#Kaynaklı

Quaresma'nın Hakemi Yerle Bir Etmesi 00:38

Quaresma'nın Hakemi Yerle Bir Etmesi

Beşiktaş - Karabük maçında, Quaresma topa koşarken, hakemi yere seriyor. Kasti yapılmış bir şey mi yoksa, maçın heyecanından mı kaynaklı orası muamma. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'de Opioid Krizi Büyüyor 01:20

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor

Amerika Birleşk Devletleri'ndeki uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması yetkilileri endişelendiriyor. ABD Başkanı Donald Trump opioid ilaçlarlarının aşırı kullanımın ve bundan kaynaklı ölümlerin ‘ulusal utanç’ olduğunu a..

Düğünde Gaf Yapan Sunucuya Gelinden Tokat 00:21

Düğünde Gaf Yapan Sunucuya Gelinden Tokat

Çin'de bir düğünde sunuculuk yapan adam, şaka yapmaya çalışırken gelinin hışmına uğradı. Çin kaynaklı haber sitelerine göre gelinin tepki göstermesinin sebebi sunucunun gelinin kayınvalidesiyle ilgili yaptığı şaka...

Düğünde Gaf Yapan Sunucuya Gelinin Tokat Atması 00:21

Düğünde Gaf Yapan Sunucuya Gelinin Tokat Atması

Çin'de bir düğünde sunuculuk yapan adam, şaka yapmaya çalışırken gelinin hışmına uğramış. Çin kaynaklı haber sitelerine göre gelinin tepki göstermesinin sebebi sunucunun gelinin kayınvalidesiyle ilgili yaptığı şakaymış...

  • JET TV tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Origomi Sanatı 01:36

Origomi Sanatı

Origami, Japonca ori ve gami sözcüklerinin birleşiminden meydana gelmiş olup kâğıt katlama sanatına verilen addır. İsmi Japonca olsa da Çin kaynaklı bir sanat olduğunu iddia eden kaynaklar da vardır. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Hayvanat Bahçesinde Aç Kalan Aslanın Hâli 01:22

Hayvanat Bahçesinde Aç Kalan Aslanın Hâli

Bangladeş'teki bir hayvanat bahçesindeki hayvanların kötü ve az beslenmesinden kaynaklı halleri. Ulan mcık ağızlılar madem bakamayacaksınız niye alıyorsunuz...

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudlu Tarihçinin Fahrettin Paşa'ya Atılan İftiralara Karşı Tepkisi 02:28

Suudlu Tarihçinin Fahrettin Paşa'ya Atılan İftiralara Karşı Tepkisi

Suudi tarihçi Prof. Faiz bin Musa el-Badrani el-Harbi, kaydedilen bir videoda, Fahrettin Paşa aleyhine yapılan iftiraların Paşa'ya ve kaynaklara gerçek bir haksızlık olduğunu söyledi. Faiz al-Harbi, Arapça kitaplarda O..

Rusya'da Yağan Mavi Kar Panik Yarattı 00:23

Rusya'da Yağan Mavi Kar Panik Yarattı

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde geçtiğimiz gün beklenmedik bir olay yaşandı. Normalde beyaz renkte yağması gereken kar mavi renginde yağınca, pek çok kişi bu durumu şaşkınlıkla karşıladı. Olayın, insanların dünyaya ver..

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Parkinson'un Geç Evre Belirtileri Nelerdir 00:53

Parkinson'un Geç Evre Belirtileri Nelerdir

Parkinson'un ileri evresine genellikle 10 yılda gelinir, ama her hastanın kendine özgü bir seyri olduğunu göz önünde bulundurmak gerekir. Hastanın sağlık durumu ve yaşam tarzına göre farklılık gösteren ileri dönem Parkin..

  • NABIZ tarafından
  • 861 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Sürekli Stres Altında Olmak Kişiyi Nasıl Etkiler 00:48

Sürekli Stres Altında Olmak Kişiyi Nasıl Etkiler

Sürekli stres altında olmak kişiyi hem fiziksel hem psikolojik yönden olumsuz etkiler. Dünyadaki hastalıkların ünte ikisini stres kaynaklı olduğuna dair araştırmalar bulunuyor. Sürekli stres motivasyonu olumsuz etkiler...

  • NABIZ tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esenyurt'ta Soba Patlaması 00:18

Esenyurt'ta Soba Patlaması

Esenyurt’ta bir apartman dairesinde doğalgaz kaynaklı olduğu iddia edilen bir patlama meydana geldi...

Ani İşitme Kaybı Neden Olur 00:57

Ani İşitme Kaybı Neden Olur

Ani işitme kaybının nedeni genellikle tam olarak bilinmez. Çoğunlukla iç kulakla ilgili sorunlar işitme kaybına yol açar. Öncelikle işitme kaybının iletim tipi ya da iç kulak kaynaklı bir sebepten dolayı ortaya çıktığını..

  • NABIZ tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinüzite Karşı Alınabilecek Önlemler Nelerdir 01:42

Sinüzite Karşı Alınabilecek Önlemler Nelerdir

Öncelikle sinüzit oluşumuna sebep olan faktörlerin ortadan kaldırılması gerekir. Alerji kaynaklı bir sinüzit söz konusuysa önce alerji tedavi edilir. Burun etinin büyük olması gibi durumlar söz konusuysa önce cerrahi müd..

  • NABIZ tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bademcik İltihabının Belirtileri Nelerdir 00:51

Bademcik İltihabının Belirtileri Nelerdir

Bademcik ameliyatı, boğaz ağrısı ve yutkunma güçlüğüne sebep olur. İltihaplanma kaynaklı ateşlenme söz konusu olabilir. Bademcikleri şişen kişi, nefes alırken ve konuşurken zorluk çekebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sürekli Stres Altında Olmak Kişiyi Nasıl Etkiler 00:48

Sürekli Stres Altında Olmak Kişiyi Nasıl Etkiler

Sürekli stres altında olmak kişiyi hem fiziksel hem psikolojik yönden olumsuz etkiler. Dünyadaki hastalıkların ünte ikisini stres kaynaklı olduğuna dair araştırmalar bulunuyor. Sürekli stres motivasyonu olumsuz etkiler...

  • NABIZ tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeynep Alkan'ın Çılgın Dansı 00:58

Zeynep Alkan'ın Çılgın Dansı

Hamdi Alkan'ın Kızı Zeynep Alkan sosyal medyadan ne yapsa olay oluyor. Sanırım halkımızın eğlence anlayışından kaynaklı. Neyse ben eğlendim. keyifli seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi 01:31

Bağ Bahçe Robotu Geliştirdi

CSIR, Stellenbosch Üniversitesi ile işbirliği içinde bağ bahçe izlemek için robotik bir sistem geliştirdi. Bu hassas tarım aracı, bitki büyümesini izlemek ve üzüm verimi tahmin etmek için sensörlerle donatılmış otomatik ..

Kızı Katledilen Doğu Gutalı Babanın Yürek Burkan Vedası 00:59

Kızı Katledilen Doğu Gutalı Babanın Yürek Burkan Vedası

Beşşar Esed rejiminin, abluka altında tuttuğu Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin kontrolündeki son nokta olan Duma ilçesine düzenlediği kimyasal silah saldırısında ölen sivillerin görüntülerinde, çoğunun gözünün açık oldu..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Bu Drone Can Kurtarıyor 01:00

Bu Drone Can Kurtarıyor

Trafikten kaynaklı yoğunluğun sebep olduğu ambulans gecikmelerine çözüm, Alec Momont isimli mühendisten geldi. Drone, GPS üzerinden konum bulabiliyor ve kumandadan yönetilebiliyor...

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz- 03:01

Bakan Koca- -Çin Aşısı Daha Güvenilir ve Yan Tesirsiz-

Fiyatı mı, üretimi mi, yoksa yönteminden kaynaklı mı? Dünyada peş peşe korona aşıları üretilirken, Türkiye’nin neden Çin aşısını tercih ettiği sorusu beraberinde birçok tartışmayı da getirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Ko..

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka 02:14

Mutasyonlu virüs yayılıyor- 199 vaka

MUTASYONA UĞRAMIŞ VİRÜS TAŞIYANLARIN SAYISI 178'DEN 199'A ÇIKTI. İNGİLTERE'DEN SONRA GÜNEY AFRİKA VE BREZİLYA KAYNAKLI MUTASYON DA TÜRKİYE'DE GÖRÜLDÜ.. MUTANT VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANI VE UZMANLAR TEDBİR ÇAĞRI..

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor' 06:47

Başkan Aktaş- 'Binalarla ilgili anormal bir durum gözükmüyor'

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. Kayma meydana gelen yerde açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binaların yorgun olduğunu ve son gün..