#Kedi bebeklerin babalarını İlk gördüğü tepki

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı 03:14

Bingöl'de depremin merkezindeki köyün sakinleri o anları anlattı

Bingöl'de depremde bir korucunun şehit olduğu ve bazı evlerin hasar gördüğü depremin merkez üssü Kaynarpınar köyü sakinleri o anları anlattı...

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı! 01:48

Testi pozitif çıktı sosyal medyadan uyardı!

Manisa’nın Kula ilçesinde son günlerde artan vakalar sonrası korona virüse yakalanan bir vatandaş, tedavi gördüğü hastaneden paylaştığı videoyla vatandaşları uyardı. Bu durumu yaşamayanların henüz ciddiyetin farkında olm..

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kediyi Adapazarı'na Davet Eden Çocuk 00:08

Kediyi Adapazarı'na Davet Eden Çocuk

Sokakta gördüğü kediyi Adapazarı'na götürmeye çalışan ufaklığı izlerken gözlerinizden kalpler fışkıracak. İşte o muhteşem anlar.....

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mağazanın Girişindeki Meşrubat Otomatını Dezenfektan Sanarak Elini Yıkayan Dede 00:45

Mağazanın Girişindeki Meşrubat Otomatını Dezenfektan Sanarak Elini Yık

Koronavirüsten korunmada el temizliği hayati önem taşıyor. Bu yüzden de dezenfektan kullanmak çok önemli. Buradaki dede de mağazaya girerken gördüğü otomatı dezenfektan otomatı sanmış ve ellerini yıkıyor.....

  • GÜL tarafından
  • 90 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Verdiği Pratik Bilgi Sonrası Şımaran Adam 00:32

Verdiği Pratik Bilgi Sonrası Şımaran Adam

Sosyal medyadan gördüğü pratik bilgiyi uygulamaya sokan adam , yaptığı işlem gerçekleşince çok sevinmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Baskıya Dayanamayan Karikatürist İstifa Etti! 01:44

Baskıya Dayanamayan Karikatürist İstifa Etti!

Fransa'da İslam'ı hedef alan açıklamaların ardından Moritanyalı bir karikatürist yaşadıklarını anlattı. Macron'u eleştiren karikatürleri nedeniyle yıllardır çalıştığı bir Fransız dernekten baskı gördüğü, baskıların ardın..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var! 01:06

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var!

MANİSA'DA GÖREVLİ DOKTOR CANAN SABAY'IN HEPİMİZE SÖYLEYECEKLERİ VAR. MASKESİNİ, SİPERLİĞİNİ HİÇ ÇIKARMAMIŞ, BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞTI.. AMA VİRÜSTEN KAÇAMADI. 2 GÜNDÜR KOVİD TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE ODASINDAN ÖZELLİKLE ''B..

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Arabanın Motorunu Depo Olarak Kullanan Sincap 00:43

Arabanın Motorunu Depo Olarak Kullanan Sincap

Garajdaki aracını uzun süredir kullanmayan adam, aracı sıkıntılı bir şekilde çalışınca motoru açmış ve gördüğü şey karşısında şaşkınlık yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Otel çalışanı havada duran esrarengiz cismi görünce şoke oldu 03:47

Otel çalışanı havada duran esrarengiz cismi görünce şoke oldu

Antalya'nın Serik ilçesinde kıyıdan açıkta, deniz üzerinde havada duran esrarengiz bir cisim gören otel çalışanı, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüyü izleyen otel çalışanı, “D..

Midilliye Binmek İsteyen Kadının Dramı 00:26

Midilliye Binmek İsteyen Kadının Dramı

Kahvaltıya gittiği mekanda gördüğü midilliye binmek isteyen kadın bu isteğinin büyük bir hata olduğunu düşerek anlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tenekede Tavuk Yaparken Hüsrana Uğramak 00:21

Tenekede Tavuk Yaparken Hüsrana Uğramak

İnternette gördüğü tenekede tavuk olayını eşine dostuna yapmak isteyen dayı , süre dolup tenekeyi kaldırdıktan sonra hüsrana uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Kız kardeşlerden meydan dayağı! 01:35

Kız kardeşlerden meydan dayağı!

