#Kedi bebeklerin babalarını İlk gördüğü tepki

Kibar Feyzo - Sevda Kuşuyam 02:07

Kibar Feyzo - Sevda Kuşuyam

Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşama..

Kibar Feyzo - Tuvalet Sahnesi 05:34

Kibar Feyzo - Tuvalet Sahnesi

Feyzo askerden döndüğünde ilk aşkı ve yıllardır sevdiği kadın olan Gülo'yu babasından istemeye karar verir. Gülo köyün ağası Maho Ağa'nın kızıdır ve Maho Ağa kızını en çok başlık parası verenle evlendirecektir. Bu aşama..

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle 3:14:49

Titanic 1997 Türkçe Dublaj İzle

İnsan elinden çıkmış en büyük ve en gösterişli yüzen araç olan Titanic yola koyuldu. Batmaz, sarsılmaz denilen bu büyük lüks yolcu gemisinde yolculuk yapmak, 20. Yüzyılın muhteşem bir rüyasıydı. Ancak bu büyük rüya sadec..

  • PengoTV tarafından
  • 73.604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle 2:10:44

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Gören Dönüp Bir Daha Bakıyor 01:01

Gören Dönüp Bir Daha Bakıyor

Osmaniye'de bir manav tezgahındaki 6 kilo 380 gramlık dev turp görenleri şaşırttı. Türkiye'nin turp ihtiyacının yüzde 70'ini karşılayan Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde üretilen ve 25 yıllık manav Mehmet Erdoğan'ın tezgahı..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:41:01

Mezarına Tüküreceğim - 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Katie New York’ta yaşamını sürdüren genç ve güzel bir kadındır ve ileride hep ünlü bir model olmanın hayalini kurmaktadır. Sonunda beklediği şey gerçekleşmiştir ve günün birinde bir fotoğraf çekimi için teklif a..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti 01:26

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu akşam saatlerinde ikinci sel vakası yaşandı. Yılmazlı ve Salur'dan sonra Karaköy Mahallesi'ni de sel vurdu. Saat 18.00 saatlerinde başlayan sağanak yağış Karaköy Mahallesi'nde büyük çapta ..

Söz | 9.Bölüm 2:17:30

Söz | 9.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 122 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Gökhan'ı Şoke Eden Hadise Gerçeği O Ses Türkiye 04:23

Gökhan'ı Şoke Eden Hadise Gerçeği O Ses Türkiye

O Ses Türkiye'de yarışmacıyı ikna etmek için uğraşan Hadise erkek kardeşinin eşinin de Kayserili olduğunu söyleyince Gökhan'dan hiç beklenmedik bir tepki geldi. Artık bu kanalda O Ses Türkiye ve her şey olacak ve iddia e..

  • BETA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı 04:42

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı

Sosyal Medyada Olay Olan Ressam Zeynep Yazıcı 'o' Videoyu Anlattı Kansere dikkat çekmek için sosyal medya üzerinden paylaştığı video ile izleyenleri hüzünlendiren Ressam Zeynep Yazıcı, “Her şey bir arkadaşımın bana Kalbe..

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

İspanya Kargosunda Zombi Hapı 02:50

İspanya Kargosunda Zombi Hapı

İspanya Kargosunda Zombi Hapı İspanya'dan Türkiye'ye gönderilen bir kargonun içinde, ülkeye ilk defa girdiği öğrenilen 'Alpha PVP Hydrochloride' adlı sentetik uyuşturucu bulundu. Maddenin kullanan kişiyi saldırganlaştırd..

Sahibinin Gösterdiği Şeye Kedinin Tepkisi 00:41

Sahibinin Gösterdiği Şeye Kedinin Tepkisi

Sahibinin gösterdiği şeyden korkan kedinin ilginç tepkisi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.227 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyuncak Kafası Gören Kedinin Tepkisi 01:38

Oyuncak Kafası Gören Kedinin Tepkisi

Oyuncak kafası gören kedinin komik tepkisi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ölmüş Sahibini Telefonda Gören Kedinin Tepkisi 00:45

Ölmüş Sahibini Telefonda Gören Kedinin Tepkisi

Çin'den Görüntüde bir kedi karşısına konuşan telefonda ölne sahibiye ilgili bir video görünce çok üzgün bir şekilde tepki veriyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK! 1:00:59

HİÇBİR ŞEY GİZLİ KALMAYACAK!

İnsan Hakları Değişiyor! Parçalanmış Dünyanın Güç Yarışı ve Davos 2023! ABD'de Gizli Belge Krizi GreenPeace ve Dünya Güçlerinin Tarafları İnternet Dünyasında Yeni Sistem... Kurban Kesmek Yapay Et ile Beraber Yasaklanacak..

  • STUDIO AS tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş! 04:37

Duyunca Şaşıracağınız 15 Buluş!

Bugün hayatımızın vazgeçilmezleri arasında olan icatların ilk ne zaman ve ne şekilde ortaya çıktığını öğrendiğinizde çok şaşıracaksınız.iyi seyirler dilerim.....

  • ANKA tarafından
  • 579 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trafik Cezası Kesilen Adamın İlginç Sevinci 00:59

Trafik Cezası Kesilen Adamın İlginç Sevinci

Ehliyet aldığı günden beri ilk kez trafik uygulamasına takılan sürücü Mustafa Karatürk, takıldığı ilk uygulamada ilk cezasını yedi. Yediği ilk trafik cezasına sevinen Mustafa Karatürk, yaptığı espriler ile sevincini göst..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce