#Kağıttan transformers yapımı detayli anlatim

Salak Milyoner  Altının Peşinde 16:26

Salak Milyoner Altının Peşinde

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Basmada Fistan 14:17

Salak Milyoner Basmada Fistan

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

Salak Milyoner  Köyden Gelen Sürpriz Misafirler 10:26

Salak Milyoner Köyden Gelen Sürpriz Misafirler

Salak Milyoner, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı 1974 yapımı komedi sinema filmi. Film define bulmak için İstanbul'a gelen köylülerin büyük kentteki öyküsünü anlatmaktadır. Filmde Türk sinemasının bilinen kişileri..

5 li Örgü Nasıl Örülür 02:32

5 li Örgü Nasıl Örülür

Yapımı Kolay Muhteşem Ve Harika Örgüleri İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstenmeyen Tüylerden Sonsuza Dek Kurtulma 04:06

İstenmeyen Tüylerden Sonsuza Dek Kurtulma

Ev Yapımı Doğal Yöntemlerle İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Yöntemleri..

  • JET TV tarafından
  • 752 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Her Meme Süt Yapar Kız Tarafı 01:36

Her Meme Süt Yapar Kız Tarafı

Kadınlar Hakkında Garip Gerçekler: Süt yapımı meme ölçüsüyle doğru orantılı değildir. Hatta erkekler bile süt üretebilir...

Persepolis  İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle 1:31:27

Persepolis İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle

Persepolis, 2007 yapımı Marjane Satrapi'nin aynı ismi taşıyan ve çizgi roman olarak yazılmış otobiyografisinin sinemaya uyarlanmasıyla yapılmış animasyon filmdir. Film ABD'de Aralık 2007 yılında gösterime sunulmuştur. Fi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle 1:49:43

Annabelle 2 Kötülüğün Doğuşu İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

40 Türk Filmi 2009 İzle 1:29:09

40 Türk Filmi 2009 İzle

Filmin Konusu: Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi? İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanı..

Araf 2006 Türk Filmi İzle 1:32:28

Araf 2006 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Alımlı üniversite öğrencisi Eda, dans okulundayken yaşadığı bir yasak ilişkisinde hamile kalmıştır. Kürtaj yaptırmaktan başka bir seçeneği görünmemektedir. Sorun şu ki, fiziken bu durumu atlatsa da ruhen s..

Kıran Kırana Zula Oynamak 12:34

Kıran Kırana Zula Oynamak

Türk yapımı en iyi oyunlardan biri olan ZULA oynamaya tam gaz devam ediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çamlıca'daki Yeni Tv Kulesine Yıldırım Düşme Anı Kamerada 00:25

Çamlıca'daki Yeni Tv Kulesine Yıldırım Düşme Anı Kamerada

İstanbul'da geçtiğimiz Cumartesi günü etkili olan yağmur sırasında Çamlıca'da yapımı devam eden Küçük Çamlıca Televizyon Kulesi'ne yıldırım düşmesi kameralara yansıdı...

İşte F-35'lerde Kullanılacak Türk Füzesi 02:20

İşte F-35'lerde Kullanılacak Türk Füzesi

F-35 uçaklarında Türk yapımı Füze SOM-J'nin kullanacağı netlik kazandı. Füze Tübitak SAGE tarafından yerli imkanlarla geliştirilmiş olup Roketsan tarafından üretilecek...

Cliffhanger Helikopter Sahnesini Canlandıran Çift 00:43

Cliffhanger Helikopter Sahnesini Canlandıran Çift

ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşayan adrenalin tutkunu çift, 1993 yapımı Sylvester Stallone'nin baş rolde oynadığı Cliffhanger filminin helikopter sahnesi canlandırmış efendim...

  • JET TV tarafından
  • 581 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Eşek Arısı' Drone'la PKK Hain Emellerine Ulaşamıyor 01:44

'Eşek Arısı' Drone'la PKK Hain Emellerine Ulaşamıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) terör operasyonlarında kullandığı “Eşek arısı” drone, dedektör köpekler ve helikopter droneler teröristlerin kabusu haline geldi. Terör örgütü PKK, yol kenarları olmak üzere çeşitli bölge..

Kanun Benim 1966 Türk Filmi İzle 1:37:40

Kanun Benim 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Hafızasını yitiren bir gençle, onu bulup iyileştirmeye çalışan bir genç kadının kirli işler çeviren bir şebeke arasında geçen maceraların öyküsü. Yapımı : 1966 Tür : Dram & Romantik Senaryo : Safa Önal Yönetme..

Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle 1:30:00

Asılacak Kadın 1986 Türk Filmi İzle

Danıştay kararıyla gösterim izni alan film, çocuk yaştaki genç karısını gençlere peşkeş çekip onları izleyen sapık eğilimli bir kocayı anlatır. Önce hizmetçisiyken sonra karısı olan Melek bilinçsiz, yaşlı kocası ise ikti..

Astronot Fehmi 1978 Türk Filmi İzle 52:31

Astronot Fehmi 1978 Türk Filmi İzle

Filmin Konusu : Fehmi kendi halinde bir insandır. Marslılar soylarının tükeneceği kaygısındadır. Ve soylarının devam etmesi için dünyalı bir insan arayışına girerler. Ve piyango Fehmi'ye vurur. Yapımı :1978 - Türkiye T..

Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle 1:21:08

Baş Belası 2017 Türk Filmi İzle

Konusu : 2 gün sonra evlenmeye hazırlanan Asya (Selen Seyven) babasının ricası üzerine Çanakkale'ye, bir tanıdıklarının cenazesine gider. İstanbul'a dönüş yolunda Can (Çetin Altay) ile karşılaşan Asya için hiç beklemedi..

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:29:17

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle

Bean (ayrıca Bean olarak bilinir: Film ve Bean:Ultimate Disaster Movie) televizyon dizisi Mr Bean dayanan 1997 İngiliz komedi filmi Film, Mel Smith tarafından yönetilen başlık karakteri olarak Rowan Atkinson'dır.Bean, Lo..

  • PengoTV tarafından
  • 15.717 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.602 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu 01:55

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in babası Mehmet Sürmen, oğlunun bayrağına ve Kur'an-ı Kerim'e sahip çıktığ..

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar 06:02

Merve Özkaynak Isı Kullanmadan Dalgalı Saçlar

Isı kullanmadan ve saçlarınızı fazla yıpratmadan sadece saç bandı ile dalgalı saç yapımı. Saçlarını bukle bukle veya kıvırcık yapmak isteyenler için de fikir verebilir. Sizce nasıl olmuş?..

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi 00:30

Mutfak Tüplerine Tuzaklanan Eyp Böyle İmha Edildi

Bingöl'de, mutfak tüplerine tuzaklanmış EYP kontrollü bir şekilde imha edildi. Bingöl Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı tarafından kent genelinde yapılan arazi arama tarama faaliyet kapsamında, bölücü terör örgütü PKK ta..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Patatesli Poğaça Tarifi 10:01

Patatesli Poğaça Tarifi

Patatesli Poğaça Tarifi ve Malzemeler : Hamuru yumuşacık yapımı da çok kolay 2 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağından iki parmak eksik sıvıyağ 1 Paket krema (schlagsahne) yoksa bunun yerine 1 bardak su ya da süt koyun. 2..

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:52:59

One Day 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, bir sigorta müfettişinin (Kim Nam-Gil) bir davayı araştırmak için gittiği bir hastanede sadece kendisinin görebildiği bir kadının ruhu (Chun Woo-Hee) ile karşılaşmasından sonra gelişen olayları konu almakta..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.849 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:18:13

Real 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Jang Tae-Young (Kim Soo-Hyun) suç dünyasında popüler bir tetikçidir. Soğukkanlı ve hırslı bir kişiliğe sahiptir. Kumar oynanan bir otel açmanın hayalini kurmaktadır. Bir muhabir daha sonra Jang Tae-Young'un peşi..

  • KAPALI SET tarafından
  • 19.480 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tess 1979 Film İzle 2:51:14

Tess 1979 Film İzle

Martin Thomas Hardy'nin Tess of the D'Urbervilles romanından Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan filmde, Tess fakir bir köylü kızıdır. Babası tarafından kendilerine de zenginliklerinden pay çıkarılması için uz..

  • PengoTV tarafından
  • 6.956 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta 01:38

15 Dakikada Sütsüz Mozaik Pasta

15 Dakikada Çikolata Kaplı Mozaik Pasta Yapımı Tarifi İçin Malzemeler 150 gr tereyağ 4 yemek kaşığı kakao Yarım su bardağı toz şeker 1,5 su bardağı su 1 paket vanilya 4 paket petibör bisküvi 1 su bardağı kırılmış fındık ..