#Kağıttan transformers yapımı detayli anlatim

Ama Bu Milli Maç 02:09

Ama Bu Milli Maç

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Cüneyt Arkın Affetmez! 01:37

Cüneyt Arkın Affetmez!

1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dır...

İnanılmaz Homemade Buluşlar 2017 10:48

İnanılmaz Homemade Buluşlar 2017

en iyi el yapımı fikirler 2017..

Maşa ile Koca Ayı 60.Bölüm Mawa Kawa 07:55

Maşa ile Koca Ayı 60.Bölüm Mawa Kawa

Maşa ile Koca Ayı, Rus yapımı bir animasyon televizyon dizisidir...

Adventure Time 19.Bölüm 10:55

Adventure Time 19.Bölüm

Adventure Time with Finn and Jake (Finn ve Jake'le Macera Zamanı) veya Adventure Time (Macera Zamanı), ABD yapımı bir çizgi dizidir...

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd 1:46:42

Yeni Nesil Ajan 3 Xander Cage'in Dönüşü İzle Full Hd

Filmin Diğer Adı:xXx: The Return of Xander Cage Filmin IMDB Puanı:5.6 Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Macera Filmin Yönetmeni:D.J. Caruso Filmin Senaristi:F. Scott Frazier, Chad St. John Filmin Oyuncuları:Ru..

  • Tv Series tarafından
  • 15.273 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aziz Nesin'in Zübük Adlı Karakterinin Seçim Vaadi 04:19

Aziz Nesin'in Zübük Adlı Karakterinin Seçim Vaadi

Zübük, Aziz Nesin'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmış, yönetmenliğini Kartal Tibet'in, senaristliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı 1980 yapımı film. Türkiye siyasi yapısındaki çarpık karakterleri hicveder. Zübük, Zeybe..

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Ceza Evi Eapımı Silahlar Ve İcatlar 02:23

Ceza Evi Eapımı Silahlar Ve İcatlar

Ceza Evi Eapımı Silahlar Ve İcatlar Gözlerinize İnanamayacaksınız..

Pırdino 1.Bölüm 15:02

Pırdino 1.Bölüm

Pırdino, TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Türk yapımı bir canlı aksiyon/animasyon çizgi filmdir...

Sabun Düştü Arada Bul Gol Kralı 02:54

Sabun Düştü Arada Bul Gol Kralı

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği başrollerini rahmetli Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu'nun rol aldığı 1980 yapımı 'Gol Kralı' filminden gülümseten bir sahne...

Kurtuluş Savaşı Dönemi'nde Cephanelik izle 04:37

Kurtuluş Savaşı Dönemi'nde Cephanelik izle

Silah, bomba, çadır, kılıç, palaska ve çanta yapımı ile ilgili görüntüler..

Neşeli Günler Yıllar Sonra 16:27

Neşeli Günler Yıllar Sonra

Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı..

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi 07:07

Kronolojik Star Wars İzleme Rehberi

Caravan Of Courage (Cesaret Kervanı) olarak da bilinen The Ewok Adventure (Ewok Macerası) hikâyesini George Lucas’ın, yönetmenliğini John Korty’nin yaptığı 1984 yapımı bir film. Bir Ewok olan Wicket ve arkadaşları iki ka..

  • Şamışta tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları 05:16

I Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları

I.Dünya Savaşı'nın Acımasız Tankları İlk kez I. Dünya Savaşı'nda aktif olarak boy gösteren tanklar, savaşın aktif ülkeleri tarafından sıkça cephelere gönderildi ve avantajlı durumlar elde edildi... İşte I. Dünya Savaşı'n..

Şener Şen ve Adile Naşit'ten Komedi 01:38

Şener Şen ve Adile Naşit'ten Komedi

Gırgıriyede Şenlik Var, Kartal Tibet'in yönettiği Erler Film yapımı Türkiye filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yapımcılığını Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmde Sulukule’de yaşan iki ailenin başından g..

