#Kağıt havlu rulosundan kalemlik

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tarifimle Deneyin 10:02

Herkesin Bayıldığı Muhallebili Muhteşem Havuçlu Kek'i Birde Benim Tari

2 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tarçın ( sevmiyorsanız kullanmayın ben çay kaşığının ucuyla kull..

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi  İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça 10:01

2 Renkli Rulo Poğaça Tarifi İki Renkli Kakaolu Yumuşacık Poğaça

1,5 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 50 gr tereyağı ( 1 yemek kaşığı ) 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 4 çorba kaşığı toz şeker 1 silme tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya ..

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi  Kokostar Pasta 10:03

Hindistan Cevizli Pasta Tarifi Kokostar Pasta

Hindistancevizli pasta için malzemeler 3 Adet yumurta 1 su bardağından bir parmak eksik toz şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı süt 2 su bardağı tepeleme un 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin İki yemek ..

 Çıtır Börek Tarifi  Kolay Sodalı Börek 06:42

Çıtır Börek Tarifi Kolay Sodalı Börek

Çıtır börek için malzemeler 16 adet hazır Baklavalık yufka İki adet taze böreklik yufka Sosu için malzemeler 1 su bardağı soda (Maden suyu) 1 su bardağı süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta Bir çay kaşığı kadar t..

Kuru Pasta Tarifi  Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi 05:11

Kuru Pasta Tarifi Kurabiye Tarifi Elmalı Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 110 gr tereyağı 150 gr un (1 su bardağı ) 70 gr pudra şekeri (Yarım su bardağı) 1 adet yumurta 1 paket vanilya Yarım çay kaşığı tuz 3-4 yemek kaşığı marmelat 80 gr çikolata 1 su bardağı(150 gr) TARİFİ Oda ı..

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi  Pastane Simiti Yapımı 04:56

Simit Nasıl Yapılır Susamlı Simit Tarifi Pastane Simiti Yapımı

MALZEMELER 3 su bardağı un 1 paket kuru maya 1 kahve fincanı mısırözü yağı 4 yemek kaşığı pekmez 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı ılık su Susam TARİFİ Un, maya, tuz ve sıvıyağ bir kaseye alınarak 1 bardak ılık su ile ..

 Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok 10:04

Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok

4 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1,5 su bardağı un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4 su ..

Kıymalı Pide Tarifi  Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır  Pide Tarifi 08:51

Kıymalı Pide Tarifi Kıymalı Yumurtalı Pide Nasıl Yapılır Pide Tarifi

KIYMALI YUMURTALI PİDE MALZEMELER İÇ MALZEME Yarım kg kıyma 2 adet domates 1 adet soğan 3 adet sivri biber 1 tatlı kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber HAMURU İÇİN Yarım kg tam buğday unu 1 paket kuru maya 1 tatlı kaşı..

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır 03:56

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır

MALZEMELER 3 su bardağı tam buğday unu 2 adet yumurta 100 gr beyaz peynir 100 gr tereyağı 100 ml mısır özü yağı 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke Yarım demet dereotu 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz TA..

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 07:03

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

√ Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya..

Pamuk Poğaça Tarifi En Yumuşak Poğaça Nasıl Yapılır  - Poğaça Tarifleri 06:10

Pamuk Poğaça Tarifi En Yumuşak Poğaça Nasıl Yapılır - Poğaça Tarifler

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Trileçe  Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi 07:22

Trileçe Tam Ölçülü,Püf Noktalarıyla Meşhur Karamelli Trileçe Tarifi

8 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 2 su bardağı toz şeker 1 çay bardağı ılık su 2 paket kabartma tozu 2 paket şekerli vanilin 2 su bardağı tepeleme un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4,5 su bardağı süt ..

 Haşhaşlı Ramazan Pidesi 07:51

Haşhaşlı Ramazan Pidesi

Bu Ramazan Pidesine Bayılacaksınız. Bol haşhaşlı katları hem lezzet katıyor hem de tel tel dağılmasını saplıyor. İster sahurda ister iftarda her zaman severek yiyeceğinizi düşünüyorum :) Haşhaşlı Efsane Ramazan Pidesi iç..

Kıraç - Tamirci Çırağı 04:48

Kıraç - Tamirci Çırağı

ŞARKI SÖZLERİ: Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları Nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirha..

Alper Ayyıldız  -  Ağustos Sırılsıklam 03:26

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam

Alper Ayyıldız - Ağustos Sırılsıklam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilmem hangi rüzgar attı. Nerden esti tuttum. Hangi dalga sayesinde kıyıma kadar vurdun? Dön nerden geldiysen eğer oraya. Söyleyeceklerini suya yaz. Okunab..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

Mabel Matiz - Sarmaşık 04:38

Mabel Matiz - Sarmaşık

Mabel Matiz - Sarmaşık Müzik Dinle Şarkı Sözleri Öyle bir taht yaptım ki sana Kimsenin gücü yok yerin' almaya Kor denizden o gül dudağın Söyle şimdi kimden yana Gönlün var mı bende sarmaşık Yol mu karmaşık Her ..

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2 03:52

Zeynep Bastık, Anıl Piyancı - Bırakman Doğru Mu- 2

Söz: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Müzik: Anıl Piyancı, Emrah Karakuyu Düzenleme: Can Volkan, Serhat Şensesli Yapım Şirketi: Hypers Yönetmen & Kurgu: Melih Kun Yönetmen Yardımcısı: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bil..