#Kayısı reçeli yapmanın

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği 01:07

Ağır Çekim Görüntüleriyle Yemek Yapmanın Büyüleyici Güzelliği

Yemek yapmaktan hoşlanan insanlar, mutfakta vakit geçirmeye bayılırlar ve orada geçirdikleri zamanı daha da eğlenceli bir hale getirmek için çeşitli yöntemler, fikirler üretirler. Youtuber Alex, Kitchen Verb serisiyl..

  • Cowboy tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Güzel Ve Pratik Makyaj Yapmanın Yolları 07:15

Güzel Ve Pratik Makyaj Yapmanın Yolları

Kısa zamanda hem etkileyici hem de günlük kullanacağımız makyajların nasıl yapıldığını videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Umarım beğenirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bowling'te Strike Yapmanın Şifresi Çözüldü 00:44

Bowling'te Strike Yapmanın Şifresi Çözüldü

Bir de böyle deneyin...

Güne Güzel Başlamanın ve Spor Yapmanın En Güzel ve Keyifli Yolu 00:55

Güne Güzel Başlamanın ve Spor Yapmanın En Güzel ve Keyifli Yolu

Türk erkeğine bir şey yaptırmak için illa ki işin içinde araba olmalı mı ya.Bisikletlerin pistteki araçlarla entegre olarak çalışmasını sağlayan sistemle o göbekler eriyecek!..

  • JET TV tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Bunu Yapmanın Cezası Büyük 02:01

Trafikte Bunu Yapmanın Cezası Büyük

Emniyet kemeri hayat kurtarıyor Ancak bunun farkında olmayan sürücülerin sayısı hala fazla. Emniyet ve Jandarma ekipleri denetimleri sıklaştırdı. 81 ildeki denetimlerde yaklaşık 30 bin sürücüye ceza kesildi. Sürücüler k..

Domuzla Rodeo Yapmanın Hazin Sonu 00:09

Domuzla Rodeo Yapmanın Hazin Sonu

Arkadaşlarıyla iddiaya giren adam çiftlik içinde bulunan domuzun sırtına binip rodeo yapmak isterken ummadığı bir manzara ile karşı karşıya kalmış. Tabi ki rodeo gösteri adamın yere kapaklanmasıyla başlamadan son bulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elektrik Tellerinde Artistlik Yapmanın Sonu 00:22

Elektrik Tellerinde Artistlik Yapmanın Sonu

Elektrik tellerinde dans eden adam çarpılarak kül oluyor...

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şov Yapmanın Sonu Kötü Bitti! 00:24

Şov Yapmanın Sonu Kötü Bitti!

Londra'nın kuzeyindeki yoğun Archway Yolu'da bir motosiklet sürücüsü arka teker üzerinde durmak isterken bir anda dengesini kaybedip yere düştü...

Artistlik Yapmanın Sonu 00:50

Artistlik Yapmanın Sonu

Adam Gibi Adamlar..

  • JET TV tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet 03:17

Barış Manço - En Büyük Mehmet Bizim Mehmet

Öksüz doğdu Mehmet İte kaka büyüdü Mehmet Onbir yaşına doğru Okula da gitti Mehmet Çaka çaka okudu da Mehmet Döne döne başı döndü Mehmet Diploma hak getire Mehmet Okumayı sökemedi ki Mehmet Saldım çayıra Mehmet Mevlam ka..

Aşure Tarifi 10:30

Aşure Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Aşurelik Buğday 1 su bardağı Nohut 1 su bardağı Fasulye 1 kase Kuru Kayısı 1 kase Dolmalık Fıstık 1 kase Fındık 1/2 kase File Badem 1 çay kaşığı Zencefil 1 çubuk Tarçın 1/8 Muskat Rendesi 2 çay k..

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek 07:36

Kek Tarifi Kuru Meyveli Cevizli kek

Kuru meyveli kek tarifi Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml. 4 tane oda isisinda yumurta 1 su bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi süt 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu 3 su bardagi un 1 tane portakalin ..

Selanik Gevregi Biscotti  Tarifi 06:20

Selanik Gevregi Biscotti Tarifi

Malzemeler 4 tane yumurta 1 su bardagi arti 1 cay bardagi seker 1 su bardagi siviyag 1 yemek kasigi sirke 1 tane portakal kabugu rendesi 1 paket vanilya 1 paket kabartmatozu Herbirinden 1 cay bardagi kadar koydum kuru üz..

