#Kaza anı

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Rus Usulü Yol Kapışması ve Sonrası 01:15

Rus Usulü Yol Kapışması ve Sonrası

Rusya'da geçen olayda, birbirlerine ayar olan bu iki kişi yolu paylaşamıyor ve sonrasında böyle saçma sapan görüntüler çıkıveriyor. Video baymasın, özet olsun diye sadece kaza anı ve devamındaki olaylar silsilesi dahildi..

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 01:01

Kontrolden Çıkan Tır Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Rusya'da kontrolden çıkan TIR, bir aracı kağıt gibi ezdikten sonra yan yattı. Üzerine gelen TIR'dan son anda kurtulan bir araç ise, diğer şerite girince karşıdan gelen başka bir TIR'la çarpıştı. Yaşanan felaket sonucu ot..

Kaldırımda Yürüyen Adama Araba Çarptı 00:33

Kaldırımda Yürüyen Adama Araba Çarptı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kaldırımda yürüdüğü sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin çarptığı vatandaş, yaralandı. Kaza anı, güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi...

Geri Manevra Yapamayan TIR'a Araba Çarptı 2 Yaralı 00:22

Geri Manevra Yapamayan TIR'a Araba Çarptı 2 Yaralı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, tırın geriye manevra yaparken yolu kapatması nedeniyle meydana gelen kazada iki kişi araçta sıkışarak yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı...

Yarış Motosikletinin Son Sürat Çarptığı Genç Kız Havaya Uçtu 00:28

Yarış Motosikletinin Son Sürat Çarptığı Genç Kız Havaya Uçtu

Nevşehir'de meydana gelen bir kazada, yarış motosikletinin son sürat çarptığı genç kız havada taklalar atarak düştü, kaza anı saniye saniye görüntülendi...

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada 00:36

Dolmabahçe’de İlginç Motosiklet Kazası Kamerada

Beşiktaş'ta araçların arasından geçerken önüne aniden kıran minibüse kızan motosiklet sürücüsü , minibüs sürücüsüne kızdı. Bu sırada başka bir motosikletli olan biteni izlerken, öndeki minibüse hızla çarptı. Kaza anı ise..

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Öğrenci Okul Yolunda Kazada Öldü 02:25

Öğrenci Okul Yolunda Kazada Öldü

Adana'da 6. sınıf öğrencisi Muhammet Mustafa Çelik, okula gitmek için dolmuştan inip yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi...

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü 01:01

Makas Atarken Refüje Giren BMW Sürücüsü

Otoyolda kendinin ve başkalarının hayatını hiçe sayarak makas atan sürücü bir anda yol kenarındaki refüje çarptı. Araç içerisindeki kamerada tarafından kaydedilen kaza anı sosyal medyada paylaşıldı..

Trafikte Uyuyakalmanın Sonu Kötü Bitti 00:33

Trafikte Uyuyakalmanın Sonu Kötü Bitti

Avustralya'nın Sidney kentinde yolda uyuyakalan kamyon sürücüsü, kendi şeridinden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı şeritte bir otomobile çarpan kamyonun kaza anı böyle görüntülendi...

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi 01:01

Beton Mikseri Çarptığı Otomobili Böyle Sürükledi

Niğde'nin Suat Baykal Caddesi'nde kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada beton mikseri çarptığı arabayı sürükledi. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Otomobil sürücüsü kadın kazayı hafif..

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü 00:46

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde seyir halinde olan otomobil sürücüsü, aniden duran trafikte frene basınca kontrolünü kaybederek motosikletliye çarptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, motosikletli ise ölümden döndü..

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi 00:51

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi

Trabzon'da yolcu minibüsünün yol kenarındaki kamyona arkadan çarptığı, 1 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı kaza anı, bu sırada canlı yayın yapan minibüsteki yolcunun cep telefonuna yansıdı. Kaza 23 Haziran'da Arsi..

Kazanın geliyorum dediği yol! 01:45

Kazanın geliyorum dediği yol!

Ümraniye'de sıklıkla kazaların yaşandığı yolda, son olarak bir kamyonet kaza yaparak devrildi. Yol kenarında yürüyen anne ve iki çocuğu ise aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Mahalle sakinleri, kazaların son bul..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı 03:18

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı

Otomobil Metrobüs Bariyerine Çarptı İstanbul'da D -100 Karayolu Halıcıoğlu mevkiinde bir otomobilin metrobüs bariyerlerine çarpması sonucu 1 kişi yaralandı 20 Ekim 2016 14:56 20 Ekim 2016 14:56 Otomobil, metrobüs bari..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

ABD'de  YİNE OLAY  Tren Kazası - 100 yaralı 00:55

ABD'de YİNE OLAY Tren Kazası - 100 yaralı

Amerika Birleşik Devletleri’nin New York eyaletinde yolcu treninin raydan çıkması sonucu 100’den fazla kişi yaralandı. Yoğun yolcu trafiğinin olduğu sabah 8:00 sularında Brooklyn durağında meydana gelen kaza sonrası büy..

  • PengoTV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

Kadın Sürücünün Akılalmaz Kazası Kamerada 00:28

Kadın Sürücünün Akılalmaz Kazası Kamerada

Kaza yapmak için hiçbir sebebin olmadığı bir yerde kaza yapan kadın sürücü böyle görüntülendi. Rusya'da yaşanan olay araç kamerasına yansıdı...

Motosikletli De Yaya Da Canından Oldu 00:42

Motosikletli De Yaya Da Canından Oldu

Bu kaza yayayı da motosikletliyi de canından etti. Rusya'da otoyoldan karşıya geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı. Kaza sonrası kadın da motosiklet sürücüsü de metrelerce savruldu. Korkunç kazada sürücü de yaya da h..

Motosiklet Sürücüsünün Bacağı Koptu! 00:22

Motosiklet Sürücüsünün Bacağı Koptu!

Brezilya'da hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, kontrolü kaybedince kaza yaptı. Feci kaza sonucunda motosiklet sürücüsünün bacağı koptu...

Temizlik İşçisine Önce Çarptı Sonra Başının Üzerinden Geçti 00:19

Temizlik İşçisine Önce Çarptı Sonra Başının Üzerinden Geçti

Hindistan'da korkunç bir kaza gerçekleşti. Dikkatsiz otobüs şoförü, önce yol kenarında temizlik yapan işçiye çarptı. Ardından refüje takılarak yere düşen adamın başının üzerinden geçti. Talihsiz adam oracıkta hayatını ka..

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı 02:37

Alkollü Sürücü Kırmızı Işıkta Bekleyen Araca Arkadan Çarptı 2 Yaralı

Kaza, saat 4.20 sıralarında Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Ünal yönetimindeki 36 SD 113 plakalı hafif ticari oto kırmızı ışıkta beklemektey..

İlk Öpücük Hd İzle 1:53:15

İlk Öpücük Hd İzle

Hakan kadınlarla uzun süreli ilişki kurmakta problem yaşayan genç bir çapkındır. Yaşadığı sahil beldesine gelen turistlerle kısa süreli ilişkiler yaşar, bağlanmaktan hep kaçınır. Ablasının terk ettiği eniştesi ve 5 yeğen..

Fren Yerine Gaza Basınca Yayaların Arasına Daldı 01:02

Fren Yerine Gaza Basınca Yayaların Arasına Daldı

Çorum'da otomobiliyle ara sokağa giriş yapmaya çalışan sürücü, iddialara göre fren yerine gaza basınca önce yoldaki bir yayaya ardındansa bekleme motosikletiyle bekleme yapan bir kişiye çarptı. Kaza, Çöplük Çarşı'nda mey..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..