#Kaçak etçi hacı abi

İstanbul İltimasların Şehri 02:36

İstanbul İltimasların Şehri

Ökkeş Uyanık (Levent Kırca), eşi Fatma (Ayşegül Atik), oğlu Mehmet ve kardeşi Cemal ile köyde yaşamaktadır. Yıllarca birikim yapıp, İstanbul'da kendilerine bir traktör alırlar ve taksit parasını biriktirmek için çalışmay..

Tamirciyle Aldatma 01:29

Tamirciyle Aldatma

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film..

Babamın Patronu Beni İstemiş 01:07

Babamın Patronu Beni İstemiş

Filmin Adı: Kaçak Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Kartal Tibet, Zuhal Aktan Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1970..

Katilin Günlüğü Film İzle 1:20:01

Katilin Günlüğü Film İzle

Katilin Günlüğü hd izle, Estetik ameliyatlar geçirerek yüz değişikliği yapan ve böylelikle kaçak hayat süren birinin hayat hikayesi konu edilmiş. Tür: 2013 Filmleri, Dram Filmleri, Türkçe Dublaj Filmler, Yabancı Filmler..

  • Tv Series tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın 07:59

Çavuşoğlu: Sizin İdeolojiniz Batsın

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu içinde PKK’ya destek veren parlamenterler olduğunu söyleyerek, Sizin ideolojiniz batsın. Aynı ideolojiyi savunuyorsanız, o ideoloji terörü gerektiriyorsa sen de git..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

Liverpool 1: 2 Crystal Palace  Maç Özeti İzle 04:54

Liverpool 1: 2 Crystal Palace Maç Özeti İzle

Crystal Palace, Anfield'de Premier League'in hayatta kalması yönünde dev bir adım atmak için Liverpool'u yenerken ve rakiplerinin en üstteki dört öne geçmesini engelleyince, Christian Benteke eski kulüpten ayrılmaya geld..

Vahşi Yaşam Film İzle 1:46:36

Vahşi Yaşam Film İzle

Vahşi Yaşam hd izle, Baba ve iki oğlu 11 sene boyunca herkesten gizli kaçak yaşamaktadır. Baba Paco eşinden ayrılınca mahkeme kararı ile çocukların annesinde kalma kararı alınır. Fakat Paco bunu kabullenemez oğullarını a..

  • Tv Series tarafından
  • 3.783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman 02:40

City of Ghosts (Hayal Şehirleri) Fragman

Akademi Ödülüne aday gösterilen ve Emmy ödüllü film yapımcısı Matthew Heineman (Cartel Land, 2015 Sundance Film Festivali Yönetmen Ödülü) tarafından yönetilen, üretilen ve filme çekilen City of Ghosts, izleyicileri çekir..

Göçmenlerin Yakalanma Anı Kamerada 01:03

Göçmenlerin Yakalanma Anı Kamerada

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'nden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeye çalışan 42 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Göçmenlerin takip ve durdurulma anı an be an görüntülendi..

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu 02:43

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen 119 kaçak yakalandı. Çorum-Ankara karayolundaki uygulama noktasında denetim yapan polis ekipleri, bir yolcu ot..

Kaçakçılık Operasyonunda Dikkat Çeken  Çocuk Detayı 00:58

Kaçakçılık Operasyonunda Dikkat Çeken Çocuk Detayı

İstanbul'da düzenlenen göçmen kaçakçılığına yönelik operasyon esnasında kameralara takılan 'çocuk' detayı görenleri duygulandırdı...

Batman’da Operasyon Yapılan Esnaf Emniyete Yürümek İstedi 01:00

Batman’da Operasyon Yapılan Esnaf Emniyete Yürümek İstedi

Batman’da kaçak cep telefonu operasyonu yapılan şahıslar, Emniyet Müdürlüğüne yürümek istedi. Çevik Kuvvet ekipleri tarafından durdurulan şahıslar, bir süre oturma eylemi yaptıktan sonra dağıldı...

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı 00:21

Trabzon’da 600 Gram Sezyum Maddesi Yakalandı

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yol uygulaması yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir araç içerisinde yaptığı aramada kimyasal silahlarda kullanılan 600 gram sezyum maddesi ele geçirdi. Ele geçirilen 600 Gram kaçak Se..

Şırnak'ta Göçük:6 İşçi Öldü, 2 İşçi Toprak Altından Yaralı Kurtarıldı 01:10

Şırnak'ta Göçük:6 İşçi Öldü, 2 İşçi Toprak Altından Yaralı Kurtarıldı

Kaçak faaliyet gösteren kömür ocağında meydana gelen göçükte 6 işçi hayatını kaybetti. 2 işçinin yaralı kurtarıldığı ocakta göçük altında işçi bulunması ihtimaline karşı arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Olay yerinden ..

