#Kaynanasından bıktı arabada yaşamaya başladı

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu 00:57

Son Dakika: AK Parti'nin İBB Adayı Belli Oldu

K Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal oldu. Uysal'ın adaylığını Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya açıkladı. Uysal yaptığı ilk açıklamada AK Parti'nin İstanbul Bü..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı 00:44

Tren Yolcu Otobüsüne Böyle Çarptı

Tren raylarda kalan otobüse çarptı. Polonya'da bir otobüs tren raylarından geçtiği sırada bariyerler kapandı. Raylarda kalan araçtaki yolcular büyük bir panikle aşağıya inmeye başladı. O sırada hızla gelen tren otobüsün ..

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında 01:11

Kadın Hırsızlar Güvenlik Kamerasında

Edinilen bilgiye göre, daha önce de haklarında hırsızlık suçundan işlem yapılan K.B. ve Y.B. isimli kadınlar, gözlerine kestirdikleri bir apartmana misafir gibi girdi. İçeriyi kontrol eden kadınlardan biri güvenlik kamer..

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı 01:00

Gelin Arabası Yerine Gelin Kamyonu Yaptı

Düğününde yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan 'selvim boyum al yazmalım' dan etkilenen damat Aşkın Şimşek gelin arabası yerine gelin kamyonu yaptı. Şimşek, gelini süslediği kamyonuyla kuaförden aldı ve köy yollarında tu..

Marmaray Seferleri Durdu 00:30

Marmaray Seferleri Durdu

Marmaray seferleri teknik arıza nedeniyle saat 14.45'te durdu. Arızanın elektrik tellerinin kopmasından kaynaklandığı öğrenilirken, seferler 16.00 itibariyle yeniden başladı. Seferlerin durdurulması üzerine bazı vatandaş..

Gözleri Görmeyen Küçük Hafız Yüreklerimizi Yaktı 04:19

Gözleri Görmeyen Küçük Hafız Yüreklerimizi Yaktı

Görme engelli hafız öyle bir okuduki herkes ağlamaya başladı..

  • JET TV tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Balıkçının Kamerasına Köpekbalığı Saldırdı! 00:43

Balıkçının Kamerasına Köpekbalığı Saldırdı!

Avustralya'nın Queensland şehrinde bir balıkçı, teknenin altındaki balık sürüsünün görüntülerini almak için suya bir GoPro uzattı ve şahane görüntüler almaya başladı. Fakat bir köpek balığı, GoPro'yu ağzına aldı ve yutma..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi Kabul Etti 00:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Kabul, saat 13.30'da başladı...

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi 04:18

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı, Eski Milli Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi AVCI’nın ilk dersi vermesiyle başladı...

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti - 6 Ekim 2017) 04:23

Türkiye 0-3 İzlanda (Maç Özeti - 6 Ekim 2017)

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takımımız İzlanda ile Eskişehir'de karşılaştı. Grupta kaderimizi belirleyecek olan kritik mücadele ye çok kötü başladı ve öyle de devam etti. İzlanda; Gudmudsson(33'), Bjarnas..

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması 03:04

Kulüpler Birliği'nden Video Hakem ve Yabancı Kuralı Açıklaması

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerinden iki yasayla ilgili çalışma yapmalarını istediğini söyledi. Vakfın başkan Özbek yönetimindeki ilk toplantısı, İstanbul'daki..

Arda Turan Çabuk Unutuldu!  06:02

Arda Turan Çabuk Unutuldu!

Arda Turan Çabuk Unutuldu! Aslıhan Doğan Eski Sevgilisini Takibe Başladı..

  • ANKA tarafından
  • 981 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor 00:42

Haviceli Aileler Güvenlik Güçlerine Sığınıyor

Irak ordusunun, Kerkük kentinin Havice ilçesine bağlı kasaba ve köylerde terör örgütü DEAŞ'a karşı başlattığı operasyonun ardından bölgedeki siviller ellerinde beyaz bayraklarla güvenlik güçlerine sığınmaya başladı...

