#Kazayı bırakıp kupon yaptılar

Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.045 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu 01:28

Rihanna'nın Göğüsleri Olay Oldu

Rihanna, uzun bir bekleyişten sonra nihayet yeni kozmetik markasını piyasaya sürdü. Dün lansman yemeği düzenleyen şarkıcı, yeni ürünleri kadar kıyafetiyle de gündemdeydi. Tanıtım gecesi için tercih ettiği kombiniyle nefe..

  • ANKA tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

Düğünde Dayanamayıp Halay Başına Geçen Pasta Ustası 00:58

Düğünde Dayanamayıp Halay Başına Geçen Pasta Ustası

Pasta yapmayı bırakıp halay çeken usta..

  • JET TV tarafından
  • 1.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayatını Köpeklere Adayan Kadın Filistinli Diana 00:54

Hayatını Köpeklere Adayan Kadın Filistinli Diana

Filistinli Diana Babish. 20 yıllık yöneticilik kariyerini bırakıp hayatını sokak köpeklerine adamış. Batı Şeria'nın ilk ve tek köpek barınağını açan kadın, karşılaştığı en büyük zorluğu anlatıyor...

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Murat Dalkılıç, Hande Erçel Sorularından Kaçtı 01:02

Murat Dalkılıç, Hande Erçel Sorularından Kaçtı

Merve Boluğur’dan eylülde boşandıktan sonra oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayan Murat Dalkılıç “Bir kadında aradığım en önemli özellik, pozitif olmasıdır.” diye konuştu. AİLEM YANIMDA Dalkılıç daha sonra açık..

  • BETA tarafından
  • 525 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nil Burak  Birisine Birisine 03:25

Nil Burak Birisine Birisine

Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Birisine birisine aşık oldum birisine Rastlamak çok zor şey böylesine Gerçekten sevene değer bilen Almadan verene bana dostum diyene Benimle ağlayan ..

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar  Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası 01:27

Öğretmene, 13 Yaşındaki Kıza İstismar Yüzünden 14 Yıl Hapis Cezası

BOLU'da ilişki yaşadığı kadının 13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan evli öğretmen İsmail S., 14 yıl 4 ay, 22 yaşındaki Emre G. ise 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Öğret..

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı 05:27

Cengiz Kurtoğlu - Musalla Taşı

dünyada biricik sevdiğim sendin, kaderi yenip de evlensek derdin; gelinlik yerine kefeni giydin, kucakladı seni musalla taşı… gariban bırakıp beni terk ettin, kucakladı seni musalla taşı… aşkınla kahroldum döndüm deliye,..

Koronun Ruhuna Aykırı Davranan Çocuk 00:59

Koronun Ruhuna Aykırı Davranan Çocuk

Koro ile birlikte şarkı söyleyen çocuğun koroyu bırakıp kameralara oynadığı eğlenceli anları izliyoruz efendim...

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Innocents Tanıtım Fragmanı 00:58

The Innocents Tanıtım Fragmanı

June ve erkek arkadaşı Harry, yaşadıkları hayatı geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmak için bir yolculuğa çıkar. En azından niyetleri budur. Ancak kısa süre sonra, hiçbir şeyin göründüğünü gibi olmadığı anlarlar. Bu d..

Merve Özkaynak Şubat Favorilerim 12:15

Merve Özkaynak Şubat Favorilerim

Şubat’ı geride bırakıp soğuk Mart ayını karşıladığımız haftanın son gününde kozmetik, aksesuar, dizi önerilerimi derlediğim Şubat Favorileri videomla karşınızdayım. Umarım keyifle izlersiniz...

Gözünü Açlık Bürüyen Yavru Köpek 00:13

Gözünü Açlık Bürüyen Yavru Köpek

Mama kabına mama döküldüğünü duyunca kabı bırakıp kutusuna dalan aç gözlü köpüşü izliyoruz efendim. Keyifli seyirler.....

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Artık Geleceği İnşa Etme Zamanı Gelmiştir 02:09

Başbakan Yıldırım: Artık Geleceği İnşa Etme Zamanı Gelmiştir

Başbakan Yıldırım, Afganistan'ın terörü kökünden çözmeye yönelik ortaya koyduğu barış süreci çok anlamlı bir adımdır. Artık bir el sıkışma, geçmişi geride bırakıp geleceği inşa etme zamanı gelmiştir. dedi...

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aslı, Ferhat'ı bırakıp gidemiyor; müjdeli haberi veriyor! Aslı ve Ferhat ayrılmaları yönünde yeniden kesin karar alsalar da bu söylenildiği kadar kolay olmayacaktır. Hem A..

