#Kaçmaya Çalışırken vuruldu

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi 01:23

Afrin'de Teröristlere Ait Petrol Rafinerisi Böyle İmha Edildi

Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bombardıman devam ederken teröristlere ait bir petrol rafinerisi vurularak imha edildi. Bölgeden yükselen duman gökyüzünü sardı. Türk Silahlı Kuvvetleri ..

Mehmetçik Afrin'de Çukurları Bunlarla Aşacak 01:14

Mehmetçik Afrin'de Çukurları Bunlarla Aşacak

TSK tarafından 20 Ocak'ta başlatılan Zeytin Dalı Harekatı devam ediyor. Harekat kapsamında Afrin'in batısında yer alan terör mevzileri savaş uçakları ve obüs toplarıyla vuruldu. Türkiye'nin çeşitli birliklerinden gönderi..

Hakkari'de Pkk İnlerine Bahar Operasyonu 01:49

Hakkari'de Pkk İnlerine Bahar Operasyonu

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik 600 güvenlik görevlisinin katılımıyla başlatılan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu...

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu 02:15

Pkk İnlerine Bahar Operasyonu

Hakkari'nin Kavaklı köyü kırsalında PKK'lı teröristlere yönelik 600 güvenlik görevlisinin katılımıyla başlatılan operasyonda terör örgütüne ağır darbe vuruldu...

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Kayınpeder Gelinini Vurdu 01:44

Kayınpeder Gelinini Vurdu

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kocası ile tartışan kadın, kayınpederi tarafından sokak ortasında silahla vuruldu. Olay, 22.30 sıralarında İzmit ilçesi Yenidoğan Mahallesi Gece Sefası Sokak üzerinde meydana geldi. Eşi Remz..

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı 02:05

Led Işıklar Barracuda Crosskart vs Motosiklet Hızı

YOU would be forgiven for thinking this is an unreleased scene from iconic sci-fi film Tron. Finnish YouTube stars Stunt Freaks Team have made the Tron races a reality with their latest stunt in which they strapped on LE..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esed Rejimi Ve Destekçileri İdlib'i Yine Vurdu 00:14

Esed Rejimi Ve Destekçileri İdlib'i Yine Vurdu

Suriyeli muhaliflerin kontrolündeki İdlib, Esed rejimi ve Rus uçakları tarafından 4 kez vuruldu...

Teröristlerin Yolu Kapatmak İçin Kullandığı İş Makinesi İmha Edildi 00:29

Teröristlerin Yolu Kapatmak İçin Kullandığı İş Makinesi İmha Edildi

YPG/PKK'lı teröristler tarafından Afrin'den çıkmaya çalışan sivil halkı engellemek amacıyla yola yerleştirilen iş makinesi, Türk Silahlı Kuvvetlerince vuruldu...

ATAK Efes-2018 Tatbikatında Hünerlerini Sergiledi 01:38

ATAK Efes-2018 Tatbikatında Hünerlerini Sergiledi

Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın gece faaliyetleri icra edildi. Tatbikatta tespit edilen hedefler ATAK ve Kobra helikopterleri tarafından vuruldu...

İsrail Gazze Limanındaki İki Tekneyi Vurdu 01:15

İsrail Gazze Limanındaki İki Tekneyi Vurdu

İsrail savaş uçaklarının düzenlediği iki saldırıda, Gazze Şeridi'ndeki iki tekne vuruldu. Saldırının ardından, Gazze kentinin batısındaki balıkçı limanında bulunan teknelerden biri alev aldı...

Gaga Bulut'tan Hande Erçel Dansı 01:15

Gaga Bulut'tan Hande Erçel Dansı

Bir reklam filmi için dans eden Hande Erçel yerden yere vuruldu. Bakalım Bulut bunu nasıl yorumlamış...

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla 03:52

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla

AY YÜZLÜM - Paul Dwyer Yorumuyla Dinle Düzenlemeler: Paul Dwyer Yönetmen: Kaan Gökgöz Murat Göğebakan Anısına Söz: Ömer Faruk Güney Müzik: Bora Ayanoğlu Şarkı sözleri: Zaman hancı bulut yolcu Şimdi gitti en son yolc..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.778 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..

Kız Kardeşini Dartla Vurdu 00:37

Kız Kardeşini Dartla Vurdu

ABD kadını Houston merkezli bir kadın olan Veronica Fernandez, kız kardeşinin cinsiyet açıklığı partisi korkunç bir şekilde yanlış gittikten sonra dartla vuruldu...

  • PengoTV tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir kadın cinayeti daha! 01:30

Bir kadın cinayeti daha!

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 1 ÇOCUK ANNESİ FATMA KOVAN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN AV TÜFEĞİYLE SIRTINDAN VURULDU, 25 YAŞINDA HAYATTAN KOPARILDI. ZANLININ DAHA ÖNCE DE GENÇ KADINI BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI...

Bir kadın cinayeti daha! 01:30

Bir kadın cinayeti daha!

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 1 ÇOCUK ANNESİ FATMA KOVAN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN AV TÜFEĞİYLE SIRTINDAN VURULDU, 25 YAŞINDA HAYATTAN KOPARILDI. ZANLININ DAHA ÖNCE DE GENÇ KADINI BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI...

Saplantılı aşık dehşet saçtı 02:48

Saplantılı aşık dehşet saçtı

GÜLSÜM... HAYATININ BAHARINDA GENCECİK BİR KIZ... EN MUTLU GÜNÜNDE, SAPLANTILI BİR CANİNİN SİLAHINDAN ÇIKAN MERMİLERLE VURULDU... NİŞANINDAN 6 SAAT SONRA YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI... YAKINLARI YENİDEN GÖZLERİNİ AÇMASI, YÜZ..

Karısının başına tabure ile vurdu! 01:55

Karısının başına tabure ile vurdu!

İzmir’in Aliağa ilçesinde T.Y. (27), çocuklarının gözü önünde İranlı eşi K.K.'yi (25) darbedip, başına tabureyle vuruldu. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan T.Y. tutuklandı...

Savaşta 32. Gün 03:48

Savaşta 32. Gün

UKRAYNA'DA ÇATIŞMALAR, ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR... LVİV, HARKOV VE BİR ÇOK YERLEŞİM YERİNE YİNE BOMBA YAĞDI... LVİV'DE BİR YAKIT DEPOSU ROKETLERLE VURULDU... HARKOV İSE GECE BOYUNCA BOMBA VE FÜZELERLE SARSILDI... İKİ TARAF..

Ankara’da yabancı uyruklu şahsın elindeki pompalı tüfek ateş aldı, patronu yaşamını yitirdi 01:38

Ankara’da yabancı uyruklu şahsın elindeki pompalı tüfek ateş aldı, pat

Ankara'nın Altındağ ilçesinde yabancı uyruklu M.M.'nin elinde bulunan pompalı tüfeğin ateş alması sonucunda patronu Ziya İpek vuruldu. Vücudunun çeşitli yerlerine saçma isabet eden İpek olay yerinde hayatını kaybetti...

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

ÇATIŞMALAR NOMBARDILAMLAR ŞİDDETLENDİ 02:42

ÇATIŞMALAR NOMBARDILAMLAR ŞİDDETLENDİ

RUSYA'NIN UKRAYNA'YA SALDIRILARI 28 GÜNÜNDE UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN MERKEZE YAKIN BÖLGELERİNE YAPILAN ROKETLİ SALDIRILARDA BİR NOKTA BÜYÜK BİR ŞİDDETLE VURULDU. UKRAYNA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI, RUSLARIN ABLUKA ALDIĞI HE..

Cüneyt Öznalçın - Sensiz 03:38

Cüneyt Öznalçın - Sensiz

Sensiz şarkı sözleri ile Kırıldı kalp, acılarda boğuldu Hep özledi, yokluğunda kayboldu Vuruldu bi kere, gözlerine Hayalinle avundu Acıdı can, bir boşluğa savruldu Yokluğunda, hüzünlendi duruldu İnandı, bi kere ..

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI! 2:11:45

ARMAGEDDON SAVAŞI 6 ŞUBAT KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ İLE BAŞLADI!

Atatürk'ün bahsettiği TOROS hattı vuruldu, Hedef ülke Türkiye! 7.7 ve 7.6 Büyüklüğündeki Depremler ile İşgal için zemin hazırlığı yapıldı, HAT-AY | AY - HATTI! Planlarına göre 1000 yıldır işgal etmek istedikleri coğrafya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 39 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Soyguncular Sert Kayaya Çarptı 00:35

Soyguncular Sert Kayaya Çarptı

Brezilya’da bir bankaya giren şahıs, güvenlik görevlisini silahla etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada soyguncunun elindeki silahın düşmesini sağlayan görevli, kendi silahını çekerek içeri girmek isteyen ikinci şahsı ..

Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama 01:09

Maymun Sadece Oynamak İstedi Ama

Bu sevimli maymun küçük çocukla biraz oynamak istiyor. Hopluyor, zıplıyor. Belirli aralıklarla ona dokunuyor. Ancak küçük çocuk ilk kez maymun görüyor olacak ki biraz korkuyor, ağlıyor. Ancak sevimli maymunu çocuğun ağla..

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.877 görüntüleme
  • 8 yıl önce