#Kaçak elektriği sökmeye gelen memurlara ailecek saldırmak

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü 04:13

100 yıllık Türk Bayrağı vatana döndü

Avustralyalı bir Anzak Askeri'nin 1'nci Dünya Savaşı'na katıldıktan sonra evine götürüp ölümüne kadar tahta bir sandıkta sakladığı 100 yıllık Türk bayrağı, Türkiye'ye getirildi. Bayrak, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki bir ..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor 08:15

Depremde Ağır Hasar Alan Mahalle, 2 Bin 251 Konutla Yenileniyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından en çok hasar alan yapının bulunduğu mahallerden Abdullahpaşa, TOKİ koordinesinde etaplar halinde yapımına başlayan 2 bin 251 konutla yenileniyor. Şantiyeye dönen mahallede yapıla..

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon 03:24

Kapalıçarşı’da Yıl Sonu Ziyaretçi Sayısı Beklentisi; 60 Milyon

Her yıl farklı ülkelerden milyonlarca kişiyi ağırlayan tarihi Kapalıçarşı, normalleşmeyle ziyaretçi sayılarını artırsa da, eski rakamlara ulaşmak bu yıl için zor görünüyor. Pandemi öncesinde günlük 250 bin olan ziyaretçi..

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu 07:01

Minik Buse, Kadavra Böbreği İle Hayata Tutundu

Nadir görülen bir organ yetmezliği sendromu ile Aydın Nazilli'de dünyaya gelen ve doğduğu günden beri hastanelerde yaşam mücadelesi veren 4 yaşındaki minik Buse yeniden hayata tutundu. Buse’ye İstanbul’da gerçekleştirile..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı 03:09

Türkiye’nin En Büyük Cam Terasında Sona Yaklaşıldı

Fırat Nehri’yle Merzimen Çayı'nın birleştiği noktada yer alan ve önemli anıt eserlere ev sahipliği yapan Rumkale için doğa ile uyumlu Türkiye’nin en büyük Cam Terası yapımında sona doğru yaklaşılırken, bölge sakinleri te..

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı 06:33

Bozcaada’da Alıkonulan Gazeteci O Anları Anlattı

Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde önceki gün Habbele Koyu’ndaki özel bir otelin inşaat faaliyetlerini haber yapmak için bölgeye giden gazetecinin aracının önü kepçelerle kapatılmıştı. Genç gazeteci yaşadığı o anları İHA’y..

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi görüntüledi 04:18

Antalya'daki orman yangınına Ukrayna uçağının müdahalesini AA ekibi gö

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor 04:47

Ukrayna'dan Gönderilen Uçak, Manavgat Yangınına Müdahale Ediyor

Antalya'daki orman yangınlarının kontrol altına alınması amacıyla yürütülen çalışmalara havadan destek veren Ukrayna'dan gelen AN-32 P tipi yangın söndürme uçağı personelinin alevlere müdahalesi gün boyu devam ediyor. Uk..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fıstıklar ABD yolunda 07:27

Elazığ'da yetişmez denileni üretti! 26 yıl önce hobi olarak diktiği fı

Elazığ'da ‘Mehmetçik' lakabıyla tanınan 66 yaşındaki Mehmet Hanifi Türkay, kentte yetişmez denilen fıstığı üreterek bir ilke imza attı. 32 dönüm arazi üzerine 2 bin ağaçla fıstık üretimi gerçekleştiren Mehmet amca, ABD b..

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar 01:45

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar

Gümrükten İhaleyle Satılacaklar EDİRNE’nin Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçak olarak geçirilmek istenirken bulunan İran ve İngiliz melezi 10 yavru kedi, Tasfiye İşletme Müdürlüğü 'TASİŞ) tarafı..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı 02:49

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı

Gence'de Ani Operasyon: Yasadışı Silah Saklayanlar Yakalandı(Gəncədə qəfil əməliyyat: qanunsuz silah saxlayanlar tutuldu) Azerbaycan Gence'de yapılan operasyonda yasadışı ve kaçak silah saklayanlar yakalandı..

Kırgızistan’ın dünyaca ünlü ceviz ağaçları 00:52

Kırgızistan’ın dünyaca ünlü ceviz ağaçları

Dünyada en fazla ceviz ihracatı yapan ülkelerin başında Çin, İran, ABD ve Türkiye geliyor. Kırgızistan ise dünyanın en büyük ceviz ormanına sahip. Ancak ağaçların kaçak kesimi ve hayvancılık nedeni ile orman içinde büyük..

Vahşi yaşam yok oluyor 01:19

Vahşi yaşam yok oluyor

İklim değişiklikleri, ağaçların yok edilmesi ve kaçak avlanma vahşi yaşamı tehdit ediyor. Uluslararası Doğayı Koruma Birliği’ne göre (IUCN) 2016 vahşi yaşam için iyi bir yıl olmadı...

Recep İvedik 5'e Periscope Şoku! 03:53

Recep İvedik 5'e Periscope Şoku!

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Recep İvedik 5 serisi Türk sinema tarihinde,rekor üstüne rekor kırdı.Ama bu başarısının üzerine Şahan Gökbakar'ın başı sosyal medya korsanlarıyla dertte...

  • ANKA tarafından
  • 1.564 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor 01:02

Brezilya Bozuk Et Skandalıyla Boğuşuyor

Dünyanın en büyük et ihracatçılarından olan Brezilya, bozuk et skandalıyla boğuşuyor. Devlet Başkanı Michel Temer, skandalın ihracat üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak amacıyla ithalatçı ülkelerin büyükelçileriyle bi..

Şey Usta Şey İşte Şey 00:58

Şey Usta Şey İşte Şey

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1970..

Tamirciyle Aldatma 01:29

Tamirciyle Aldatma

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film..

Babamın Patronu Beni İstemiş 01:07

Babamın Patronu Beni İstemiş

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1970..

Katilin Günlüğü Film İzle 1:20:01

Katilin Günlüğü Film İzle

Katilin Günlüğü hd izle, Estetik ameliyatlar geçirerek yüz değişikliği yapan ve böylelikle kaçak hayat süren birinin hayat hikayesi konu edilmiş. Tür: 2013 Filmleri, Dram Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler..

  • Tv Series tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göçmenlerin Yakalanma Anı Kamerada 01:03

Göçmenlerin Yakalanma Anı Kamerada

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 42 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Göçmenlerin takip ve durdurulma anı an be an görüntülendi..

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu 02:43

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen 119 kaçak yakalandı. Çorum-Ankara karayolundaki uygulama noktasında denetim yapan polis ekipleri, bir yolcu ot..

Kaçakçılık Operasyonunda Dikkat Çeken  Çocuk Detayı 00:58

Kaçakçılık Operasyonunda Dikkat Çeken Çocuk Detayı

İstanbul'da düzenlenen göçmen kaçakçılığına yönelik operasyon esnasında kameralara takılan 'çocuk' detayı görenleri duygulandırdı...

Batman’da Operasyon Yapılan Esnaf Emniyete Yürümek İstedi 01:00

Batman’da Operasyon Yapılan Esnaf Emniyete Yürümek İstedi

Batman’da kaçak cep telefonu operasyonu yapılan şahıslar, Emniyet Müdürlüğüne yürümek istedi. Çevik Kuvvet ekipleri tarafından durdurulan şahıslar, bir süre oturma eylemi yaptıktan sonra dağıldı...

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı 00:21

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen 600 Gram kaçak Se..