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar 04:33

Cengiz Kurtoğlu - Yalancı Bahar

Gözlerin ayrılık adresi sanki Aşkıma ihanet beklemiyorum Bu muydu sevdanın payına düşen Ben seni gözümden sakınıyordum Yaşamaksa yaşanılır Kader buysa katlanılır Bende bir kaç hazin duygu Kalleşliğin sende kalır ..

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi 04:28

Ebru Gündeş Ölü Bir Deniz Gibi

Sen bırakıp giderken beni yalnızlıkla baş başa Sen bakmadan ardına gömüp duyguları karanlığa Kayboldum dehlizlerde Kayboldum sessizlikte Kayboldum ümitsizliklerde ben Kayboldum meçhullerde Kayboldum derinlerde Ka..

Emrah - Gitme Sevgilim 04:23

Emrah - Gitme Sevgilim

Gözümde yaşlarla bırakıp beni Elveda diyerek gitme sevgilim Bir anlık öfkeyle yıkma herşeyi Kalbine sormadan gitme sevgilim Ağlatır şarkılar susturamazsın Zor gelir ayrılık alışamazsın Canlanır anılar unutamazsın ..

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Dinle 1:31:29

Fasıl ( En Seçkin Fasıllar ) Fasıl Şarkıları Fasıl Müzikleri Fasıl Din

DİSK 1 1. Bir Rüzgardır Gelip Geçer Sanmıştım 2. Kimseye Etmem Şikayet 3. Kanun Taksimi 4. Bakmıyor Çeşmi Siyahım 5. Bir Bahar Akşamı 6. Ey But-i Nevada 7. Bu Akşam Gün Batarken Gel 8. Ela Gözlerine 9. Gülsen Gülün Olay..

Güllü  Nereden Sevdim O Zalimi 03:48

Güllü Nereden Sevdim O Zalimi

Çileli hayatı paylaşan bendim Anlamsız günlerin neşesi bendim Karanlık dünyanın ışığı bendim Beni böyle bırakıp nasıl da gittin Nereden sevdim o zalimi Nereden sevdim o zalimi Hayatımı yakıp gitti Nereden sevdim ..

Hava Ya Ak Git Ya  Recep İvedik 2 06:06

Hava Ya Ak Git Ya Recep İvedik 2

Recep'in tek yakını, kıllı, yaşlı ve zamanını PlayStation oynayarak geçiren babaannesidir. Babaannesi Recep'in yaşadığı sarhoş, aylak ve avare hayatı bırakıp iş bulmasını, evlenmesini ve saygınlık kazanmasını ister. Rece..

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kavga Ederken Gözünü Çeviremeyip Dayak Yiyip Oturan Eleman 01:16

Kavga Ederken Gözünü Çeviremeyip Dayak Yiyip Oturan Eleman

Görüntüde iki genç, ellerisopalu kavga tutuşacakken, gençlerden biri, sopayı bırakıp hadi gel sopasız halledelim derken üçüncü bir kişi göremeyip sopayı yüzüne yiyiyor..

  • JET TV tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor! 00:43

Gözü Dönmüş Sarı Bıyık Karısını Camdan Atıyor!

Neye sinirlendi bilmiyorum fakat karisini önce bir kac kez bicaklayip, ardindan camdan atiyor. Komsusu ise ne olup bittigini ögrenmek icin oglunu birakip olay yerine dogru yola cikiyor. izliyoruz. Gerçek Kesit - Cinnet..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kağıthane'de Alkollü Taksi Sürücüsü Otomobile Çarptı 01:02

Kağıthane'de Alkollü Taksi Sürücüsü Otomobile Çarptı

Kağıthane'de alkollü olduğu iddia edilen taksi sürücüsü kırmızı ışıkta geçerek bir otomobile çarptı. Araçlarda maddi hasar meydana gelirken taksi sürücüsü aracını bırakıp kaçtı. Takside bulunan boş alkol şişeleri dikkat ..

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında) 03:23

Ayla Resmi Fragman-2 (27 Ekimde Dünya Sinemalarında)

DİJİTAL YAPIM EVİ, MUSTAFA USLU Sunar 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir, nereye gideceğini bilmemektedir. Astsubay kızı yanına alır v..

  • ANKA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Abilikten Bıktım Yahu 00:36

Bu Abilikten Bıktım Yahu

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Mahalle Kızına Askıntılık 00:55

Mahalle Kızına Askıntılık

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak 01:00

Sanki Bu Ayrılık Bizi Yakıp Yıkacak

Büyük Acı. Dikkat kan aranıyor! Kazada yaralanmış bir hasta için 0 grubu RH (+) kana acele ihtiyaç vardır. Kan vermek isteyenlerin derhal Gureba Hastanesi'ne müracaatları.. Otobüs firmasında otobüs şoförü olan Yusuf, ta..