#Kedi Çetesinin saldırısına uğrayan köpek ve sahibi

Norm Ender Canlı Yayında Diss Attı 35:20

Norm Ender Canlı Yayında Diss Attı

Mekanın sahibi rap müziğinin en çok saygı duyulan isimlerinden biri olan Norm Ender Cengiz Semercioğlu ile Sabah Sohbeti programına konuk oldu. İşte o bölümün tamamı...

  • BETA tarafından
  • 198 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Yener - Bilmiyor 04:06

Hande Yener - Bilmiyor

Hande Yener - Bilmiyor Müzik Dinle Şarkı Sözleri YALAN YOK GÖZÜMDE TÜTER DURURSUN İZLERİN SİLİNMİYOR IÇİMDE BOŞ YERE ATAN BİR KALP VAR SAHİBİ BİLİNMİYOR BİR YANIM HASRET BİR YANIM NEFRET ÇARESİZ KALDIM TANRIM NE OLUR YA..

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti 05:34

Galatasaray 5-0 Bursaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Bursaspor'u 5-0 yendi ve bir hafta aradan sonra maç fazlasıyla yeniden liderliğe yerleşti. Ligin 21. haftasına lider giren ancak geçtiğimiz hafta deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-1 ka..

  • OFSAYT tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Lübnan 'da Whatsapp Vergisine İsyan 00:50

Lübnan 'da Whatsapp Vergisine İsyan

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta hükümetin yaşanan ekonomik krizle ilgili aldığı önlemler halkı sokağa döktü. Lübnan hükümeti 17 Ekim'de sosyal medya devi Facebook'un sahibi olduğu Whatsapp akıllı telefon uygulamasıyla yapıl..

  • JET TV tarafından
  • 76 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden 00:38

Donal Trump, Evde Tek Başına 2 Filmden

Donald Trump; Evde Tek Başına 2 çekim sürecinde bu otel çok beğenilir burada çekim yapılmak isteniyor. Otelin sahibi ise para karşılığı değil sadece bir sahnede oynama karşılığı bu çekime izin vereceğini söylüyor. İzliyo..

  • PengoTV tarafından
  • 414 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız 00:42

Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındı

www.Seyredelim.com Verilerimizi Kendi Serverlarımızda ve Gaziantep Lokasyonumuzda Barındırmaktayız. Yerli Sitemize Video,Müzik ve Resim Seyredelim.com üzerinden oluşturduğun kanalın aracılığıyla paylaştığın özgün içerik ..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle 1:23:22

Dünyanın En Güzel Kokusu Full Hd İzle

Konusu : Hakan evlilik bağının ilişkileri tükettiğine inanan, sürekli partner değiştiren bir şarkı sözü yazarıdır. Derya ise Hakan'ın hem en yakın arkadaşı, hem de zor gün dostudur. Karşılarına kim çıksa ilişki kurmakta..

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:31

Alex Strangelove Türkçe Altyazılı Fragmanı

Lise son sınıf öğrencisi Alex Truelove (Daniel Doheny) isteyebileceği her şeye sahiptir: yüksek notlar, kız arkadaşı (Madeline Weinstein) ve birbirinden çok farklı tiplerden oluşan eğlenceli bir arkadaş grubu. Her şey yo..

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle 1:36:33

Yalan Yıllar 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, kocasını kaybeden bir kadının yaşadıkları anlatılır. Lale, kendisinden yirmi yaş büyük olan Doktor Adnan’a âşık olur. Evlenirler ve balayı için bir tatil köyüne giderler. Ne var ki Adnan burada kalp kri..

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle 1:36:34

Yaralı Aslan 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir baskın çetesine karşı mücadele veren bir adamın öyküsü anlatılır. Kenan, bağlı olduğu nakliye şirketinin bütün hisselerini satın almak istemektedir. Bunun için adam kiralayarak şirketin garajına bas..

Evin çatısına otomobil Düştü 01:09

Evin çatısına otomobil Düştü

Ümraniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir evin üzerine uçtu. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, ev sahibi Beycan Söğüt ?Bu evin üzerine düşen 4. araç, bir an önce yetkililerin önlem alma..

  • Serkan Ay tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Personelini Bunaltan Oto Yıkamacı 00:59

Personelini Bunaltan Oto Yıkamacı

Oto yıkamacı sahibi adam personellerinden birine çalışırken sürekli karışmış ve o anlardan oluşan güzel bir video ortaya çıkarmış..