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi 16:50

Bereketi İle Gelen Aşure Tarifi

500 gr. buğday 200 gr haşlanmış kuru fasulye 200 gr haşlanmış nohut 500 gr toz şeker 15 adet kuru kayısı 15 adet gün kurusu kayısı 5 avuç ceviz 5 avuç fındık 5 avuç çiğ badem 3 avuç kuş üzümü 3 avuç kuru üzüm 10 adet ka..

Yumuşacık Limonlu Kek Tarifi 05:36

Yumuşacık Limonlu Kek Tarifi

Limonlu Kek için Malzemeler: 230 gram tereyağı 2,5 bardak Un 1 paket hamur kabartma tozu 1 çay kaşığı Tuz 2 bardak Şeker 8 limonun kabuk rendesi 4 adet Yumurta 1 bardak Süt 3/4 bardak Kayısı Reçeli 1/4 bardak Limon suyu..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Balkabağı Reçeli Tarifi  Reçel Tarifleri 02:32

Balkabağı Reçeli Tarifi Reçel Tarifleri

Reçel tarifleri sevenler için değişik ama bir o kadar da nefis bir balkabağı reçeli tarifi videosu hazırladık. Bu reçel tarifi diğerlerinden biraz farklı yapılıyor. Kireç suyunda bekletilen bal kabağı reçeli tarifi yapım..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi 01:52

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi

Kolay Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 adet yumurta sarısı 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşık mısır nişasta 1 lt süt 1 yemek kaşığı tereyağı 1 paket vanilya 2 paket petibör bisküvi Vişne reçeli Ü..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi 04:21

Reçel Dolgulu Kurabiye Tarifi

Malzemeler 150 gr soguk tereyagi(margarinle denemedim) 1 su bardagi pudrasekeri 2 tane yumurta sarisi 1 tane vanilya Minnacik tuz limon kabugu rendesi 2 su bardagi un(bende tam bu ölcüde gitti ama siz yogurdugunuzda un ..

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi 03:49

Unsuz Şekersiz Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağı, 2 adet olgun muz, 1 su bardağı keçiboynuzu unu, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1/2 çay kaşığı kabartma tozu, 1 su bardağı ceviz içi. ****************************** ..

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon 09:57

Canim Kardeşi̇m 68.Bölüm Koleksi̇yon

Mine ve müge evde oyun oynarken babalarına ait pul koleksiyonun bulurlar. Lale çocuklara koleksiyon yapmanın çok güzel bir hobi olduğunu anlatır. Koleksiyon yapmanın eğitici ve öğretici yanından söz eder. Mine de koleksi..

  • ÇocukTV tarafından
  • 690 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evim Lokanta - Kayısılı Tart 06:27

Evim Lokanta - Kayısılı Tart

Şef Burak Zafer Sırmaçekici, 2. bölümde Kayısılı Tart tarifi verdi! Kayısılı Tart MALZEMELER: Hamuru İçin: 2 Bardak Un 40 gr Şeker (3 Yemek Kaşığı) 1 Tutam Tuz 150 gr Tereyağ 1 Yumurta Krema: 500 gr Krem Peynir 1,5 Ye..

  • ANKA tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Safranlı Pilav Tarifi 03:40

Safranlı Pilav Tarifi

Malzemeler: 1 su bardağı Pirinç 1,5 bardak Tavuk Suyu 1 çay kaşığı Safran 1 su bardağı Kuru Kayısı 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1/4 bardak Dolmalık Fıstık 1/4 bardak Fındık 1 limon kabuğu Rendesi 1 yemek kaşığı Tereyağı Tu..

Yoğurtlu Meyveli Parfe Nasıl Yapılır 03:42

Yoğurtlu Meyveli Parfe Nasıl Yapılır

4 yemek kaşığı Süzme Yoğurt 3 adet Çilek 2 adet Kayısı 4 yemek kaşığı Granola..

Lahana Salatası 00:23

Lahana Salatası

Malzemeler; Beyaz Lahana Tuz Haşlanmış Buğday Zeytin Yağı Kayısı Yeşil Köy Biberi Nar Üzeri İçin; Dereotu..