#Kaçan boga

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Boğaların efendisi 01:36

Boğaların efendisi

18 YAŞINDA GENCECİK BİR KIZ... HOBİ OLARAK BOĞA YETİŞTİRİYOR. AYNI ZAMANDA HEM OKUYOR, HEM DE BALE YAPIYOR... İŞTE ALEYNA'NIN İLGİNÇ HİKAYESİ.....

Firari Boğanın Polisi Çiftelemesi 00:30

Firari Boğanın Polisi Çiftelemesi

Kırgızistan’da kaçan boğayı yakalamak o kadar da kolay olmadı. Trafikte ilerleyen boğa bir süre durdu ve sakinleşti. Boğayı kıstırmaya çalışan görevli ise aracından inerek harekete geçti. Sakinleşen boğaya yaklaşan görev..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017'nin En Unutulmaz Anı 00:35

2017'nin En Unutulmaz Anı

İspanya'nın ünlü festivali San Fermin'de boğa koşusu esnasında azgın boğalardan kaçan ve şansı yaver giden genç, yara almadan böyle kurtulmuştu...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar 01:37

Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar

Pişman Olup Daeş'tan Kaçtılar, Güvenli Bölgeye Sığındılar Pişman olarak terör örgütü DEAŞ'tan kaçan yabancı militanlar Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) kendilerini rehabilite etmek için kurduğu kampta tutuluyor...

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! 01:24

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı!

Can Dündar Avrupa'ya böyle yalvardı! Terör örgütü FETÖ ve PKK adına faaliyette bulunmak suçundan hakkında gözaltı kararı bulunan ve Almanya'ya kaçan Can Dündar Alman televizyonu ZDF'de bir programa katıldı. Can Dündar ..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Yunanistan 3 Darbeci Haini İade Edecek 02:27

Yunanistan 3 Darbeci Haini İade Edecek

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Yunanistan'a kaçan darbeci askerlerden 3'ü için karar çıktı. Yunanistan firari üç askeri iade etme kararı verdi. Ayrıntıları A Haber muhabiri Manolis Kostidis aktardı...

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

Beyaz Kelebekler Ateş Böcegi  03:11

Beyaz Kelebekler Ateş Böcegi

aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimmisin? aşk bahçemi süsleyen inci çiçeğimmisin? gecemi aydınlatan, ateş böceğimmisin? gecemi aydınlatan, ateş böceğimmisin? gençlik başımda duman, ilk aşkım ilk heyecan! gençlik baş..

Suriyeli Şahsa 12 Yaşındaki Kızla Evlenmekten Gözaltı 01:45

Suriyeli Şahsa 12 Yaşındaki Kızla Evlenmekten Gözaltı

Suriye'den iç savaştan kaçan bir kişi, kendi gibi savaştan kaçan kız çocuğuyla 12 yaşında evlenip çocuk yaptığı için çocuğa cinsel istismardan gözaltına alınd..

Gol Olmayınca Olmuyor 00:33

Gol Olmayınca Olmuyor

ABD USL Batı Conference liginde Reno ile Real Monarchs arasında oynanan maçta Antoine Hoppenot'un kaçan penaltısı sonrası kaçan gol pozisyonları, gol olmayınca olmuyor dedirtti...

Kurnaz Çocuk 00:46

Kurnaz Çocuk

Anneannesinden kaçan çocuğun kurnazlığı..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover) 02:34

Nigar Muharrem - Galiba (Sagopa Kajmer cover)

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 3.518 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nigar Muharrem - Galiba Remix 04:20

Nigar Muharrem - Galiba Remix

...Seven Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basimayim neden? Bilmem bilmem bilmem, Sevdigine boyle mi yapar seven? Gunesimi karartip da kacan giden, Bu karanlikta tek basi..

  • umay penbe tarafından
  • 6.389 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle 1:41:05

Soygun - Good Time Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı 06:07

Ancak Filmlerde Olur Denilen Olay Gaziantep'te Yaşandı

Benzerine ancak Yeşilçam filmlerinde rastlanılabilecek olay Gaziantep'te gerçek oldu. Yağmurlu bir günde kapısını çalan Safiye Şimşek, kendisine sığınan talihsiz kadının hikayesini duyunca yardım elini uzattı. Şimşek, ko..

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ! 01:24

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

GAZİANTEP SON DAKİKA FATMA KÜÇÜK Evinin önünde çay içiyordu! Mermilerin hedefi olan Fatma Küçük can verdi Gaziantep'te iftar sonrası evinin önünde çay içerken silahlı kavgada rastgele ateşlenen mermilerin hedefi olarak a..

Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce 01:14

Cesaret ve Yürekli Diyorum Ya Sizce

Kendisinden kat kat büyük boğaya kafa tutan keçi,komik hayvan videoları, hayvan videolar, boğaya kafa tutan keçi, inatçi keçi, boğa ile keçi kavgası..

Kızgın Boğanın Tribündeki Seyircilere Dalması - Lagunta Güreşleri 00:48

Kızgın Boğanın Tribündeki Seyircilere Dalması - Lagunta Güreşleri

Gün geçmiyor ki yeni bir vaka yaşanmasın.Görüntüler İspanya'nın Malafatamkas bölgesinden efenim.İzleyeceğiniz görüntüler sakıncalıdır tek izlemeyin.İyi seyirler..

  • Cowboy tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hayvanı Kızdırırsan Başına Bunlar Gelir İşte 10:07

Hayvanı Kızdırırsan Başına Bunlar Gelir İşte

Hayvanı Kızdırırsan Başına Bunlar Gelir İşte izle HD İnsanlar Zevk ve adrenalin için yaptığı festivallerden acıtan anları izleyelim...

  • PengoTV tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bull Teriyer Köpeğin Yengeç ile Mücadelesi 00:46

Bull Teriyer Köpeğin Yengeç ile Mücadelesi

Bull teriyer ya da boğa teriyeri, 19. yy.da İngiltere'de üretilmiş bir teriyer ırkı. Buldog, beyaz İngiliz teriyeri (soyu tükenmiş), Dalmaçyalı, İspanyol pointeri, foxhound ve muhtemelen greyhound gibi pek çok ırkın karı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teksas Müzayedesinde Eminem'e Bağlayan Adamlar 00:56

Teksas Müzayedesinde Eminem'e Bağlayan Adamlar

Boğa ve büyükbaş hayvanların satıldığı teksas müzayedesinde münadi'lerin kendilerini eminem'e bağlaması...

  • PITIRCIK tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wall Street'in Boğasına Meydan Okuyan Küçük Kız 01:20

Wall Street'in Boğasına Meydan Okuyan Küçük Kız

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için yapılan küçük kız heykeli ABD'nin finansal kalbi olan Wall Street'e konuldu. State Street tarafından Wall Street'in meşhur kızgın boğa heykelinin karşısına konulan heykel kadınların ekonom..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arenada Dehşet Yaşandı! 00:34

Arenada Dehşet Yaşandı!

İspanya'nın Valencia kentindeki boğa güreşlerinde arenada dehşet yaşandı. Art arda öfkeli hayvanın boynuz darbelerine maruz kalan matador, feci şekilde yaralandı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaan Urgancıoğlu Kimdir? 03:37

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu Adı Soyadı: Kaan Urgancıoğlu Doğum Tarihi: 8 Mayıs 1981 Nereli: İzmir Burcu: Boğa Kilosu: 75 Boyu: 1.71 Göz Rengi:Kahverengi Saç Rengi: Kahverengi Eğitim Durumu: Marmara Üniversitesi mezunu Sevgilisi..