarya'da tandem uçuşları gerçekleştiren yamaç paraşütçüsü, kulübün köpeği ile beraber şehrin semalarında uçtu. Unutulmaz bir deneyime imza atan paraşütçü, “Kendisi uçmayı çok seviyor ve çok mutlu oluyor. Benim ilk defa..

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Yapılır 17:20

Ispanaklı Peynirli Börek Peynirli Börek Tarifi Ispanaklı Börek Nasıl Y

BÖREK MALZEMELERİ: 1 Kg yufka Yarım kg ıspanak 300 gr beyaz peynir 1 adet soğan 3 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 kahve fincanı mısır özü yağı 2 yemek kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı karabiber BÖREK TARİFİ: Ay..

Kıymalı Börek Tarifi - Kıymalı Börek Nasıl Yapılır - Kıymalı Börek Yapımı 13:03

Kıymalı Börek Tarifi - Kıymalı Börek Nasıl Yapılır - Kıymalı Börek Yap

Kıymalı Börek Tarifi: Malzemeler 1Kg Yufka(5Adet) 350gr Yağsız Kıyma 1Su bardağı yoğurt 1çay bardağı mısırözü yağı 1büyükboy kuru soğan 2 yumurta 1tatlı kaşığı pulbiber 1çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Patatesli Börek Tarifi  Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek Yapımı 06:49

Patatesli Börek Tarifi Patatesli Börek Nasıl Yapılır Patatesli Börek

PATATESLİ BÖREK MALZEMELER 5 Adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 2 adet yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt Yarım su bardağı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı pul biber Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi? 05:38

GetContact Nedir? Nasıl Çalışıyor? Güvenilir Mi?

Sizi arayan numaraların kim olduğunu öğrendiğiniz uygulamalardan sonra, insanların sizi rehbere nasıl kaydettiğini de GetContact ile öğrenebiliyorsunuz. GetContact nedir? GetContact nasıl kullanılır? GetContact nedir? G..

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR? 07:54

KOLAY VİDEO MONTAJI NASIL YAPILIR?

Discord sunucumuz; https://discord.gg/yKfyGzzwnnmontaj stars,nmontaj nasıl yapılır,nmontajer,nmontaj stars karakter çıkınca çıldıran,nmontaj stars animasyon,nmontaj adam,nmontaj star,nmontaj stars karakter çıkarma taktiğ..

  • Emrullah tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tan Taşçı - Nasıl Seveceğim ( Official Video ) 03:29

Tan Taşçı - Nasıl Seveceğim ( Official Video )

Ne kadar çok uzakta olsan da Perdene değen rüzgarı bilicem Ellerinle sağladığın yaralarımı sen dağla Nasıl inanıcam sevdana, kime sarılıcam Şimdi bir daha nasıl sevicem söyle Bil ki dönmelisin kafayı yiyicem böyle Alnı..

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda 04:05

Feride Hilal Akın - Bu Nasıl Veda

İnanmak inanmak istiyorum sana, Anlatsana herşeyi baştan! Birdaha çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Çok sevsende gitmelisin. Öyle bir bence sen yalancı birisin. Söylesene! Sevdam,bu nasıl b..

Diş Beyazlatma İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir 01:01

Diş Beyazlatma İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir

Diş beyazlatma işlemi, dişe ana rengini veren dokunun kimyasal olarak açılmasıyla gerçekleştirilir. İşlem sırasında diş yüzeyine beyazlatıcı jel sürülür...

  • NABIZ tarafından
  • 955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır 03:18

Tost Makinesinde Waffle Nasıl Yapılır

Malzemeler 1 su bardağı süt Yarım çay bardağı şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tarçın (isteğe bağlı) Un Hazırlanışı: 1 adet yumurta yarım çay bardağı..

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi  Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılır 03:11

Bayatlamayan Şerit Poğaça Tarifi Mayalı Yumuşacık Poğaça Nasıl Yapılı

250 ml ılık süt, 2 yemekkaşığı şeker, 1 paket yaş maya yoğurma kabına alınarak maya çözdürülür. 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet yumurtanın akı, 2 tatlı kaşığı tuz eklenerek çırpılır. Yaklaşık 3 su bardağı un yavaş yavaş ..

