#Kazanın kazayı getirdiği motosiklet yarışı

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Oto Yıkamada Korku Dolu Anlar! 00:26

Oto Yıkamada Korku Dolu Anlar!

Araba yıkamacıda çalışan bir işçi görünmez kazanın kurbanı oldu. Elindeki hortumun yıkama aracına dolanmasıyla işçinin ayakları bir anda yerden kesildi. İşte o anlar.....

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Oto Yıkamada Çalışan İşçinin Ayakları Yerden Kesildi 00:27

Oto Yıkamada Çalışan İşçinin Ayakları Yerden Kesildi

Araba yıkamacıda çalışan bir işçi görünmez kazanın kurbanı olmuş. Elindeki hortumun yıkama aracına dolanmasıyla işçinin ayakları bir anda yerden kesilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada 02:50

İki Aracın Kafa Kafaya Çarpışması Kamerada

Pendik'te ana yolda ilerleyen bir araçla yandan aniden çıkan aracın hızla çarpışmaları kameralara yansıdı. Araçlar çarpışmanın etkisiyle kaldırıma çıktı ve bir dükkana çarparak dururken çevre esnafı, 3 ay içerisinde 3’ün..

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza 00:47

Düğün Konvoyunda Akıl Almaz Kaza

Düzce'de düğün konvoyunda feci bir kazaya sebep olan Tofaş sürücüsüne sosyal medyada büyük tepki geldi. Konvoyun önünü kesmek için hamle yapan Tofaş sürücüsü sol şeritten gelen motosikletin kaza yapmasına sebep oldu. 201..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı 01:32

Makas Atarak Zincirleme Kazaya Yol Açan Sürücü Gözaltına Alındı

Küçükçekmece E-5 Karayolu'nda makas atarak zincirleme kazaya yol açan sürücü gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 206 lira para cezası kesilen sürücü adli işlem yapılmak üzere Küçükçekmec..

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017) 05:57

Sinan Engin Derbi Şampiyonu Belirler (Beyaz Futbol - 19 Şubat 2017)

Süper Lig'de bu hafta oynanan maçların ardından lider Beşiktaş'la diğer takımlar arasındaki puan farkı iyice açıldı. Alınan sonuçların ardından Fenerbahçe ile 10 puan, Galatasaray ile arasında 7 puan fark oluştu. Gelec..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küçük Çocuk Trenin Altında Kaldı Feci Kaza Kamerada 00:23

Küçük Çocuk Trenin Altında Kaldı Feci Kaza Kamerada

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesinde 12 yaşındaki çocuğun trenin altında kalarak hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı...

GTA Oyunu Gibi Kaza Kamerada 00:27

GTA Oyunu Gibi Kaza Kamerada

Sosyal medyada yayınlanan bir kazanın görüntüleri izleyenlere 'GTA oyunundaki gibi dedirtti..

  • JET TV tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Tanıtım Videosu 01:24

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Tanıtım Videosu

Avcı ya da avcı mı olacaksın? Predator kurtulmak istemiyor. Bugüne kadarki en zorlu mücadelenizi yapın ve benzersiz ödüller kazanın. Bu ücretsiz Ghost Recon Wildlands özel etkinliği başlıyor..

  • BETA tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Caddesi'nde Trafiği Kilitleyen Kaza: 3 Yaralı 01:15

Vatan Caddesi'nde Trafiği Kilitleyen Kaza: 3 Yaralı

Fatih Vatan Caddesi’nde aniden şerit değiştiren sürücünün neden olduğu kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın ardından caddede uzun araç kuyrukları oluştu...

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu 03:48

Nasreddin Hoca Kazan Doğurdu

Hoca komşusundan ödünç bir kazan alır kazanı verirken içine bir kazan yerleştirir. Komşusu sorar: -Bu ne -Senin kazan doğurdu der hoca da komşu çok sevinir. Aradan bir kaç gün geçer. Hoca yine komşusuna gider 1-2 gün k..

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury 00:30

Court Is Now In Session - Season 1 - You The Jury

SİZİN JÜRİ'NİN SİZE yeni sayılmayan serisi, tarihteki en büyük jüri havuzunu verecek - Amerika - en patlayıcı, gerçek hayattaki, başlıktan kopmuş sivil davaların sonuçlarını karar verme gücü. İlk kez şimdiye kadar . FOX ..

Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor! 04:44

Meryem- Güçlü Burcunun Peşini Bırakmıyor!

Güçlü, Meryem'in suçlandığı kazanın peşini bırakmıyor; Burcu ile yeniden bir araya geliyorlar! Güçlü ile Savaş, Meryem'in yaşanan kazada yalnız olmadığına emindirler. Savcı Oktay ve Derin'in şüpheli hareketleri, ikiliyi ..

  • ANKA tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı! 05:12

İsimsizler - Fatih ve Dayının Kavuşma Anı!

Helikopter kazasından sağ kurtulan Fatih ve Dayı, bu olayın ardından ilk kez karşı karşıya geliyor! İşte Fatih ve Dayı'nın karşılaştığı o anlar... İsimsizler son bölümde, son olarak helikopter kazasında birlikte olan Fat..

  • ANKA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otoyolda Feci Kaza Kamerada 00:48

Otoyolda Feci Kaza Kamerada

Otoyolda TIR'a arkadan çarpan sürücü feci kazadan sağ kurtulurken araba adeta kağıt gibi yırtıldı. Belçika'da 2014 yılında yaşanan kazanın görüntüleri sosyal medyada yakalandı...

Sürücülerin trafikte bir saat süren tekme tokat kavgası kamerada 01:35

Sürücülerin trafikte bir saat süren tekme tokat kavgası kamerada

Bahçelievler’de meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından taraflar arasında çıkan kavga yaklaşık 1 saat süreyle devam etti...

Hazal Kaya Ali Atay'ın Yeni Filminde 01:58

Hazal Kaya Ali Atay'ın Yeni Filminde

Beyoğlunda Aman Doktor Filminin Partisinden çıkarken kameralara yansıyan Hazal Kaya Dizisi ve film projesi hakkında bilgi verdi. Dizi setinde yaşanan kazanın etkilerinden bahsetti..

  • BETA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deve Güreşlerinde Bir Kişi Hastanelik Oldu 00:58

Deve Güreşlerinde Bir Kişi Hastanelik Oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen deve güreşlerinde rakibinden kaçan deve demir korkuluklara çarparak düştü. Korkulukların altında kalan Özkan Garip adlı vatandaş yaralandı. Kazanın şokuyla fenalık geçiren vatanda..

Eriyen Çelik Kazanından Saniyeler İle Kurtulan İşçi 00:38

Eriyen Çelik Kazanından Saniyeler İle Kurtulan İşçi

İran'da gerçekleşen olay,kızgın eritilmiş çelik taşıyan kazanın halatının kopmasyla ölüme çalım atan çelik fabrikası işçisi...

  • JET TV tarafından
  • 1.021 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaza Yapan Minibüsten İnen İnsan Yığını 01:00

Kaza Yapan Minibüsten İnen İnsan Yığını

Direksiyon hakimiyetini kaybedip kaza yapan minibüsün kapısının açılmasıyla içeriden inen aşiret gibi insanlar kazanın neden olduğunu bizlere açıklıyor...

  • JET TV tarafından
  • 707 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem  - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor! 05:46

Meryem - Burcu Güçlüye Kalbini Açıyor!

Burcu ile Güçlü delillerin peşine düşüyor; kazaya dair buldukları kanıt sis perdesini aralıyor! Oktay'ın vurulmasının ardında başka gerçeklerin olduğunu düşünen Burcu, bu olayın peşini bırakmamaya kararlıdır. Sevinç ve b..

  • ANKA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı 00:55

Mardin'de Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 1’i Ağır 11 Yaralı

Kaza, Derik ile Kızıltepe ilçeleri arasında bulunan Derik’e bağlı Boyaklı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öğrenci ve öğretmenleri taşıyan E.D. yönetimindeki 47 PD 808 plakalı minibüs ile sürücüsünün..

Outcast  Second Contact  Launch Trailer PS4 01:27

Outcast Second Contact Launch Trailer PS4

he Ulukai is back! Outcast - Second Contact, the remake of the cult classic, is now available PS4! Set off on a wondrous journey and discover the marvellous planet Adelpha, but don't forget, this trip is for business, n..

  • BETA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..