#Kedi bebeklerin babalarını İlk gördüğü tepki

Avcılar The Hunters Film İzle 1:25:28

Avcılar The Hunters Film İzle

Avcılar – The Hunters HD İzle - Türkçe Dublajlı,Tek Parça İki kardeş ailelerinin kaybolmasından sonra aileleri hakkında bir sır öğrenirler.Aileleri masallardaki büyülü eşyaları korumakla görevlidirler.Kardeşler anne ve b..

  • Tv Series tarafından
  • 3.860 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı 02:25

Zamanda Kıvrılma Türkçe Dublaj Fragmanı

Meg Murray, dahi kardeşi Charles ve arkadaşları Calvin her çocuk gibi oyunlar oynayan bir üçlüdür. Ancak günün birinde bir şey olur ve Meg'le Charles'ın bilim adamı olan babaları ortadan kaybolur. Bilim adamının kaybolma..

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı 01:01

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 6. Bölüm Fragmanı yayında! Sumru, anneleriyle ilgili gerçeği kardeşlerine söylüyor! Yağız, Kumru'ya olan aşkını haykırıyor! Kızlar, annelerinin babalarını aldattığını öğrendiğinde şaşkına döner. Yaşar, kız..

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004) 00:21

Çocuklar Ne Olacak Rakı Muhabbeti (2004)

Anne ve babaları iş için Amerika'ya giden Havuç'la Duygu anneannesiyle dedesinin evine yerleşir. Çocuklar yeni hayatlarına alışmaya çalışırken Kemal Bey'le Müzeyyen Hanım da çocuklara anne ve babalarını aratmamak için el..

  • JET TV tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Hz.Adem ve Hz.Havva - Yaratılış 13:18

Hz.Adem ve Hz.Havva - Yaratılış

Hz.Adem ile Hz.Havva'nın yaratılışı. İlk günah, İlk insanlar, İlk cennete giren insanlar...

  • PengoTV tarafından
  • 2.640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2 03:58

Osmanlıspor-Galatasaray: 2-2

Süper Lig'de Osmanlıspor ile Galatasaray'ın kapışması nefesleri kesti!.. Yasin ile öne geçen Galatasaray, Webo'yu durduramadı maçta son sözü Semih Kaya söyledi. Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor..

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017) 04:29

Türkiye 3-1 Moldova (Maç Özeti - 27 Mart 2017)

Türkiye-Moldova maç sonucu: 3-1 Finlandiya'yı Dünya Kupası Elemeleri'nde 2-0 yenen A Milli Takımımız bu kez hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Fatih Terim'in genç futbolculara şans verdiği mücadeleyi Millilerimiz ..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017 03:53

Krasnodar Fenerbahçe 1-0 Maç Özeti _ Avrupa Ligi HQ 2017

Rusya'da oynanan maçta Krasnodar, Fenerbahçe'ye maç boyunca üstünlük kurdu ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe'de özellikle Emenike'nin ilk 11 başlaması ve goldeki hatası dikkat çekti. Krasnodar'ın golünü..

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto 03:56

Photoshopsuz Olduğuna İnanamayacağınız 8 Foto

Özet: Sihirli musluklar Havada duran ve gürül gürül akan dev bir musluk düşünün. Ancak bu musluğa su taşıyan bir boru görünmüyor. Bu nasıl olur diye düşünüyorsanız aslında olay çok basit. Bu uçan dev musluklarda suyun i..

  • JET TV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bebekleri Kahkahaya Sokan Kediler Derlemesi 03:01

Bebekleri Kahkahaya Sokan Kediler Derlemesi

Kedilerin hareketlerinin bebeklerin hoşuna gitmesi ve komik bir şekilde gülmeleri seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Hırsızın İbretlik Hikayesi (Stv İçerir) 02:29

Eski Hırsızın İbretlik Hikayesi (Stv İçerir)

Eski bir hırsız olan Mustafa arkadaşının ölümü ve gördüğü rüyalardan sonra tövbe etmiş, denetimli serbestlikten de yararlanarak hayatını baştan sona değiştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.066 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu 00:27

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit

Son Dakika Bombalı Saldırıda Yaralanan Derik Kaymakamı Safitürk, Şehit Oldu Mardin Derik'te dün Kaymakamlık binasına düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, tedavi gördüğü hastanede şehit düştü...

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler 01:08

Hiç Ayakları Ters İnsan Gördünüz Mü Kafir Cinler

Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan bir genç gece geç saatlerde hamama gider. Hamamda birkaç kişide yıkanmaktadır. Çocuk, bir süre sonra çevresine bakındıktan sonra kimsenin kalmadığını ama yan taraftan sesler geldiğini duyar ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.377 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklar Duymasın - Zero Tunanın Hazin Sonu! 05:58

Çocuklar Duymasın - Zero Tunanın Hazin Sonu!

Çocuklar Duymasın 12. Bölümde; Gönül'ün bir dergide gördüğü erkek vücudu dikkatini çekince Tuna bu durum karşısında acilen spora başlıyor ancak durum beklediği gibi ilerlemiyor! Uzun zamandır spor yapmayan Tuna, Gönül'ün..

  • ANKA tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Özlem'in Annesinin Mesajı Herkesi Ağlattı 02:42

Gelinim Mutfakta 91. Bölüm Özlem'in Annesinin Mesajı Herkesi Ağlattı

Özlem'in annesi Gelinim Mutfakta programına video mesaj gönderdi. Kızına çok yüklendiğini gördüğü diğer yarışmacılar serzenişte bulundu. Özlem'in karşı karşıya kaldığı bu durumdan dolayı çok üzüldüğünü dile getirdi. Yarı..

  • BETA tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şampiyon 2. Bölüm 2:17:12

Şampiyon 2. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnSuna yaşadığı şaşkınlık ve öfke nedeniyle, gerçekleri Fırat’ın yüzüne vurunca, Güneş duydukları karşısında büyük bir şok yaşar. Kahramanı olarak gördüğü “Şampiyon” babasının bir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 80 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi 01:58

Estonya'dan Almanya'ya Sert Türkiye Tepkisi

Almanya'daki skandal Türkiye açıklamalarına dünyadan tepki yağıyor.. Önce Avrupa ülkesi Estonya Almanya'ya sert tepki gösterdi. Estonyalı yetililer, Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğuna işaret ederek Türkiye bizim vazg..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi 01:55

Zelenski'den NATO’ya Buça Tepkisi

Rus birlikleri müzakere kapsamında Kiev yakınlarındaki Buça'dan çekildi. Ancak çekilmenin ardından onlarca sivilin infaz edildiğinin anlaşılması büyük tepki çekti. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski, yaşananlardan NATO'yu ..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.698 görüntüleme
  • 7 yıl önce