Serdar Ortaç Yeni Albümüyle Geliyor  07:07

Serdar Ortaç Yeni Albümüyle Geliyor

Yeni albüm hazırlıklarına başlayan Serdar Ortaç; Yıldız Tilbe'nin yazdığı bir şarkıyı da okudu. Ayrıca O Ses Türkiye'nin müzisyenlerinden Mustafa İpekçioğlu'da eski bir Serdar Ortaç şarkısına single çalışmalarına başladı..

  • ANKA tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı 00:32

Motosikletli Hırsız Kaza Yapınca Yakalandı

Brezilya'da bir hırsızlık şüphelisi motosikletiyle polisten kaçmaya başladı. Peşinde ise iki motorize polis ve bir polis otosu vardı. Hırsız tam arayı açtığını, kaçabileceğini düşünmüştü ki önüne çıkan otomobile çarptı. ..

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi 00:27

Yangına Böyle Müdahale Görülmedi

Suudi Arabistan'da bir akaryakıt istasyonunda alev alev yanan araca, işletmeci müdahale etti ama lüks cipiyle. İşletmeci cipiyle yanan aracı istasyondan uzaklaştırdı. Tehlikeli müdahale sırasında cipin bir lastiği de yan..

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi) 01:00

Flakka Uyuşturucusunu Kullananların Son Halleri(Zombi)

SON DERECE RAHATSIZ EDİCİ GÖRÜNTÜ İÇERİR LÜTFEN BUNA GÖRE İZLEYİNİZ!!!Dünyada yayılan ve flakka denilen sentetik bir uyuşturucu , İnsanları zombiye çeviriyor.Türkiye'de yeni yeni yayılmaya başladı .Bu uyşturucu banyo tuz..

  • JET TV tarafından
  • 1.457 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erol Budan - Arkadaşça Sevsen 04:52

Erol Budan - Arkadaşça Sevsen

Kabahatmıydı seni sevmem böyle kaçıyorsun benden sebep ne söyle bir de beni düşün kendi yerinde o zaman hak verirdin benim bu halime sevgi gönülden gelen bir duygudur Zorlayamam seni beni sevdiye fakat her sevgi a..

Dondurulmuş Balık Tekrar Canlanır Mı? 02:13

Dondurulmuş Balık Tekrar Canlanır Mı?

Dondurulmuş balığı sıcak su tenceresinin içine koydu. Bir süre sonra buzların çözülmesi ile balık canlanmaya ve hareket etmeye başladı...

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor 04:57

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

Bu yıl ilk defa dünya sinemasının kalbi olan Los Angeles’ta düzenlenecek olan “Hollywood Türk Film Festivali” için geri sayım başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, 20-22 E..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kelebekler Vadisi'nde Base Jumping Etkinliği 01:42

Kelebekler Vadisi'nde Base Jumping Etkinliği

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kelebekler Vadisi'nde düzenlenen base jumping (yüksekten paraşütle atlama) etkinliği başladı...

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti 01:56

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada , TSK görevini angajman kuralları içinde sürdürüyor. 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandı. denildi. TSK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya gör..

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.159 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı 03:42

Şampiyon Son Çeyrekte Yıkıldı

Turkish Airlines Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, yeni sezona beklenmedik bir mağlubiyetle başladı. Özellikle son çeyrekte hücumda istediği oyunu sahaya yansıtamayan temsilcimiz, deplasmanda Eurocup şampi..

Seyma Subaşı Kocası Acun Ilıcalıyı Ifşalıyor  01:04

Seyma Subaşı Kocası Acun Ilıcalıyı Ifşalıyor

Ünlü televizyoncu tv8 patronu acun ilicali ile uzatmali sevgilisi seyma subasi gecen ay dunya evine girip evlenmislerdi. Evlendikten sonra daha fazla birlikte poz veren ünlü çift sosyal medya hesablarinida daha aktif kul..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ın Koruma Ekibine Verilen Yerli Silahlar Görüntülendi 01:23

Erdoğan'ın Koruma Ekibine Verilen Yerli Silahlar Görüntülendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibi, Türk mühendislerince tasarlanan Milli Piyade Tüfeği'ni (MPT-76) kullanmaya başladı...

Sahibine Küfür Eden Papağan 01:18

Sahibine Küfür Eden Papağan

Sahibinin kafesini kırdığını gören papağan çıldırdı ve küfür etmeye başladı ...

  • JET TV tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce