#Kaçak elektriği sökmeye gelen memurlara ailecek saldırmak

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi! 10:06

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi!

15 Temmuz gecesi millete 'dışarı çıkmayın' uyarısı yapan kaçak FETÖ tetikçisi Kerim Balcı, İngiltere'de görüntülendi. Türk gençlerinin sorularına yanıt veremeyen firari FETÖ'cü sıkışınca mekanı terk etmek zorunda kaldı...

Yavru Köpekler Bagajda Bulundu 00:36

Yavru Köpekler Bagajda Bulundu

Edirne'de yurda kaçak olarak sokulan 3'ü Çin aslanı cinsi 5 yavru köpek, koruma altına alındı..

3 Yaşındaki Bebek Annesinin Sırtında Donarak Can Verdi 01:11

3 Yaşındaki Bebek Annesinin Sırtında Donarak Can Verdi

Bulunduğu teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin ölümünün bir benzeri Iğdır’da yaşandı. Yurda İran üzerinden yasa dışı yollarla giren kaçak göçmenlerin arasında bulunan Gana uyruklu 3 yaşı..

Firariler Ve Kayıplar Gezgin Robot İle Bulunabilecek 01:43

Firariler Ve Kayıplar Gezgin Robot İle Bulunabilecek

Aksaray ve Selçuk üniversitesinden iki akademisyen tarafından güneş enerjisiyle çalışan ve kayıp ya da kaçak kişileri yüz tanıma yöntemiyle bulmaya yarayan Gezgin Robot geliştirildi...

Mela Xelet Kaçaği Kürtçe Tiyatro Komik 02:48

Mela Xelet Kaçaği Kürtçe Tiyatro Komik

MELA XELET QACHAXCHI -KURDISH COMEDY Mele Ğelet Kaçaği Mela Xelet Erzurum üzerinden Kaçak malı götürmesini cafere söyler. ama cafer bildiğini yapar ve yakalanır. izleyelim...

  • PengoTV tarafından
  • 1.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Saat Yürüyerek Yunanistan'a Kaçmaya Çalıştılar 01:31

7 Saat Yürüyerek Yunanistan'a Kaçmaya Çalıştılar

İzmir'den Çeşme'ye yürüyerek 7 saatte gelip, şişme botla Yunanistan'ın Sakız Adası'na kaçmaya çalışan 42 kaçak göçmen, denizde yönlerini kaybederek Alaçatı açıklarına geldi. Başıboş dolaşan göçmenleri Sahil Güvenlik ekip..

Filipinler Devlet Başkanının Lüx Arabaları Bulldozerle Ezdirmesi 01:16

Filipinler Devlet Başkanının Lüx Arabaları Bulldozerle Ezdirmesi

Filipinler devlet başkanı Rodrigo Duterte kaçak yollarla ülkeye araba sokanlara ve bu araçları alanlara mesaj göndermek istemiş...

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sigara Kaçakçılığına Farklı Bir Boyut Getiren Tır 02:33

Sigara Kaçakçılığına Farklı Bir Boyut Getiren Tır

Kaçak sigara ihbarı alan polislerin Adana'da çevirme yaptığı sırada narkotik köpeğinin yardımıyla akıl almaz bir kaçakçılığı ortaya çıkardı. Tırın dış taşıma şasesinin her yerine sigara sıkıştıran tır şoförü yılın kaçakç..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:27

Sicario Day of the Soldado Türkçe Altyazılı Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), gizemli Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafınd..

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı 01:29

Sicario Day of the Soldado Orijinal Fragmanı

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver, gizemli Alejandro’yla iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi..

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı 00:57

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı

Ekip, aldığı istihbarat ile kaçak silahların öğrenir. Fakat bu silahların arkasında kimlerin olduğunu bulmak için işin peşine düşeceklerdir. Hüsnü, tek başına gittiği gizli görevde başına aldığı sert darbe sonucu ölümle ..

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makineler Türkçe Dublajlı Fragmanı

Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük olan kas..

Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar 02:10

Göçmenleri Kaçırmak İçin Alüminyum Folyoya Sardılar

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Pendik Ro-Ro Limanı'nda bir tırın dorsesinde alüminyum folyoya sarılarak kaçırılmaya çalışılan Irak uyruklu 7 kaçak göçmenin yakalandığı bildirildi...

Batmak Üzere Olan Bottan 53 Göçmen Böyle Kurtarıldı 01:00

Batmak Üzere Olan Bottan 53 Göçmen Böyle Kurtarıldı

İzmir'de yasadışı yollardan Yunan adalarına geçmek isteyen kaçak göçmenlerin içinde bulunduğu lastik bot su alınca Türk Sahil Güvenlik ekipleri yardıma koşarak 53 göçmeni kurtardı...

Cezayir'de El Konulan 3 Gemi 9 Yıl Sonra Yeniden Türkiye'de 01:36

Cezayir'de El Konulan 3 Gemi 9 Yıl Sonra Yeniden Türkiye'de

Cezayir'de el konulan 3 gemi 9 yıl sonra yeniden Türkiye'de Cezayir tarafından kaçak avcılık yaptıkları iddiasıyla el konulan, personeline de 6'şar yıl hapis cezası verilen 3 Türk gemisi, 9 yıl sonra Türk sularına dönd..

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor 03:47

Turgut Özal'ın Katili Fetöcü Doktor

Sekizinci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın ölümündeki şüpheli doktor ve Fetullahçı Terör Örgütü firarisi Mustafa Sarsılmaz, AA ekibi tarafından ABD’de ilk kez görüntülendi. Özal'ı son gören FETÖ'cü kaçak doktor ABD'de..

Eypio & Burak King - Günah Benim 03:28

Eypio & Burak King - Günah Benim

Eypio Burak King - Günah Benim Şarkı Sözleri Lyrics: Söz : Eypio & BurakKing Müzik : Eypio & BurakKing Düzenleme : Pnzr Beats Kayıt : Melihcan Çetinkaya Klip Yönetmeni : Görkem Tekdal Mix : Studio Bee Mastering : Gainsta..

Tren Üzerinde Seyahat Etmek 04:31

Tren Üzerinde Seyahat Etmek

Rus genç trenin üzerine kaçak olarak binip video çekiyor...

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Van Gölü'ndeki Göçmen Faciasında 6 Ölü 11 Gözaltı Var 03:41

Van Gölü'ndeki Göçmen Faciasında 6 Ölü 11 Gözaltı Var

Van Gölü'ndeki göçmen faciasının boyutları büyüyor. Can kaybı 6'ya yükseldi. Batan teknede 60'ya yakın kaçak göçmen olduğu düşünülüyor. Açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan geldi...

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada 01:07

Sahte içki deposuna operasyon anı kamerada

Silivri’de jandarma ekipleri sahte içki sevkiyatı yapılacak bir ev, depo ve eklentilerine baskın düzenledi. Sağlıksız koşullarda damıtılmak üzere bekleyen üzüm dolu bidonlar ve kaçak alkol ele geçirilirken, 4 şahıs gözal..

Canlı yayında polis sürprizi 01:38

Canlı yayında polis sürprizi

CANLI YAYINDA KAÇAK PARFÜM TANITIMI YAPIYORDU,, YAYIN SIRASINDA POLİS ANİDEN İÇERİYE GİRDİ, O SAHTEKAR NE YAPACAĞINI BİLEMEDİ, SONRASINDA YAŞANANLARI İZLİYORUZ....

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor 01:00

Venezuela'da Siyasi Tansiyon Yükseliyor

Venezuela Meclisi Devlet Başkanı Nicolas Maduro’yu görevden alarak hakim önüne taşıyabilecek bir kanun tasarısını kabul etti. Karar iktidar milletvekillerinin boykot ettiği oturumda oy birliğiyle alındı. Oturum başlangı..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Üsküdar’da defineciler tarihi köşkü talan etti 04:36

Üsküdar’da defineciler tarihi köşkü talan etti

Üsküdar, Kandilli’de bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Kandilli Köşkü, altın bulma hayaliyle kaçak kazı yapan definecilerin hedefi haline geldi. Defineciler tarafından talan edilerek h..

ÇUVALIN İÇİNDEN ÇIKANLAR HERKESİ ŞAŞIRTTI 01:02

ÇUVALIN İÇİNDEN ÇIKANLAR HERKESİ ŞAŞIRTTI

KAÇAK YOLLARLA TOPLANAN KİLOLARCA SALYANGOZ ELE GEÇİRİLDİ..

Trende temaslı paniği! 01:20

Trende temaslı paniği!

Doğu Ekspresi treni ile Ankara'dan Sivas'a yolculuk yapan bir ailenin temaslı olduğu tespit edildi. Kırıkkale garında trenden indirilen aile fertleri gece yarısı şok yaşarken, kaçak duruma düşmemek için 112 Acil Çağrı Me..

Brandadaki çığlık! 01:14

Brandadaki çığlık!

4 KAÇAK GÖÇMEN AVRUPAYA GİTMEK İÇİN BULGAR PLAKALI TIRIN DORSESİNE GİZLENDİ... AMA SÜRÜCÜ ROTASINI İZMİR'E ÇEVİRİNCE PLANLARI SUYA DÜŞTÜ. ÜSTÜNE BİR DE DONMA TEHLİKESİ GEÇİREN KAÇAKLAR EN SONUNDA BRANDAYI YIRTIP YARDIM İ..

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Düzensiz Göçmenler Ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden Böyle Gönderiliyor 06:00

Düzensiz Göçmenler Ülkelerine Göçmen Geri Gönderme Merkezleri’nden Böy

Türkiye genelinde bulunan 25 Geri Gönderme Merkezi'nde yaklaşık 17 bin düzensiz göçmen bulunuyor. Türkiye'de yakalanan kaçak göçmenlerin yaklaşık yüzde 50'si ülkelerine geri gönderiliyor...