#Kazanın kazayı getirdiği motosiklet yarışı

Köpeği Motosikletin Arkasına Bağlayıp Zorla Götürdü 00:31

Köpeği Motosikletin Arkasına Bağlayıp Zorla Götürdü

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde seyir halindeki bir motosikletin arkasına iple bağlanarak götürülmeye çalışılan köpeğin görüntüler tepkiye neden oldu. Olayı gören başka bir motosiklet sürücüsü, cep telefonu ile o anları..

Motosikletli De Yaya Da Canından Oldu 00:42

Motosikletli De Yaya Da Canından Oldu

Bu kaza yayayı da motosikletliyi de canından etti. Rusya'da otoyoldan karşıya geçmeye çalışan kadına motosiklet çarptı. Kaza sonrası kadın da motosiklet sürücüsü de metrelerce savruldu. Korkunç kazada sürücü de yaya da h..

Yaya Geçidini Kullanan Motosikletlinin Hazin Sonu 00:44

Yaya Geçidini Kullanan Motosikletlinin Hazin Sonu

Çin'de yaya geçidini kullanarak karşıya geçmeye çalışan motosiklet sürücüsünün kafasına rüzgarın etkisiyle yerinden oynayan trafik levhası isabet etmiş...

  • JET TV tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Ölümünü Böyle Kaydetti 00:56

Kendi Ölümünü Böyle Kaydetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bariyerlere çarparak bacağı kopan motosiklet sürücüsü gencin ölüm anı kask kamerasına yansıdı...

Servis Şoförünün Motosikletliye Otobanda Saldırısı 00:59

Servis Şoförünün Motosikletliye Otobanda Saldırısı

İstanbul Tem Otoyolu Samandıra Mevkinde bir motosiklet sürücüsü trafikte kendisini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle el kol hareketi yaparak bağırdı. Buna sinirlenen servis şoförü de yolda aracını durdurup motosiklet sürücü..

  • JET TV tarafından
  • 592 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Tehlikeli Yolculuk 01:16

Trafikte Tehlikeli Yolculuk

Bahçelievler Kocasinan’da motosiklet ile seyreden iki kafadar, ilginç görüntüler oluşturdu. Şahıslardan biri motosikleti sürerken, arkadaki ise elindeki büyük bir levhayı taşımaya çalıştı. Çevredeki sürücülerin hayrete d..

  • JET TV tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisten Kaçan Sürücü Motosiklete Çarpıp Kaçtı 01:07

Polisten Kaçan Sürücü Motosiklete Çarpıp Kaçtı

Beylikdüzü’nde, polis ekiplerinin kovaladığı şüpheli otomobil, seyir halindeki motosiklet sürücüsüne çarpıp kaçtı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı, güvenlik kamerasına ya..

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi 02:33

Atık Malzemelerden Go Kart Aracı Yapan Ortaokul Öğrencisi

Van'da Yasin Tukuç isimli bir ortaokul öğrencisi atık malzemeler ve motosiklet motoru ile go kart aracı yaptı. 14 yaşında olan Yasin Tukuç go kart aracını üç arkadaşıyla birlikte hazırladı. Fen bilgisi öğretmeni Mehmet M..

  • JET TV tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Motosikletli Sürücü TIR'a Son Sürat Çarptı 00:16

Motosikletli Sürücü TIR'a Son Sürat Çarptı

Romanya'da aşırı süratli bir motosiklet, kavşakta TIR'a çarptı. O anlarsa anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Feci kazada motosiklet sürücüsünün bacağı kırıldı. Şahıs, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıld..

1 Mayıs Kutlamalarına Giden Minibüs Tır'la Çarpıştı : 5 Ölü , 14 Yaralı 00:59

1 Mayıs Kutlamalarına Giden Minibüs Tır'la Çarpıştı : 5 Ölü , 14 Yaral

Esenyurt'ta bir araçla kafa kafaya çarpışarak kaza yapan motosiklet sürücüsü, motosikletinin derdine düştü. Kaza yaptığı diğer aracın sürücüsünün, 'senin canın daha değerli' demesine yaralı genç, 'başlarım canıma ağabey,..

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada 00:29

Kadın Motosikletlinin TIR'ın Altından Mucize Kurtuluşu Kamerada

Çin'de 52 yaşındaki kadın motosiklet sürücüsü, viraja girdiği sırada kendisini fark etmeyen ve arkadan gelen bir TIR'ın çarpması ile aracın altında kaldı. Motosiklet sürücüsünün hafif sıyrıklarla kurtulduğu kaza ise güve..

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında 00:47

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında

Bursa'da ana yolda ilerleyen motosiklet ara yoldan aniden çıkan otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü havaya uçarken, kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı...

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor 00:27

Dünya şampiyonunun oğlu babasının izinden gidiyor

AK Parti Sakarya Milletvekili ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu, 1 buçuk yaşındaki oğlunun motosiklet kullandığı anları sosyal medya hesabında paylaştı. Video, kısa sürede büyük beğe..

Elektrik Yangını Neden Su ile Söndürülmez 00:07

Elektrik Yangını Neden Su ile Söndürülmez

Motosikletinde kısa devreden kaynaklanan elektrik yangınını su ile söndürmek isteyen adam hayatının pişmanlığını yaşamış. Su döküldükten sonra motosiklet bomba gibi patlamış..

  • PengoTV tarafından
  • 19 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Başlamadan Biten Yarış 00:21

Başlamadan Biten Yarış

Motosiklet ve Arabanın hız deneme yarışı, başlamasıyla bitmesi bir oluyor. Şekil şukul yapim derken rezil olmakta cabası. İzliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor 01:16

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor

Clinton: Rusya Trump'ı Destekliyor ABD'de başkanlık yarışı tüm hızıyla sürüyor. Demokrat parti adayı Hillary Clinton ve Cumhuriyetçi parti adayı Donald Trump, son kez kozlarını canlı yayında paylaştı....

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz 02:27

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz

ABD Başkanını Seçiyor! Clinton Favori, Trump Sürpriz ABD'de dananın kuyruğu bugün kopuyor. Ülkeyi gelecek dört yıl boyunca yönetecek yeni başkan bugün belli olacak. Hillary Clinton hem anketlerde, hem de bahislerde önde..

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı 02:18

Cumhurbaşkanı'ndan İsrail’e 'Ezan Yasağı' Uyarısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemde olan ezan yasağı yasa tasarısı ile ilgili olarak endişelerini İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin’e ilettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’de gündemd..

Hobart′ta yeni rekor 00:39

Hobart′ta yeni rekor

Dünyanın en zorlu ve en ünlü yat yarışlarından biri olan Sidney-Hobart Yat Yarışı'nı Perpetual Loyal ekibi rekor kırarak tamamladı...

HAKİM ARABADA KADININ DA HAKKI VAR DEDİ :))) 01:56

HAKİM ARABADA KADININ DA HAKKI VAR DEDİ :)))

Hakim dedi ki kadın hakkı vardı arabanın yarısı verdi :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökhan Kırdar  Üstüme - Basıp Geçme Yar 04:18

Gökhan Kırdar Üstüme - Basıp Geçme Yar

Bıraksan da elimi Sevgin bana yeter Susarım öpüşüne Avunur da söylemem Belki yalandır oyundur derim ya, Yine de korku basar Yazık ki ağır ağır Çökmüş yüreğine Nefret değil mi bu Yalan sevişmeler Sen değilsin s..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Le Mans 24 Saat Yarışları Çekişmeli Geçti 01:01

Le Mans 24 Saat Yarışları Çekişmeli Geçti

40. düzenlenen Le Mans 24 Saat Yarışlarında, GMT 94 Yamaha takımı yarışı zaferle tamamladı...

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Zafere Kaçış Günün Özeti İzle 03:06

Zafere Kaçış Günün Özeti İzle

Sezonun ilk anıtsal yarışı Tour of Flanders'ın son 55 kilometresinde tek başına kaçan Belçikalı Phillippe Gilbert, uzun süre unutulmayacak bir zafere imza attı...

Emel Sayın - Yalancının Birine 03:31

Emel Sayın - Yalancının Birine

ŞARKI SÖZLERİ Yalancının birine kapıldı kaldı gönül, İnandı yandı yine çekilmez oldu ömür. Ne gözlerin yeşili, ne saçların sarısı Geçti yolun yarısı çekilmez oldu ömür. Ne esmerinde vefa, ne kumralında safa. Hepsid..

Kara Şimşek At Yarışında Para Kaybediyor 01:24

Kara Şimşek At Yarışında Para Kaybediyor

Kit'in zamanın, hatta bu zamanın çok ötesinde bir yapay zeka olduğunun ispatı. Maykıl'dan gizli kendisine ortak buluyor, at yarışı oynuyor ve kaybediyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..