#Kaçınılmaz sonuç

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız 00:32

Fırınınız Hamur İşlerini Kurutuyorsa Ne Yapmalısınız

Hamur işlerinin başarısı her ne kadar yapan kişiye ve tarife bağlı olsa da çoğunlukla fırının rolü de yadsınamaz. Hamur ne kadar iyi yapılmış olursa olsun fırın iyi pişirmezse sonuç kötü olur. Fırından tıkır tıkır çıkan ..

Büşra Yılmaz Kına İle Kendime Kalıcı Çil Yaptım 04:44

Büşra Yılmaz Kına İle Kendime Kalıcı Çil Yaptım

Açıkçası böyle bir sonuç beklemiyordum... Umarım videoyu beğenirsiniz. Sizi seviyorum,..

Yeme Rekortmeni ile Köfte Kapışması Yaptık (3 Kişi VS. 1 Kişi) 18:27

Yeme Rekortmeni ile Köfte Kapışması Yaptık (3 Kişi VS. 1 Kişi)

Bu videomuzda çöp şiş yeme rekortmeni Ceren Yılmaz ile köfte yeme kapışması yapıyoruz. 3 kişiye karşı 1 kişi kapışıyor. Bakalım sonuç ne olacak?..

  • JET TV tarafından
  • 1.789 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz 46:57

Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz

Tonguç sonunda Aydamaya ile karşılaştı. Aydamaya'yı karşısında gören Tonguç, Aydamaya'nın dünyaya düşen dost bir uzaylı olduğunu kabullenecek mi ? Büyük bilgenin Aydamaya'yı geri döndürme çalışmaları nasıl sonuç verecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 376 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor 06:08

Japonya Bilgi Birikimini Doğu Avrupa'ya Aktarıyor

Japonya Başbakanı Şinzo Abe, ekonomik ve diplomatik ilişkileri ilerletmek için onlarca Japon iş adamından oluşan bir heyetle, altı Doğu Avrupa ülkesine tarihi bir geziye çıkarak, 2018 yılına hızlı bir giriş yaptı. Spotli..

Mia And Me - 1. Sezon 1. Bölüm - Tekboynuzlarla Konuşmak 23:40

Mia And Me - 1. Sezon 1. Bölüm - Tekboynuzlarla Konuşmak

Mia and Me’nin - Mia babasından çok özel bir doğumgünü hediyesi alır: Centopia kitabı ve sihirli bir bileklik! Doğumgünü kartını okur: Ben Mia . Bunun anlamı nedir? Bir tür şifre olabilir mi? Mia denemeye başlar.... ve ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.817 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi 00:44

İyiki Varsınız : Prof.Dr.Ercüment Ovalı, Acibadem Labcell Ekibi

Saat 23.??. Virusun 72 saatte yapmasi gereken etkiden cok daha fazlasini yaptığını gözlemledik. Vero hücrelerini beklenenden kısa sürede parçalamış. Neden? Çözmeye calisacagiz. Sonuc:Test tekrarı.... Sayın hocam size ve..

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

The Cured Orijinal Fragman 02:37

The Cured Orijinal Fragman

Altı yıl boyunca Avrupa’ya, insanları zombivari bir yaratığa dönüştüren çok kötü bir virüs musallat olmuştur. İnsanlık bu salgın hastalığı kontrol etmekte zorluk çekerken, tedavi için büyük bir umut bulunmuştur. Fakat te..

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi 04:40

Çok Kolay Rulo Şeklinde Kedi dilli Pasta Tarifi

Kedi dilike cilekli rulo pasta tarifi Malzemeler 24 adet kedidili kedidilini islatmak icin yaklasik 1 su bardagi soguk süt Düz ve genis bir tepsiye strec folyo koyun.Kedidillerini soguk süte batirip yanyana iki sira hal..

Damla Çikolatalı Kek Tarifi 04:05

Damla Çikolatalı Kek Tarifi

MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı dolusu un 2 yemek kasigi un damla cikolataliyi bulamak ..

Ekskavatör nehre Atlaması 00:25

Ekskavatör nehre Atlaması

Neyse ki, sürücü hayatını kurtarmak için zamanında makineden atladı. havalar sıcak malum sonuç :-D..

  • PengoTV tarafından
  • 87 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Motosikletiyle Okul bahçe Duvarına ÇArpan Gerzek 00:20

Motosikletiyle Okul bahçe Duvarına ÇArpan Gerzek

hızını düşeremeyen gerzek okulun duvarına daldı. ve sonuç malum hastanelik..