Bizim Aile Evlilik 11:40

Bizim Aile Evlilik

Bizim Aile - Evlilik Bizim Aile, başrollerinde Münir Özkul, Tarık Akan, Adile Naşit ve Itır Esen'in yer aldığı, 1970'lerdeki geniş kadrolu Arzu Film filmlerinin en bilinenlerinden biri olan 1976 yapımı Türk filmi...

Köpeğe Dublaj Yapılan Türk Filmi 00:27

Köpeğe Dublaj Yapılan Türk Filmi

Türk Sineması garipliklerine bir örnek daha... 1977 yapımı Kan isimli (meşhur Deli Kadir karakterinin olduğu) filmde, havlayan köpeği bir insan seslendiriyor ve sonuç olarak sinema tarihine altın harflerle girecek bir..

  • PengoTV tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çok Zor Kadınsın Yaz Bekarı 02:35

Çok Zor Kadınsın Yaz Bekarı

Yaz Bekarı, Osman F. Seden'in yönettiği, Erdoğan Tünaş ve Fuat Özlüer'in senaryosunu yazdığı 1974 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'dır...

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Neşeli Günler Boşanma 06:15

Neşeli Günler Boşanma

Neşeli Günler - Boşanma Neşeli Günler, 1978 yapımı bir Türk filmidir. Senaryosunu Sadık Şendil'in yazdığı filmin yönetmeni Orhan Aksoy'dur. Başrollerini, Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in ..

Çok Güzel Kız 01:00

Çok Güzel Kız

Bizim Kız, yapım ve yönetmenliğini Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazdığı 1977 yapımı Türk filmidir. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'dır...

Duvarlara Kafamızı Vurup Ağlayalım 01:57

Duvarlara Kafamızı Vurup Ağlayalım

Bizim Kız, yapım ve yönetmenliğini Türker İnanoğlu'nun üstlendiği, Fuat Özlüer ve Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazdığı 1977 yapımı Türk filmidir. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'dır...

Ah Şu Artist Kaprisleri Bülent Ersoy 02:02

Ah Şu Artist Kaprisleri Bülent Ersoy

Şöhretin Sonu, yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1981 yapımı transgender ve transseksüellik temalı Türk filmi. Filmde Bülent Ersoy'un hayatı gerçekçi bir dille anlatılmıştır. Bülent Ersoy'un cinsiyet değiştirme sürec..

Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler 01:50

Bülent Ersoy'dan İnanılmaz Hakaretler

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Ünlüysen Ölürken Bile Rahat Yok 02:06

Ünlüysen Ölürken Bile Rahat Yok

İşte Bizim Hikayemiz, başrollerini Bülent Ersoy ve Gülşen Bubikoğlu'nun paylaştığı 1978 yapımı Türk filmidir...

Bülent Ersoy'dan Sporculara Azar 03:01

Bülent Ersoy'dan Sporculara Azar

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Bülent Ersoy Gülben Ergen'in Sevgilisiyle 01:28

Bülent Ersoy Gülben Ergen'in Sevgilisiyle

Biz Ayrılamayız, 1989 Türkiye yapımı film. Başrolünde Bülent Ersoy'un yer aldığı film adını, sanatçının aynı yıl çıkardığı hit şarkıdan almıştır. Film Gülben Ergen'in sinema dünyasına adım attığı film olmasının yanı sıra..

Bülent Ersoy Aşık Olursa 00:43

Bülent Ersoy Aşık Olursa

Sıralardaki Heyecan 1976 yapımı Orhan Aksoy'un yönettiği bir Türker İnanoğlu filmidir. Düğünlerde şarkı söyleyerek yaşamını sürdüren, fakir ve kimsesiz bir lise öğrencisidir Bülent (Bülent Ersoy). Okul arkadaşlarının çoğ..

Rekorlar Kırıyorsun Bülent Ersoy 01:07

Rekorlar Kırıyorsun Bülent Ersoy

İstiyorum, Samim Değer'in yönettiği, Erdoğan Tünaş'ın senaryosunu yazdığı 1989 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcılığını ise Türker İnanoğlu üstlenmiştir. Filmin başrol oyuncusu Bülent Ersoy'dur. Filmin Adı: İstiyorum ..