#Kaynar su

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi 03:19

Etsiz Yoğurtlu Ispanak Yemeği Tarifi Bulgurlu Ispanak Tarifi

Sebze yemekleri içinde belki en bilinenlerden birisi içinde bulgur ve pirinç bulunan nefis ıspanak yemeği tarifi. Bazıları bu harika ve besleyici sebze yemeğini kıymalı olarakta yapıyor fakat biz ev yemeği tarifleri olar..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır 05:23

Köfteli İslim Kebabı Tarifi Patlıcan Kürdan Kebabı Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda islim kebabı tarifi vereceğiz bu yemek tarifinin diğer bir ismide kürdan kebabı eğer bu patlıcanlı kebap nasıl yapılır öğrenmek istiyorsunuz videomuzu izlemelisiniz. İslim kebabı en ünlü kebap tarif..

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi  İrmik Tatlısı Yapımı 02:26

Dondurmalı İrmik Helvası Tarifi İrmik Tatlısı Yapımı

Bu tarifimizde sizlere dondurmalı irmik helvası nasıl nasıl yapılır adım adım anlattık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu helvalı tatlı tarifi bir yerde yediğinizde size yapılışı kolay olmayan bir tatlı tarifi gibi gele..

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı 02:35

Tavuklu Noodle Tarifi Sebzeli Çin Yemeği Yapımı

Bu tarifimizde sizlere ülkemizde yavaş yavaş ünlü olmaya başlayan noodle yani ünlü bir çin yemeği olan çin eriştesinin videolu tarifini paylaşacağız. Yapımı gayet kolay ve çok doyurucu bir yemek olan tavuklu çin makarnas..

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır 02:34

Etli Taze Fasulye Tarifi Fasulye Yemeği Nasıl Yapılır

Bu tarfimizde sizler için etli taze fasulye yemeği nasıl yapılır videolu anlatımını hazırladık. Aslında yapımı gayet kolay olan bu yemek en ünlü ev yemeği tariflerinden birisidir. Kanalımızın adına uygun olarak mümkün ol..

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe 05:45

Garantili Sünger Gibi Kekiyle Trileçe

Kullandığım Su bardağı ölçüsü 200 ml Tirileçe tarifini daha önce yapmıştım ama o tarifim biraz daha ağır çünkü hem karamel hemde kremşanti kullanmıştım ilk tarifimde Sadece Türk sayfalarında arama yapmıştım ama bu defa ..

Mısır Ekmeği Tarifi  Ekmek Nasıl Yapılır 01:23

Mısır Ekmeği Tarifi Ekmek Nasıl Yapılır

Bu videomuzda mısır ekmeği nasıl yapılır onu anlattık gayet kolay,lezzetli ve sağlıklı olan bu ekmeği yapmak gayet pratik. Videomuzu izledikten sonra hiç zorlanmadan mısır ekmeği tarifini öğreneceksiniz. İnternette ne ka..

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır 02:32

Pandispanya Tarifi Pasta Keki Nasıl Yapılır

4 adet yumurtanın beyazını bir kaba alıyoruz. Göz kararı şekerimizin yarısını ilave ediyoruz ve yumurtanın beyazı kaseyi yan çevirince akmayacak bir hal almasını sağlıyoruz. Daha sonra farklı bir kaba yumurtaların sarıla..

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi 01:55

Bisküvili Pudingli Trifle Tarifi

Bazen koca bir kase tatlı olsa da yesem diye hepimiz mutlaka düşünüyor ve hayalini kuruyoruzdur. İşte bu tarif tam da hayallerini kurduğumuz tatlı olabilir. Bol meyveli, jöleli, bisküvili, nefis bir puding ve krem şantin..

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi 02:08

Zeytinyağlı Enginar Yemeği Tarifi

Malzemeler 5 adet orta boy enginar 250gr iç bakla 250gr bezelye 15-20 adet arpacık soğanı 1 adet küp doğranmış havuç 3-4 sap dereotu 1 adet küp doğranmış patates Yarım limon Yarım su bardağı zeytinyağı 2 diş sarımsak 1 y..

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarifi, Ispanaklı Köstebek Pasta 10:03

15 Dakikada Tencerede Muhteşem Yumuşaklıkta Ispanaklı Fincan Kek Tarif

3 adet yumurta 1 su bardağı toz şeker Yarım çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı ıspanak püresi 1,5 su bardağı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1 adet portakal ???? kabuğu rendesi..

Barbunya Tarifi  Barbunya Pilaki  Barbunya Yemeği 02:09

Barbunya Tarifi Barbunya Pilaki Barbunya Yemeği

Barbunya Pilaki Tarifi Malzemeler 2 su bardağı barbunya 1 adet havuç 1 adet soğan 1 adet domates 1 yemek kaşığı salça 3 diş sarımsak 5-6 sap maydanoz 4 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet limon 1 tatlı kaşığı tuz Barbunya Ye..

Kavurma Tarifi 03:25

Kavurma Tarifi

Malzemeler 500 gr yağsız kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı tereyağ Tuz Karabiber 4 su bardağı sıcak su. Genellikle çok zor olduğu düşünülen ama bence usulüne uygun olarak yapıldığında ..

 Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte 05:26

Sos Tarifi ile Etsiz Çiğ Köfte

Not : eğer domates kullanmayacaksanız önce 4 bardak köftelik bulguru 2 bardak kaynar su ile ıslatın10-15 dakika kadar bekletin soğan salça ve baharatları ilave edin iyice yoğurun ihtiyaç durumuna göre çok az daha su i..

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Tatlısı Tarifi 06:49

Yapımı Çok Kolay Unsuz,Yağsız,Yumurtasız Gerçek Şambali Tatlısı Şam Ta

Şambali tatlısı için malzemeler 500 gr irmik (3,5 su bardağı kadar) 500 gr yoğurt(2,5 su bardağı kadar yoğurt) 1 su bardağı toz şeker 1 paket kabartma tozu Paket şekerli vanilin Üzerini süslemek için tuzsuz fıstık veya ..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

Et Yahni Tarifi  Et Sote Tarifi  Et Yemeği  Et Nasıl Pişirilir 02:02

Et Yahni Tarifi Et Sote Tarifi Et Yemeği Et Nasıl Pişirilir

500 gr. dana eti 200 gr. Arpacık soğan (20 adet) 4 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber Taze kekik TARİFİ Et yıkanıp süzdürülür, tencereye alınarak suyunu salıp çekene kadar kısık ateş..

Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli Yapımı Narlı Leziz 03:33

Ayva Reçeli Tarifi Ayva Reçeli Yapımı Narlı Leziz

MALZEMELER 5 Adet orta boy ayva 1 adet büyük boy nar 1 kg şeker 5 bardak su (800 ml) Yarım limon suyu 5-6 adet karanfil TARİFİ Ayvaların kabukları soyulur, çekirdekleri ayrılır küçük parçalara bölünerek , kararmama..

Fırında Köfte Patates Tarifi Fırında Köfte Nasıl Yapılır 03:11

Fırında Köfte Patates Tarifi Fırında Köfte Nasıl Yapılır

FIRINDA KÖFTE PATATES MALZEMELER 500 gr kıyma 5-6 adet orta boy patates 1 adet büyük boy soğan 1 çay bardağı galeta unu veya bayat ekmek 2 adet domates 5-6 adet biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabibe..

Mantı Tarifi  Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı 06:32

Mantı Tarifi Mantı Nasıl Yapılır Mantı Yapımı

MANTI MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber SOSU İÇİN Yogurt 2 diş sarımsak ..

Pırasa Yemeği Tarifi  Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Nasıl Yapılır 02:55

Pırasa Yemeği Tarifi Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg pırasa 1 adet büyük boy havuç 1 adet soğan 1 yemek kaşığı kırık pirinç 1 yemek kaşığı bulgur 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Pırasalar ve havuç yıkanarak doğr..

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi  Hingel Tarifi  Kürze Tarifi 05:56

Rus Mantısı Tarifi Pelmeni Tarifi Hingel Tarifi Kürze Tarifi

RUS MANTISI ( PELMENİ) MALZEMELER HAMURU İÇİN 2 adet yumurta 3.5 su bardağı un Yarım su bardağı su 1 tatlı kaşığı tuz İÇİ İÇİN 250 gr. Kıyma 1 adet soğan 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber TARİFİ Kaseye yumurta..

Kavurma Tarifi  Et Kavurma Nasıl Yapılır  Et Sote Kolay Et Yemekleri 01:53

Kavurma Tarifi Et Kavurma Nasıl Yapılır Et Sote Kolay Et Yemekleri

KAVURMA MALZEMELER 750 gr yağsız dana eti 2 orta boy soğan 3 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı kekik TARİFİ Bütün olarak yıkanan et süzdürülerek yağları ve sinirl..

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Kırmızı Mercimek Çorbası Tarifi

MERCİMEK ÇORBASI TARİFİ MALZEMELER 2 Su bardağı kırmızı mercimek 1 adet orta boy soğan 1 yemek kaşığı un 4-5 yemek kaşığı mısırözü yağı 1 tatlı kaşığı tuz ÇITIR EKMEK İÇİN Bayat ekmek 1 yemek kaşığı sıvıyağ 1 yemek kaş..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Bulgur Pilavı Tarifi  Domatesli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır 02:39

Bulgur Pilavı Tarifi Domatesli Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır

DOMATESLİ BULGUR PİLAVI MALZEMELER 2 Su bardağı pilavlık bulgur 2 adet domates 3 adet sivri biber 1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı tereyağ 4 yemek kaşığı mısır özü yağı Yarım çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tuz..

Domates Dolması Tarifi Etli Dolma Yapımı 02:30

Domates Dolması Tarifi Etli Dolma Yapımı

MALZEMELER 1 kg. domates 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber..

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır 05:45

Fırında Karnıyarık Tarifi Videolu Karnıyarık Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg patlıcan 300 gr. Yağsız kıyma 2 adet domates 1 adet soğan Yarım çay bardağı sıvı yağ 9-10 sap maydanoz 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 6 adet sivribiber YAPILIŞI Patl..

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır 03:19

Kabak Dolması Tarifi Kabak Dolması Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 kg. kabak 300 gr. yağsız kıyma 1 kahve fincanı kırık pirinç 1 kahve fincanı bulgur 1 adet soğan 2 adet domates 9-10 sap maydanoz 2 tatlı kaşığı nane 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaş..