#Kazanın kazayı getirdiği motosiklet yarışı

Yangında can pazarı...86 yaşındaki felçli kadın son anda kurtarıldı 03:17

Yangında can pazarı...86 yaşındaki felçli kadın son anda kurtarıldı

Bursa'da gece yarısı bir evde çıkan yangında 86 yaşındaki felçli ve kalp pili bulunan yaşlı kadın dumanların arasında boğulmaktan itfaiye ekiplerince kurtarıldı...

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı! 02:21

Mustafa Üstündağ kavgaya karıştı!

BODRUMDAKİ RALLİ YARIŞI KUPA TÖRENİNDE SİLAHLAR KONUŞTU..27 YIL ARADAN SONRA GERÇEKLEŞTİRİLEN BODRUM RALLİSİ'NDE HER ŞEY GÜZEL BAŞLAMIŞTI, ANCAK KUPA TÖRENİNDE ORTALIK KARIŞTI. ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 1 KİŞİ YARALANDI. AR..

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun'' 01:59

''Bu İşi Seviyorsanız Siyasete Soyunun''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gece yarısı 104 emekli amiralin imzasıyla yayımlanan bildiri hakkında sert konuştu. askerin emeklisi olmaz diyen Erdoğan, bundan sonraki sürecin yargıya ait olduğunu söyledi...

Yarım Halde Giden Araba 01:31

Yarım Halde Giden Araba

Eski model arabasını ikiye bölen adam arabasının yarısı kalan ön kısmına binmiş. Yarım şekilde gitmeye devam eden araba şaşkınlık yaratmış...

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Tribünden atlayan köpek atletizm yarışmasını birincilikle bitirdi 00:37

Tribünden atlayan köpek atletizm yarışmasını birincilikle bitirdi

ABD’nin Utah eyaletindeki bir lisede yapılan atletizm yarışmasında tribünden atlayan köpek, birinciliğe koşan öğrenciyi geçerek yarışı önde tamamladı...

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video) 03:04

Allame - Kopyala Yapıştır (Official Video)

Sözler Aynı lego, tak çıkar çal uydursana hepsini Aynı ego, değişik rapçi kopyala yapıştır iyisini Olmuşken venom, ruhunu yemek istersin gel seç birisini Kur planı yap, kusurlu olursa çoğalır pisi pisi Nakarat (x2) K..

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO Dizi Müziği ©Kalan Müzik] 04:07

Ahmet Aslan & Levent Güneş & Ali Ekber Kayış - Şu Yalan Dünyaya [EDHO

Şu yalan dünyaya geldim geleli Tas tas içtim ağuları sağ iken Zalim felek vermez benim muradım Viran oldum mor sümbüllü bağ iken Aradılar bir tenhada buldular Yaslandılar şıvgalarım kırdılar Yaz bahar ayında bir od verd..

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum günü partisi verdiler 02:01

İstanbul’un göbeğinde pes dedirten görüntüler- Salgına rağmen doğum gü

Harbiye’de yasağa rağmen gece yarısı bir restoranda doğum günü partisi düzenleyen gruba polis ekipleri baskın düzenledi. Doğum günü partisi ve baskın anları kameralara yansırken, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri içe..

Ermenistan'da İlk Sonuçlar Geldi! Paşinyan... 00:51

Ermenistan'da İlk Sonuçlar Geldi! Paşinyan...

Ermenistan'da genel seçimlerde oy kullanma işlemi sona erdi, oy sayım işlemi başladı. Sandıkların yüzde 25'i açılırken Nikol Paşinyan yarışı yüzde 59'la önde götürüyor..

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 116 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Rektör Bulu görevden alındı 01:47

Rektör Bulu görevden alındı

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ, REKTÖR TARTIŞMASI YÜZÜNDEN 6 AYDIR PROTESTO GÖSTERİLERİNE, YÜKSEK GERİLİME SAHNE OLUYORDU. RESMİ GAZETE'DE GECE YARISI YAYIMLANAN CUMHURBAŞKANI KARARI GÜNDEMİ BİR ANDA DEĞİŞTİRDİ. REKTÖR MELİH BULU..

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Çitlerden Yere Çakılan Genç 00:06

Çitlerden Yere Çakılan Genç

Arkadaşları ile at yarışı izlemeye giden genç, piste inmek istemiş. Piste inmek isteyen genç çit engelini aşmak isterken yere düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Çok Tehlikeli Hareketler Bunlar 01:14

Çok Tehlikeli Hareketler Bunlar

KURALTANIMAZ BİR TAKSİCİ GECENİN BİR YARISI AKAN TRAFİKTE MÜZİK EŞLİĞİNDE TEHLİKE SAÇTI... ARKADAŞLARI DA O MAGANDALIĞI MARİFETMİŞ GİBİ KAYDA ALDI... AMA O GÖRÜNTÜ TAKSİCİNİN BAŞINA HİÇ TAHMİN ETMEYECEĞİ BİR İŞ AÇTI...

Zeki Müren 18:24

Zeki Müren

Yarım asırlık bir yaşam... Ve bu hep göz önünde geçen yaşam içinde Cahit Sıktı Tarancı'nın dediği gibi, yolun yarısı na eşit bir süre, yani 35 yıllık bir çalışma... Hemde müzik gibi yoran, yıpratan bir sanat dalında bir..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Clon-G - Kasatura 02:14

Clon-G - Kasatura

Kasatura şarkı sözleri ile Dikkat et kapılmayasın yalanlarıma. Az kaldı tabi sinirlerimin patlamasına Dikkat eder her bi CEO kasa rakamlarına. Çünkü bizi gördüler her an ensesindeyiz biz Mahallenin görünmeyen köşesind..