#Kaynanasından bıktı arabada yaşamaya başladı

Ben Bilmem Eşim Bilir- Merve Stresten Sinir Krizi Geçirdi! 01:34

Ben Bilmem Eşim Bilir- Merve Stresten Sinir Krizi Geçirdi!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 6 Ağustos Pazar bölümü yarışmacılarından Merve Hanım, pipet oyunu sırasında eşinin tahmini yapabilmek için kendisini strese soktu ve ağlama krizine girdi! Ben Bilmem Eşim Bilir'in zor oyunlarında..

  • ANKA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı 03:17

Ataşehir'de 7 Katlı Binanın Çatısı Alev Alev Yandı

Olay, Ataşehir İçerenköy Alanaldı Caddesi Ertaş Sokakta saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı bir binanın çatı katında izolasyon çalışması yapan işçiler çalışmalarını bitirip binadan ayrıld..

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor 03:28

Emre'siz Deportivo Kan Ağlıyor

LaLiga 3. hafta mücadelesinde Real Sociedad, deplasmanda Deportivo La Coruna'yı 4-2 mağlup ederek 3'te 3 yaptı. Öte yandan Deportivo forması giyen Emre Çolak, maç kadrosunda yer almadı. Riazor'daki karşılaşmaya Real Soc..

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 01:15

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Arapgir ilçesi Kayaarası Kanyonu’nda 40 yıldır mağarada yaşayan 57 yaşındaki Kemal İnbaşı ..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Başkent'te Rehine Krizi 01:06

Başkent'te Rehine Krizi

Başkent'te bir şahıs, 2 kardeşini silahla rehin aldı. Özel harekat polislerinin devreye girdiği olayda, şahıs ikna edilerek gözaltına alındı. Olay, bu sabah saatlerinde Keçiören ilçesindeki Bağlarbaşı Mahallesi'nde meyd..

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu 01:52

Gümüşhane’de Cinnet Getiren Baba 3 Oğlunu Vurdu

Gümüşhane’de cinnet getiren baba, evde tartıştığı 3 oğlunu tabancayla vurdu. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Bağlarbaşı Mahallesi Turgut Yücel Sokak'ta yaşayan 68 yaşındaki Necati Ö., akşam saa..

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu 05:05

£40 Milyon Klasik Araba Koleksiyonu

CAR enthusiast Rodger Dudding has amassed the biggest collection of classic cars in Britain - worth an estimated £40million. The business magnate started his collection back in the late 60s when he purchased a Jensen Int..

  • BETA tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle 1:35:02

Sihirli Annem 1.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 1. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle 1:28:51

Sihirli Annem 2.Bölüm Dizi İzle

Sihirli Annem 4. Bölüm Tek Parça Star Tv 2011 Sihirli annem sihirli annem izle sihirli annem seyret sihirli annem 2011 sihirli annem tek parça sihirli annem tek parça izle yerli dizi izle dizi izle film izle dizi izle hd..

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti 05:06

Medipol Başakşehir 5 - 1 Galatasaray Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Medipol Başakşehir, Galatasaray'ı 5-1 yenerek çok önemli bir galibiyet elde etti. Süper Lig'de zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmaya Galatasaray iyi başladı. Önde baskıyla pozisyon..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay 07:09

Omar Souleyman - Warni Warni Kürtçe Halay

Omar Souleyman - Warni Warni (Official Video) Kürtçe Kurdi Kurmanci Kurdish Halay Dewat govend Müzik Dinle Listen Ömer Süleyman varni varni Omar Souleyman, Suriye'nin kuzeydoğu bölgesinde bulunan Resulayn şehri yakınla..

  • PengoTV tarafından
  • 4.330 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Aç Kurtlar Köpeği Böyle Parçaladı 01:26

Aç Kurtlar Köpeği Böyle Parçaladı

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, kar yağışı sebebiyle aç kalan kurtlar, yakaladıkları sahipsiz köpeği yedi.İlçede yer alan Ağrı-Tutak karayolu yakınındaki Karayazı İlçe Mezarlığı yanındaki karla kaplı arazide, gece saatler..

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:24

Chuck Norris - 6 Yaşından 76 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Carlos Ray Norris (Чак Норрис) Ryan, Oklahoma'da doğdu, hiç kimse gerçekten Chuck Norris'in içinde yaşayan inanılmaz yetenek biliyordu. Jimnastik salonunda saf bir bağlılık ve sayısız saatler vasıtasıyla, Amerikan Hava K..

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti 04:40

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor 01.04.2018 Maç Özeti

Galatasaray 2 - 1 Trabzonspor Maç Özeti İzle Süper Lig'in 27. haftasındaki Galatasaray-Trabzonspor maçı 3 gole sahne oldu. Şampiyonluk yolunda Galatasaray için hayati önem taşıyan maçta Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nd..

  • PengoTV tarafından
  • 3.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
AK Parti'yi Çılgınca Savunan Amca 155'i Arıcam 15 Temmuz Hainleri 03:28

AK Parti'yi Çılgınca Savunan Amca 155'i Arıcam 15 Temmuz Hainleri

Vatandaşa 24 Haziran’da kime oy vereceğini sormak için Üsküdar ilçesine giden muhabir ekibimiz, yaşlı bir adamla röportaj yaparken şiddetli bir atışmanın ortasında kaldı. Ekibimiz, oyunu AK Parti’ye vereceğini hararetli ..

  • JET TV tarafından
  • 2.593 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle 2:14:33

Kara Panter - Black Panther Türkçe Dublaj İzle

Black Panther Sonunda Çekildi! Marvel çizgi romanlarında onlarca yıldır rol aldıktan sonra, Black Panter sonunda Captain America: Civil War filminde ilk kez film izleyicisine merhaba demişti. Bundan çok kısa bir süre son..

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır 00:37

Sütün Dibinin Tutmaması İçin Ne Yapılır

Kevserin Mutfağından kaynayan sütün dibinin tutmaması için güzel bir püf noktası. Son yıllarda kutu sütlerle ilgili ortaya atılan olumlu-olumsuz görüşler herkesin kafasını karıştırmaya başladı malum. Bu nedenle birçokla..

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever 03:04

Hatice 'nin Bikinili Videosu Begeni Rekoru kırdi... Magazin Forever

Ünlü şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından havuza atladığı anın videosunu paylaştı. Şarkıcının videosu kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Ünlü Şarkıcı Hatice'nin Bikinili Videosu Sosyal Medyayı Salladı Ünlü şarkıcı..

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti 04:18

Beşiktaş 2 - 1 Akhisarspor Maç Özeti

Beşiktaş, Süper Lig'de yeni sezona 3 puanla başladı. Vodafone Park'ta Akhisarspor'u konuk eden Kara Kartal, Pepe ve Babel'in golleriyle 2-1 kazandı, taraftarını galibiyetle uğurladı. Maça çok hızlı başlayan siyah beyaz..

  • OFSAYT tarafından
  • 4.323 görüntüleme
  • 6 yıl önce
6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey 04:30

Para Kazanmak İçin Yapılan 10 Tuhaf Şey

Özet: 1. Bekaretini Satmak Hangi din ya da etnik kimliğe sahip olursa olsun insanlar için ilk cinsel deneyim herkes için özeldir. Ancak son dönemde bunu paraya dönüştürmek için farklı yöntemler deneyenler de var. Bunun..

  • JET TV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli 05:50

Otobüs'de Ölümlü Kavga Anı - Kocaeli

Olayın detayları: Olay öğlen saatlerinde İzmit Kuruçeşme mevkii D-100 karayolu üzerinde meydana geldi. 121 Nolu Yahya Kaptan–Derince Sopalı hattında görev yapan otobüsle seyir halinde olan sürücü Hüseyin Göncü (37), İzm..

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar 02:51

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar

Düzce’de yaşayan Salih Akar, yıllar önce yedikleri karpuzlardan çıkarttıkları çekirdekleri dikip karpuz üretimine başladı. Salih Akar, her biri 7 ile 25 kilogram arasında değişen karpuzların hasadını yapmanın sevincini y..

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı 02:06

Çarşı Ortasında 5 Bin Kişiye Bedava Balık Ekmek Dağıttı

Eskişehir’de bulunan bir balıkçı, yıllardır sürdürdüğü geleneği bu yıl da sürdürerek 5 bin vatandaşa ücretsiz balık ekmek dağıttı. Eskişehir Çarşı Balık Pazarında yıllardır balıkçı olarak bulunan Erkan Arslan, geçmiş yı..