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi 04:55

Pastane Poğaçası Nasıl Yapılır Pastane Poğaçası Tarifi

PASTANE POĞAÇASI MALZEMELER Yarım paket margarin veya tereyağ 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 adet yumurta 1 bardak süt 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Aldığı kadar un (Yaklaş..

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır  Şerit Poğaça Şeklinde 03:59

Pudingli Pastacıklar Nasıl Yapılır Şerit Poğaça Şeklinde

1.Hazır puding paketinde belirtilen süt miktarının yarısı kadar süt tencereye alınır. 2.Vanilyalı puding ilave edilir. 3 yemek kaşığı şeker de eklenir. 3.Karıştırılarak kaynayıncaya kadar pişirilir. 4.İsteğe göre sevi..

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin) 02:18

A2 Nasıl Ayarlanır (Bilmeyenler İçin)

TEMA Vakfı için ünlüler bir araya gelip şarkı söyledi Ziraat Türkiye Kupası maçları artık A2 ekranlarında yayınlanacak. Peki A2 Frekansı ne, A2 frekans ayarı nasıl yapılır? Sorunun cevabı haberimizde... Yeni yayına başla..

Nasıl Yapılır  18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel) 20:46

Nasıl Yapılır 18. Bölüm (Discovery Channel Türkçe Belgesel)

Discovery Channel’in efsane olan Türkçe belgesel serisi Nasıl Yapılır yeni konuları ile kaldığı yerden devam ediyor. Discovery Channel Nasıl Yapılır belgesel serisinin bu bölümünde Tırmanma Halatları, Karamelli Elma Topl..

  • PengoTV tarafından
  • 3.457 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum 07:09

Duygu Özaslan Makyajımı Nasıl Temizliyorum

Instagram makyajı ve Arap tarzı makyaj gibi ağır makyajlı videolarımdan sonra Bu makyajı nasıl sildin çok merak ediyorum. Göz makyajını nasıl temizliyorsun? tarzı çok yorum gelmişti. Bu videoda makyajımı hangi ürünle..

Tavada Sazan Balığı Tarifi  Sazan Nasıl Pişirilir 02:17

Tavada Sazan Balığı Tarifi Sazan Nasıl Pişirilir

Tavada sazan balığı nasıl yapılır ve sazan balığı nasıl pişirilir merak edenler için nefis bir tarif videosu hazırladık. Güzelce temizlendikten sonra tuzlanmış ve mısır ununa bulanmış sazan balığı, bolca kızgın yağda kız..

Pictor - Bu Nasıl Vaka 02:47

Pictor - Bu Nasıl Vaka

Pictor - Bu Nasıl Vaka Dinle Bu Nasıl Vaka şarkı sözleri ile Bu nasıl vaka çat kapı sokağa On farklı sendrom ve on farklı vukuat Bi yanım şair diğer yanım squad Yaklaşan tehlikenin adı ghetto hattı (yere yat) Kula..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır 05:10

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır

Evde Saç Kesimi Nasıl Yapılır Evde kendinizin yapabileceği kolay bir yöntemle saç kesimi nasıl yapılır bu videoda derledik...Umarım faydalı olur :))..

  • Kadınca tarafından
  • 3.253 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çorap Nasıl Üretilir? 05:38

Çorap Nasıl Üretilir?

Nasıl Üretilir'in 7. bölümü naylon çorapların nasıl üretildiğini konu alıyor. Örgü makinelerinin 1 dakikada nasıl çorap ürettiğini bu bölümde görebilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyzbol Sopası  Nasıl Yapılır? 03:00

Beyzbol Sopası Nasıl Yapılır?

Beyzbol Sopası - Nasıl Yapılır? Bugünkü nasıl yapılır paylaşımlarımızda Beyzbol Sopası var. Halk arasında Haydar olarak bilinen beyzbol sopasının nasıl yapıldığını keyifle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.372 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kafalar Nasıl Bir Araya Geldi - Eser Yenenler Show 09:11

Kafalar Nasıl Bir Araya Geldi - Eser Yenenler Show

Kafalar nasıl tanıştı? Nasıl bir araya geldi? Beraber video çekmeye nasıl başladılar? Cevaplar için videomuza alalım.....

  • JET TV tarafından
  • 167 görüntüleme
  • 5 yıl önce