İDDİAYA GÖRE YOLDA GÖRDÜĞÜ 2 KIZ KARDEŞTEN TELEFON NUMARARALARINI İSTEMİŞTİ.. SOKAK ORTASINDA O KIZ KARDEŞLERDEN DAYAK YEDİ. ARAYA GİRENLER ONU ÖFKELİ ABLA KARDEŞİN ELİNDEN ZOR KURTARDI...

TikTok Hevesine Anne Müdahalesi 00:10

TikTok Hevesine Anne Müdahalesi

Yolun ortasında duran çocuk TikTok videolarında gördüğü hareketleri yapmak istemiş. Ancak annesinden sert bir müdahale gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti! 02:07

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti!

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI HÜNER COŞKUNER, BİR SÜREDİR AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDEYDİ... DÜN AKŞAM FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA ALINDI... ANCAK NE YAZIK Kİ, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN KÖTÜ HABER GELDİ... HÜNER COŞKUNER,..

6 yıldır peşini bırakmıyor! 02:10

6 yıldır peşini bırakmıyor!

EV SATIN ALIRKEN, TOPU TOPU 5-10 DAKİKA GÖRDÜĞÜ EMLAKÇI, HAYATININ KABUSU OLDU... ONU SAPLANTI HALİNE GETİRDİ, PEŞİNE TAKILDI, 6 YILDIR DA BIRAKMADI... UZAKLAŞTIRMA KARARLARI DA İŞE YARAMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN GENÇ..

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi 06:01

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi

Zenginlik içinde büyüyüp devlet memuru olan 94 yaşındaki Mehmet Tekerlek'in hayatı, görev için gittiği mahallede gördüğü yoksul insanlardan sonra değişti. Mehmet Tekerlek, 58 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı 02:35

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ KOCASINDAN BOŞANMIŞ 3 ÇOCUĞUYLA GEÇİM DERDİNE DÜŞMÜŞTÜ. HATTA BİRİKMİŞ ELEKTRİK FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN HAPİS YOLU GÖRÜNEN TALİHSİZ KADININ SESİNİ SHOW HABER DUYURMUŞ, YARDIMLAR SAYESİNDE BORÇLARINDA..

Anneyi Fena Korkutan El Şakası 00:07

Anneyi Fena Korkutan El Şakası

Şakası kız annesine sosyal medyada gördüğü bir şakayı yapmak istemiş. Kamera karşısına oturttuğu annesine hain şakayı yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Şiddetten kaçan kızını bıçakladı! 01:10

Şiddetten kaçan kızını bıçakladı!

Adana’da 56 yaşındaki İsa D., şiddet gördüğü iddiasıyla evden kaçan kızı 24 yaşındaki Ümmü G. A.’yı boğazından, göğsünden ve kolundan bıçaklayarak ağır yaraladı..

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı! 02:41

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı!

GÜNDÜZ VAKTİ, BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİNİ SOYMAYA KALKAN HIRSIZ, ÇALIŞANLAR ONU FARK EDİNCE ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ARKASINA SAKLANDI... YAKALANACAĞINI ANLAYINCA ÖFKELENDİ... ELİNE ÇEKİCİ, KESERİ ALDI, GÖRDÜĞÜ HER ŞEYİ PARÇALADI..

Sinop Türkeli'deki selde fabrikanın yıkılma anı kamerada 00:31

Sinop Türkeli'deki selde fabrikanın yıkılma anı kamerada

Sinop'un Türkeli ilçesinde 11 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketine dair yeni görüntüler ortaya çıktı. İlçeye bağlı Düzler köyü Yılanlık mevkisinde bulunan kereste fabrikasının sel nedeniyle yıkılma anı kameraya yansıd..

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı! 02:02

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı!

Balıkesir'de şiddet ve cinsel istismar gördüğü eşini tüfekle vurarak öldüren kadın 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bebeği doğurmak istediğini söyleyen Rümeysa Aydın, Eş katili oldum, bir de bebek katili mi olayım de..