#Kaçak elektriği sökmeye gelen memurlara ailecek saldırmak

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler 00:24

Gergedanları Korumak İçin Boynuzlarını Kestiler

Çekya'da bir hayvanat bahçesi bünyesinde bulunan 21 gergedanı kaçak avlanmadan korumak için tartışmalı bir önleme başvurdu. Hayvanların anestezi altında boynuzları kesilmeye başlandı. Çek yetkililer, Fransa'daki bir hayv..

Türk Polisinden Duygulandıran Hareket 01:10

Türk Polisinden Duygulandıran Hareket

Sivas'ta yol uygulaması sırasında şüphe üzerine durdurulan 5 kişilik araçta, yurda kaçak yollarla giren 10 Afgan göçmen yakalandı. Soğuktan üşüyen Afgan uyruklu göçmenlere polis memurları çay ikram etti..

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti 01:56

Polislerin Kaçakçıları Kovaladığı Operasyon Nefes Kesti

Mardin Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonunda 40 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 183 bin 550 paket kaçak sigara, 225 kilogram kaçak nargile tütünü, 9 adet Ecstasy hap, satışa hazır ..

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı! 00:43

Satışa Giderken İhbar Sonucu Yakalandı!

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekiplerince 420 kilogram kaçak domuz eti ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-400 karayolunun Sanayi Kavşağı'nda, E. K'nın kullandığı 34 FB 5903 pla..

Polis Hamal Kılığına Girdi, Kaçakçıları Böyle Yakaladı 01:06

Polis Hamal Kılığına Girdi, Kaçakçıları Böyle Yakaladı

İstanbul'da tarihi yapılardaki dehlize kaçak tütün saklayan kişiler, 'hamal' kılığına giren polisin gizli kamerasıyla deşifre oldu. Operasyon düzenleyen polis, 1 kişiyi gözaltına alırken, piyasa değeri yaklaşık 100 bin l..

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını 02:19

Yılbaşı Fırsatçılarına Jandarma Baskını

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, halkın sağlığını tehlikeye sokacak şekilde kaçak içki imalatı yapıldığını tespit ettiği Çatalca Subaşı Mahallesinde bir imalathaneye baskın düzenledi. Yapılan aramada 1 tona yak..

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira 01:21

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira

İstanbul’da Ele Geçirildi: Piyasa Değeri 350 Bin Lira Edinilen bilgilere göre, İstanbul Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri yurt dışından kaçak yollarla getirilen çok sayıda cep telefonunu ve yaprak jelatinin piyasaya sür..

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı 01:07

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı

Fetö’cülerin İnanılmaz Kaçış Planı Yasa dışı yollardan yurt dışına kaçmaya çalışan Suriyeli 62 mülteci arasına karışıp, kendilerini Suriyeli göçmen olarak gösteren FETÖ/PDY Terör Örgütün Hatay’daki üst düzey 3 yönetici..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Kaçak parfüme canlı yayında baskın! 01:01

Kaçak parfüme canlı yayında baskın!

CANLI YAYINDA KAÇAK PARFÜM TANITIMI YAPIYORDU. SANİYELER SONRA İÇERİ POLİS GİRİNCE NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI. BAKIN İZMİR'DEKİ KAÇAK PARFÜM BASKINI NASIL SONLANDI?..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

Yıldız Tilbe Arzular Arsız 04:44

Yıldız Tilbe Arzular Arsız

Sevdiğim kaçak baharım Yüzüne boyandı gece Toprağıma düştü yağmur Ah süzüle süzüle Ellerin tenimde ateş Korkular bir adım öte Dağlarımdan geçti rüzgar Çığ düşüre düşüre Sen bana şahit Durdu zaman kalbimle bir ..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti 01:26

Çingene Kızı mozaiğinin 12 parçalık replikası ABD'ye gitti

Gaziantep Zeugma Müzesi'nden kaçak olarak Amerika'ya götürülen Çingene Kızı mozaiğinin parçaları 2018'de tekrar Türkiye'ye getirilmişti. O 12 parça eserin replikaları üretildi. Anlaşma gereği sergilenmek üzere ABD'nin Bo..

Berna Laçin Kimdir? 03:14

Berna Laçin Kimdir?

Berna Laçin, 20 Ağustos 1970 tarihinde İzmir, Karşıyaka’da doğmuştur. Babası askeri bir pilottur. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir’de okuduktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi‘ni kazanınca ailecek İstanbul’a yerleştile..

Tarhana Çorbası Tarifi 03:10

Tarhana Çorbası Tarifi

Bugün sizler için tarhana çorbası tarifini hazırladık. Yörelere göre çeşit çeşit farklı lezzetlerde yapılan bir çorbadır. Bizlerde sıkma tarhana ile hazırladığımız çorba tarifini ailecek çok severek tüketiyoruz. Sizlerin..

Saadet Işıl Aksoy Yeni̇ Sezonda “Vatanim Sensi̇n” Di̇zi̇si̇nde Mi̇ 00:58

Saadet Işıl Aksoy Yeni̇ Sezonda “Vatanim Sensi̇n” Di̇zi̇si̇nde Mi̇

Güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy alışveriş yaparken kameralar tarafından görüntülendi. Oldukça keyifli olan Saadet Işıl Aksoy projeleri hakkında konuştu. Başrollerini Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın paylaştığı “Ailecek Şaş..

  • BETA tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Babaya Uyurken İmamla Eve Gelip Ölmüş Muamelesi Yapmak 05:09

Babaya Uyurken İmamla Eve Gelip Ölmüş Muamelesi Yapmak

Tanıdık Ankaralı yountuber bu seferki videosunda uyuyan babasına ailecek ve imam kılığında arkadaşı ile ölmüş muamelesi yapıp tepkisini ölçecek..

  • JET TV tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şahan Gökbakar'dan Tarkan Taklidi 00:49

Şahan Gökbakar'dan Tarkan Taklidi

Başrollerini Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in paylaştığı 'Ailecek Şaşkınız'ın galası yarın akşam yapılacak. Fakat Şahan Gökbakar işleri sebebiyle davetli olduğu galaya katılamayacak. Şahan Gökbakar bu haberi Tarkan'ın tak..

  • JET TV tarafından
  • 756 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belalı Rehine Life of Crime  Film İzle 1:40:09

Belalı Rehine Life of Crime Film İzle

Filmin Konusu: Zengin bir iş adamı olan Frank Dawson’ın başına çok kötü bir olay gelir. Fidyeciler tarafından kaçırılan eşi Mickey Dawson için tam 1 milyon dolar para istenir. Fakat fidyecilerin çok şaşıracakları bir ola..

  • Tv Series tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi 00:47

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi

Özlem Kaymaz, 14 yaşında Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Türk kızı oldu. 1992 yılında, 18 yaşındayken Türkiye güzeli seçildi. O dönem basında 'İtalyan Liseli', 'Sörfçü Türkiye Güzeli' olarak anıldı. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇ 08:40

Engi̇n Altan Düzyatan'dan İki̇nci̇ Çocuk Müjdesi̇

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank’ın reklam yüzü oldu. 1 yıllık anlaşma karşılığında 6 milyon lira aldığı öğrenilen Düzyatan, önceki gün Çırağan Sarayı’nda düzenlenen lansmanda kamera karşısına geçti. Diriliş E..

  • BETA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı 01:43

Kanal İstanbul Nedeniyle Köyün Yüzde 80'i Satıldı

Güzergâhı belli olan Kanal İstanbul projesi, iki köyün kıyısından geçecek. Başlangıçta köylerinin su altında kalacağını düşünen Dursunköy ve Baklalı sakinleri kanala ‘komşu’ olacaklarının açıklanmasıyla bir ‘Oh’ çekmiş. ..

Kütüğü Motosiklete Çevirip Trafiğe Çıkmak 00:45

Kütüğü Motosiklete Çevirip Trafiğe Çıkmak

Yok böyle bir çılgınlık,görüntüde bir kütüğü motosiklete çevirip ailecek trafiğe çıkılma olayı,bir rüzgar çıksa savrulup sakat kalmak garanti..

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Plajda Çocuğuna Eşek Şakası Yapan Baba 00:19

Plajda Çocuğuna Eşek Şakası Yapan Baba

Ailecek gittikleri plajda oğluna şaka hazırlayan baba , önce bir çukur açmış ,üzerini örterek oğlunu o çukura düşürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaybolma Şakasıyla Küçük Kızın Ödünü Patlatan Aile 01:00

Kaybolma Şakasıyla Küçük Kızın Ödünü Patlatan Aile

Ailecek evin küçük kızına bir şaka yapılmış. Ancak şaka kaybolma şakası olunca ve tıkır tıkır işleyince küçük kız çok korkmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ailenin Yeni Üyesine Isınamayan Ufaklık 00:09

Ailenin Yeni Üyesine Isınamayan Ufaklık

Evin sevimli ufaklığı yeni doğan kardeşine bir türlü ısınamamış. Ailecek fotoğraf çekiminde net tavrını ortaya koymuş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tepenin Gözleri 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:48:00

Tepenin Gözleri 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ailecek çıkmak üzere planlanan bir tatil yolculuğu temelde Bob ile Ethel adındaki çiftin fikridir. Onlar esasında evlilik yıldönümlerini kutlarken tüm ailenin de yanlarında olmasını istemişlerdir. Kaliforniya’ya..

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018) 00:51

Beyaz Show Fragman (9 Mart 2018)

Beyaz Show’a bu hafta; Candan Erçetin, Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Saadet Işıl Aksoy konuk oluyor! Beyaz Show 9 Mart 2018 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de! Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün y..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..