#Kaynanasından bıktı arabada yaşamaya başladı

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti 01:24

Bestemsu Özdemir, Hakkında Çıkan Aşk İddialarına İsyan Etti

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor 02:30

Katalonya-İspanya İlişkileri Nereye Gidiyor

Katalonya-İspanya ilişkilerinde ilerleme sağlanamıyor. İspanya’nın doğusundaki Katalonya özerk yönetiminin başkanı eylül ayında bağımsızlık yanlısı referandum yapılması sözü verdi. Ancak referandumun yapılıp yapılmayacağ..

Burcu Esmersoy'dan Evlilik Sorularına Net Tavır 03:48

Burcu Esmersoy'dan Evlilik Sorularına Net Tavır

Burcu Esmersoy, uzun süredir aşk yaşadığı Berk Suyabatmaz’la aynı evde yaşamaya başladı. Berk Suyabatmaz, sevgilisi Burcu Esmersoy’un Nişantaşı’ndaki dairesine yerleşti. Bu hamle, ünlü çiftin yakın çevresi tarafından 'Ev..

  • BETA tarafından
  • 529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Kankamla Yeni Şarkım 00:30

Kankamla Yeni Şarkım

Kankamla Arabada Yeni Şarkı Bulunca İzle..

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayrettin'i Johnny Depp Sandılar 05:24

Hayrettin'i Johnny Depp Sandılar

Beverly Hills, Los Angeles'da Hayrettin camları filmli bir arabada beklerken ekip çevredeki herkese arabada Johnny Depp'in olduğunu söyleyince ortalık fena karıştı!..

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor 07:09

Pandemide Mezar Bakım İşine Girdi, Taleplere Yetişemiyor

Bursa'da, pandemide işsiz kalan organizatör, mezar bakım işine girdi, şimdi taleplere yetişemiyor. Uzun yıllar büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan bir firmanın yöneticiliğini yapan Ebubekir Yüce, pandemi döneminde ..

Otelcilerin dilenci isyanı... 02:48

Otelcilerin dilenci isyanı...

İSTANBUL'DA TARİHİ YARIMADAYA GİDEN TURİSTLER, YAKALARINDAN DÜŞMEYEN DİLENCİLER, ISRARCI SEYYAR SATICILAR VE DOLANDIRICI TAKSİCİLERDEN BIKTI. OTEL İŞLETMECİLERİ YETKİLİLERE ''BİZİ VE TURİSTLERİ ONLARDAN KURTARIN'' DİYE ..

Redd  Kalpsiz Romantik 03:24

Redd Kalpsiz Romantik

Redd - Kalpsiz Romantik Şarkı Sözleri Her gece gemileri yakmamızdan bıktı denizler Bitse de gitsek diye bekledi bizi sevenler Çok yoruldum artık bitti bedenen otomatikti Aşık oldum ama bitti bu seferki çok dramatikti Ku..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Senem Demircioğlu & İklim Tamkan  Artık Her Şey Bitti 03:53

Senem Demircioğlu & İklim Tamkan Artık Her Şey Bitti

İnceldiği yerden kopsun, dediğin şeyler koptu Artık bıktım, dediklerin bıktı senden Biliyor musun, sonunda olan bize oldu Anımsa, güzel günlerden konuşurduk eskiden Artık her şey bitti, geceleri sokağa çıkma Artık her şe..

Mekin - Satılık Aşklar Orjinal 04:36

Mekin - Satılık Aşklar Orjinal

Mekin Satılık Aşklar Orjinal dinle Şarkı Sözleri Lyrics: Hani herşeyindim Hani sevdiğindim Tek gerçeğindim ne oldu Bensiz olamazdın Nefes alamazdın Yaşayamazdın ne oldu Seninle yaşanan duygular yalanmıydı Benimde ..

  • PengoTV tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Kadın 1966 Türk Filmi İzle 1:06:25

O Kadın 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocası ve çocuğunun geleceği için kendini feda eden bir kadının hikâyesi anlatılır. Ayşe ve Kemal’in mutlu bir evliliği ve yeni doğan Salih adında oğulları vardır. Kemal’in terfi almasını kutladıkları b..

 Hande Soral ve Nişanlısı Nikahtan Önce Balayına Çıktı 00:59

Hande Soral ve Nişanlısı Nikahtan Önce Balayına Çıktı

Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci tatile çıktı. Oyuncu Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci, Ağustos 2015'te aşk yaşamaya başlamış. Ocak 2017'de nişanlanmışlardı.. Hande Soral'la nişanlısı İsmail Demirci tatile ..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final) 00:58

Meryem 30. Bölüm Fragmanı (Final)

Meryem 30. Bölüm Final Fragmanı yayında! Meryem ve Savaş aşklarını doyasıya yaşamaya başlıyor. Burcu ve Güçlü çifti de onları yalnız bırakmıyor! Meryem ve Savaş'ın mutlulukları giderek artıyor! Güçlü, Burcu, Meryem ve Sa..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Cengiz Özsu - Gülüm 03:29

Cengiz Özsu - Gülüm

Hayalin yetmiyor canım resimlerinde Hayalin yetmiyor canım resimlerinde İstiyorum her an olsun elin elimde İstiyorum her an olsun elin elimde Gülüm seni sarmayınca kopamayınca Yaşamak istemiyorum sen olmayınca Gülüm seni..

Dolu Kadehi Ters Tut  Unut Ama Sev 03:41

Dolu Kadehi Ters Tut Unut Ama Sev

Kimse bizi görmeden, kimse bizi bilmeden Sev beni. Zamanımız geçmeden, sevdiklerimiz göçmeden Tut Beni. Ama Yaşamaya mı değer? diyeceksen eğer Unut beni. Bi' bak gerçekten uzak mıyım? Yoksa yasak mıyım? Anla beni. K..

Payitaht Abdülhamid  Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi 01:46

Payitaht Abdülhamid Naime Sultan - Beyaz Gelinliğin Tarihi

Fatıma Naime Sultan), Sultan II. Abdülhamid'in ve Bidâr Kadınefendi'nin kızı. Doğumundan 26 gün sonra babası II. Abdülhamid tahta çıktı. İlk talibi olan Mısır Hıdivi Abbas Hilmi Paşa siyasi sebeplerden dolayı reddedildi...

  • ANKA tarafından
  • 1.345 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Banu Parlak Dura Dura 03:26

Banu Parlak Dura Dura

Dura Dura şarkı sözleri ile Dura dura koşmaya ellere kaçmaya Halim kalmadı ah sensiz yaşamaya Kaçma benden bu kadar Sevdam nereye kadar Ah bir gelsen ardımdan Gitsek sonuna kadar Senden başka kimim var Sorma sevdam n..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle 1:33:30

Siccin 2 - 2015 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran ile Adnan mutlu bir evlilik sürdürürken 2 yaşındaki oğullarını bir kaza sonucunda kaybedince hayatları alt üstü olur. Aynı evde yaşamaya devam etseler de artık iki yabancıdırlar. Hicran bunun üstüne bir ..

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Hazal Kaya Kimdir? 02:13

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya'nın tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi r..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Can Bonomo Kimdir? 01:27

Can Bonomo Kimdir?

Sefarad Yahudisi[2] bir ailenin çocuğu olan Bonomo, müziğe sekiz yaşında gitar çalarak başladı. Ortaokul ve lise boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Sinema ve Te..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..