#Kedi Çetesinin saldırısına uğrayan köpek ve sahibi

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu 04:12

72 Yaşında Lise Mezunu Oldu

Antalya’da okuma yazma bilmeyen 72 yaşındaki Emine Güler, azmiyle ilköğretim ve ortaöğretimi tamamladı. 12 senelik zorunlu eğitimi sınıf tekrarı yapmadan tamamlayan Güler, şuanda ise geçen sene kıl payı kaçırdığı ünivers..

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Gözdağı! 00:50

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a Gözdağı!

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Kadıköy'de oynanacak olan derbi maçı öncesi ev sahibi takım sosyal medya hesaplarından Beşiktaş'a göndermede bulundu...

İngiltere'de Sıra Dışı Gol Sevinci! 00:23

İngiltere'de Sıra Dışı Gol Sevinci!

4 -1 biten Notts County FC ile Lincoln karşılaşmasında ev sahibi ekibin golünü atan Matthew Tootle, sıra dışı gol sevinciyle herkesi şaşırttı...

Ozan'a Sinirlenen Taraftar Televizyonu Yumrukladı 00:23

Ozan'a Sinirlenen Taraftar Televizyonu Yumrukladı

Fenerbahçe Kadıköy'de Beşiktaş'ı ağırladı. Ev sahibi takım maçı 2-1 kazanırken, Ozan Tufan'ın kaçırdığı golün ardından bir Fenerbahçe taraftarı televizyonu yumrukladı! o anlar kameraya böyle yansıdı...

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu 01:14

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu

Aksaray'da bir yolcu otobüsünde 11 kilogram esrar ele geçirildi.İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresindeki uygulama noktasında, şüphe üzerine bir ..

Çıraklık Yapıp Bahşiş Toplayan Papağan Sosyal Medyayı Salladı 01:26

Çıraklık Yapıp Bahşiş Toplayan Papağan Sosyal Medyayı Salladı

Malatya'da bir berberde sahibi ile birlikte çalışan papağan görenleri hayrete düşürüyor. Adeta bir çırak gibi çalışan papağan, müşterilerden bahşiş de alıyor...

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı 04:06

2'nci Tuzla İstihdam Fuarı Başladı

100 firmanın 2 bin açık iş pozisyonuna personel temin edeceği Tuzla 2. İstihdam Fuarı, Tuzla Marina’da başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İşsizi iş sahibi yapıyor, işletmelerin çalışan açığını kapatıyoruz”..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Aynı Anda Anne Oldular 04:48

Aynı Anda Anne Oldular

Konya’da, aynı hafta hamile kalan Suriyeli 42 yaşındaki anne ile 21 yaşındaki kızı aynı anda doğum yaparak çocuk sahibi oldu. Doğum yapan anne ve kızı çocuklarının adını Recep ve Tayyip koydu...

Tanzanya'da Eşi Benzeri Görülmemiş Gol Tribünleri Sahaya Döktü 00:50

Tanzanya'da Eşi Benzeri Görülmemiş Gol Tribünleri Sahaya Döktü

Tanzanya'da oynanan futbol karşılaşmasında kalecinin yaptığı inanılmaz hata, ev sahibi ekibe beraberliği getirdi. Atılan ilginç gol, tribünleri sahaya döktü...

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi 05:54

Kuştepeli Romanlar Artık Sertifikalı Çiçekçi

Şişli Belediyesi'nin Kuştepe'de yaşayan Roman vatandaşlara yönelik düzenlediği, ''Çiçek Bizim İşimiz'' projesi son buldu. Eğitimlerini tamamlayan Roman vatandaşlar, sertifikalarını göbek atarak kutladıŞişli Belediyesi'ni..

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final) 00:49

Türk Malı 8. Bölüm 2.Fragmanı (Final)

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra..

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı 01:12

Dolandırıcılara Hesabını Kullandırdı, Tutuklandı

Adana’da internet üzerinden pert otomobil satışı yalanı ile dolandırıcılık yapan zanlılara bin lira karşılığında hesabını kullandıran bir şahıs tutuklandı.Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahal..

Ne Yaptın Emre Mor 00:56

Ne Yaptın Emre Mor

İspanya Ligi 7'nci hafta mücadelesinde Celta Vigo ile Girona 3-3 berabere kaldı. Milli oyuncu Emre Mor mücadeleye yedek kulübesinde başlarken, dakika 73'te ilk golün sahibi Pione Sisto'nun yerine oyuna dahil oldu. Emre M..

Kulak Temizliyici İle Kuş Okşamak 00:20

Kulak Temizliyici İle Kuş Okşamak

Sahibi Onunla Oynadığı Zaman Zevkten Deli Oluyor.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği 02:28

İstanbul'un Göbeğinde Tuğlalı Gaspçı Paniği

Bağcılar'da bankadan çıkan bir şahsı takip eden gaspçılar tuğla ile aracın camını patlatıp para dolu çantayı almaya çalıştı. Bu sırada paraların sahibi buna izin vermeyince vatandaşlardan korkan soyguncular hızla olay ye..

İstanbul’da Faciadan Dönüldü! 5 Dakikayla Ölümden Kurtuldu 02:26

İstanbul’da Faciadan Dönüldü! 5 Dakikayla Ölümden Kurtuldu

Kağıthane Çağlayan’da sokak arasındaki inşaata yanaştığı esnada damperini kaldırarak dönmeyene çalışan demir yüklü kamyonet, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ot..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması 00:24

İngiliz Taraftarların Kağıt Uçakla Tribünden Gol Atması

İngiltere, Slovenya arasında oynanan ve ev sahibi takımın 1-0 kazandığı maçta enteresan bir olay yaşanmış. Maçın oynandığı esnada Wembley Stadyumu sakinlerinden biri kağıttan yaptığı uçağı sahaya atmış. Uçağın süzülüp fi..

  • JET TV tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Tosun Paşa - Hakiki Tosun Paşa Benim 01:42

Tosun Paşa - Hakiki Tosun Paşa Benim

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Tosun Paşa - Yeme Beni İbo 01:44

Tosun Paşa - Yeme Beni İbo

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Fernando'nun Gözü Kara  Tarihe Geçmek İçin Geldim 01:05

Fernando'nun Gözü Kara Tarihe Geçmek İçin Geldim

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'den transfer ettiği Fernando Reges, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği kısa sürede verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu anladığını belirtti..

Tosun Paşa - Hamam Sahnesi 02:14

Tosun Paşa - Hamam Sahnesi

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Tosun Paşa - Suphi İle Tosun Paşa'nın Güreşi 02:19

Tosun Paşa - Suphi İle Tosun Paşa'nın Güreşi

16.Yüzyılda Osmanlı döneminde İskenderiye'de geçer, İskenderiye'nin iki köklü ailesi; Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşil Vadi denen bölge için birbirlerine girerler. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan To..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Müslüm Gürses - Evlat 06:00

Müslüm Gürses - Evlat

Bugün batarsa güneş yarın yeniden doğar Her gecenin sonunda bir sabah vardır evlat Sakla umutlarını yıkılıp kalma sakın Ümitsiz ve gayesiz yaşamak zordur evlat Sev bütün insanları say bütün insanları Kin gütme unut..