  • PengoTV tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi 01:45

Koronaya Karşı -Türk Işın- Tedavisi

İlk kez kullanıldı. Ulaşılan sonuç memnuniyet vericiydi. Diyarbakır’da Türk ışını tedavisi uygulanan hasta, koronavirüsü yendi. Bir ilke imza atan doktorlar açıklama yapıp tedaviye olan güveni dile getirdi...

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı 01:08

AB Liderler Zirvesi'nde Para Kavgası Çıktı

Avrupa'da pandemi ile çatlayan birlik Brüksel'de de uzlaşamıyor. Liderlerin korona bütçe toplantısının ikinci gününde de sonuç yok...

Mermer Kek Tarifi 05:27

Mermer Kek Tarifi

MERMER KEK TARIFI MALZEMELER 3 tane oda ısısında yumurta 1 buçuk su bardağı şeker 1 su bardağı süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 çorba kaşığı kakao yaklaşık 2 su bardağı un Hazı..

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı 01:00

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu 03:03

Sağlığımızın Düşmanı Çin Tuzu

Çin tuzu yani monosodyum glutamat ya da en çok bilinen adıyla MSG uzak doğuda yaygın olarak kullanılan bir lezzet arttırıcı. Bizde de E621 adıyla ya da MSG kısaltmasıyla hazır gıda ve atıştırmalıklarda sıkça kullanılıyor..

Türkiye'de İlk Korona Test Aşısı Yapıldı 01:27

Türkiye'de İlk Korona Test Aşısı Yapıldı

Koronavirüs aşısının araştırmalarına yönelik heyecanlandıran süreç başladı. Türkiye’de ilk korona aşısı, sağlık çalışanlarına yapıldı. Test aşılarından beklenen sonuç alınması halinde, ölümcül virüsün tedavi süreci hızla..

Kalabalığın Üstüne Atlayan Kadının Yere Çakılması 00:11

Kalabalığın Üstüne Atlayan Kadının Yere Çakılması

Festival alanında fazla coşan kadın yüksek bir yere çıkarak kalabalığın kendisini tutacağını düşünerek atlamış. Ancak sonuç istediği gibi olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 130 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kısa saç mı, uzun saç mı- 02:15

Kısa saç mı, uzun saç mı-

ERKEKLER, UZUN SAÇLI KADINLARI MI DAHA ÇOK BEĞENİYOR, KISA SAÇLI KADINLARI MI? AMERİKALI BİR YAZAR, SOSYAL MEDYADA BUNU TEST ETTİ... BAKIN NE SONUÇ ÇIKTI?..

TikTok Uğruna Televizyondan Olmak 00:14

TikTok Uğruna Televizyondan Olmak

TikTok'ta yayılan akıma uymak isteyen kız kamera karşısına geçmiş. Kız akımı başlatmış ama istenilen sonuç olmamış, olan televizyona olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tenekede Kömür Olan Koyun 00:45

Tenekede Kömür Olan Koyun

Kafadarlar tenekede koyun yapmak istemişler. Malzemeleri hazırlayıp odunu ateşlemişler nacak sonuç beklenen gibi olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Babanın evlat hasreti son buldu 01:33

Babanın evlat hasreti son buldu

YAMALI ÇİFTİ 7 YILDIR SÜREN BOŞANMA DAVASINDAN BİR SONUÇ ALAMADI. AYLARCA EVLADINA HASRET KALDIĞINI SÖYLEYEN BABA KIZINA HACİZ MEMURLARI EŞLİĞİNDE KAVUŞTU...

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krapfen (Berliner) Tarifi 10:58

Krapfen (Berliner) Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt Yarim su bardagi ilik su 1 cay bardagi eritilmis tereyagi 2 adet yumurta 1 paket yasmaya 2 yemek kasigi seker 1 cay kasigi tuz Yaklasik 6 su bardagi un(lütfen kontrollü ekliyelim) Kizartm..

Plajda Ters Taklada Hüsranı Yaşayan Genç 00:08

Plajda Ters Taklada Hüsranı Yaşayan Genç

Plaja giden gençlerden biri ters takla konusunda yetenekliymiş. Taklacı gence özenen arkadaşı ise bende yaparım demiş. Ancak sonuç hiçte öyle olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle 1:49:51

Lanet – Sinister Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere, eşi Tracy ve iki çocuğuyla birlikte ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Kiraladıkları da..

Kalburabastı Tarifi 07:50

Kalburabastı Tarifi

150 g oda sıcaklığında tereyağı, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı yoğurt, 2 yemek kaşığı toz şeker, 3-3,5 su bardağı un, 1 çay kaşığı karbonat, 1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz içi. Şerbeti için; 2 su bardağı s..