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi! 10:06

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi!

15 Temmuz gecesi millete 'dışarı çıkmayın' uyarısı yapan kaçak FETÖ tetikçisi Kerim Balcı, İngiltere'de görüntülendi. Türk gençlerinin sorularına yanıt veremeyen firari FETÖ'cü sıkışınca mekanı terk etmek zorunda kaldı...

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada 00:43

2017'nin En Büyük Silah Kaçakçılığı Operasyonu Kamerada

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bir TIR içerisinde gizlenmiş suikast silahı olarak da bilinen farklı markalarda 50 tabanca ele geçirildi. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Mardin ve Kızıltepe Cumhuriyet başsavcı..

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 2:28:07

Inception - Başlangıç Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ende..

Yavru Köpekler Bagajda Bulundu 00:36

Yavru Köpekler Bagajda Bulundu

Edirne'de yurda kaçak olarak sokulan 3'ü Çin aslanı cinsi 5 yavru köpek, koruma altına alındı..

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın 01:32

Tuzla’da Sahte İçki İmalathanesine Baskın

Olay, 29 Ekim günü Tuzla Evliya Çelebi Mahallesinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle içerisinde kaçak ve sahte alkol imalatı olduğu ve yapılan alkollerinde 34 NB 5545 plakalı araçla pi..

3 Yaşındaki Bebek Annesinin Sırtında Donarak Can Verdi 01:11

3 Yaşındaki Bebek Annesinin Sırtında Donarak Can Verdi

Bulunduğu teknenin batması sonucu hayatını kaybeden Suriyeli Aylan Kurdi bebeğin ölümünün bir benzeri Iğdır’da yaşandı. Yurda İran üzerinden yasa dışı yollarla giren kaçak göçmenlerin arasında bulunan Gana uyruklu 3 yaşı..

Firariler Ve Kayıplar Gezgin Robot İle Bulunabilecek 01:43

Firariler Ve Kayıplar Gezgin Robot İle Bulunabilecek

Aksaray ve Selçuk üniversitesinden iki akademisyen tarafından güneş enerjisiyle çalışan ve kayıp ya da kaçak kişileri yüz tanıma yöntemiyle bulmaya yarayan Gezgin Robot geliştirildi...

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı 01:03

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 4. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar hapishaneden kaçıyor! Yaşar, tekrardan kızlarından ayrı kalacak mı? Yaşar kızı Sumru'yu kurtarmak için girdiği hapishaneden kaçmıştır. Kızlarına olan desteğini hiç bırakmam..

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:24

Ölümcül Makineler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Konu: Medeniyeti yok eden büyük felaketin ardından yıllar geçmiştir. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. İnsanlar kendilerine yeni bir yaşam biçimi geliştirmiştir. Yeryüzünde hareket eden büyük şehirler, daha küçük o..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Mela Xelet Kaçaği Kürtçe Tiyatro Komik 02:48

Mela Xelet Kaçaği Kürtçe Tiyatro Komik

MELA XELET QACHAXCHI -KURDISH COMEDY Mele Ğelet Kaçaği Mela Xelet Erzurum üzerinden Kaçak malı götürmesini cafere söyler. ama cafer bildiğini yapar ve yakalanır. izleyelim...

  • PengoTV tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
7 Saat Yürüyerek Yunanistan'a Kaçmaya Çalıştılar 01:31

7 Saat Yürüyerek Yunanistan'a Kaçmaya Çalıştılar

İzmir'den Çeşme'ye yürüyerek 7 saatte gelip, şişme botla Yunanistan'ın Sakız Adası'na kaçmaya çalışan 42 kaçak göçmen, denizde yönlerini kaybederek Alaçatı açıklarına geldi. Başıboş dolaşan göçmenleri Sahil Güvenlik ekip..

Düşük Fatura Nedeniyle Başvurdu Başına Gelmeyen Kalmadı 02:19

Düşük Fatura Nedeniyle Başvurdu Başına Gelmeyen Kalmadı

İzmir'de, elektrik ustası İbrahim Çetin, düşük gelen faturadan şüphelenerek çağrı merkezini araması üzerine kaçak kullanım gerekçesiyle elektriği kesilince başlattığı hukuk mücadelesini yerel mahkemede kazandı...

Filipinler Devlet Başkanının Lüx Arabaları Bulldozerle Ezdirmesi 01:16

Filipinler Devlet Başkanının Lüx Arabaları Bulldozerle Ezdirmesi

Filipinler devlet başkanı Rodrigo Duterte kaçak yollarla ülkeye araba sokanlara ve bu araçları alanlara mesaj göndermek istemiş...

  • JET TV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 7 yıl önce