  • PengoTV tarafından
  • 830 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gösteriş Yapayım Derken Lamborghini'nin Camını Kıran Adam 00:19

Gösteriş Yapayım Derken Lamborghini'nin Camını Kıran Adam

Lamborghini Huracan sahibi adam kalabalığın ortasında aracın üstüne çıkıp gösterişli şekilde fotoğraf çektirmek istemiş. Çektirdi ama ön cama da veda etmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 227 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İşte bizim bayrak sevgimiz 04:20

İşte bizim bayrak sevgimiz

Bursa'da sokakta yürürken internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan yaşlı kadının o görüntüleri, İşte bizim bayrak sevgimiz dedirtti. O görüntüleri izlediğinde duygulandığını söyleyen işle..

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle 1:20:27

Yayla Güzeli (Gül Ayşe) 1956 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği kızla evlenmek isteyen bir çobanın başından geçenler anlatılır. Ayşe ile Çoban Murat birbirlerini seven iki gençtir. Zengin bir adam Ayşe’ye talip olur ve kızı babasından ister. Babası kızı verm..

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle 1:14:52

Yiğit Yaralı Olur 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, evlenme planları yapan Yusuf ve Gül’ün, tepe taklak olan hayatlarını anlatır. Yusuf, bir demir fabrikasında işçidir. Gül ile fabrikadan alacaklı olduğu parayla evlenecektir. Fakat kendi hesabı ile fabrika..

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.446 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Aranan hırsızı kadının çığlıkları ele verdi 04:00

Aranan hırsızı kadının çığlıkları ele verdi

Tokat Tapu ve Kadastro Müdürlüğüne giren hırsız, kaçarken saklandığı bir apartman dairesinde ev sahibi kadının çığlık atması ile kıskıvrak yakalandı...

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar 04:50

3 tavukla başladılar, şimdi günde 1000 yumurta üretiyorlar

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, 6 yıl önce hobi olarak evlerinin bahçesinde yetiştirmeye başladıkları 3 tavuğun sayısını 1250'ye çıkaran ziraat mühendisi Havva Girişken (48) ve kardeşi Zülfikar İşlek (47), 10 dönüm araziye k..

Limon Hırsızının Elektrikli Telle İmtihanı 01:11

Limon Hırsızının Elektrikli Telle İmtihanı

Limon bahçesine birinin girdiğini fark eden bahçe sahibi hırsıza küçük bir sürpriz hazırlamış. Bahçe sahibinin bahçenin tellerine uçak çaplı elektrik vermiş...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:01

Madame Türkçe Altyazılı Fragmanı

Paris’te bir malikaneye taşınan Bob ve Anne, sosyeteden dostlarını akşam yemeğine davet eder. Çift 12 kişilik bir davetli listesi oluşturmuştur fakat son dakika eklenen bir konuk sayının 13’e çıkmasına neden olur. Bu dur..

Ara tatilde eğitim olacak mı 01:38

Ara tatilde eğitim olacak mı

5. VE 9. SINIFLAR İÇİN YÜZ YÜZE EĞİTİMİN DETAYLARI BELLİ OLURKEN, MİLLİ EĞİTİM BAKANI İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITIMININ BAŞLADIĞINI MÜJDELEDİ. BU GÜNE KADAR 60 BİN TABLET YENİ SAHİPLERİNE ULAŞIRKEN, TOPLAMDA ..

Aksiyon filmi gibi hırsızlık! 02:38

Aksiyon filmi gibi hırsızlık!

İSTANBUL, GAZİOSMANPAŞA'DA HIRSIZLAR BİR TEKSTİL ATÖLYESİNİ SOYDU... ATÖLYE SAHİBİ HIRSIZLARI TAM KAÇARKEN YAKALADI. O ANDAN SONRASI İSE AKSİYON FİLMLERİNİ ARATMADI, BAKALIM NELER OLMUŞ.....

Eğlence mekanına polis baskını! 01:44

Eğlence mekanına polis baskını!

YASAK MASAK DİNLEMEDİLER. KAPALI OLMASI GEREKEN SAATTE BİR MEKANDA PARTİ DÜZENLEDİLER. İSTANBUL ATAŞEHİR'DEKİ O PARTİYE KATILANLAR CEZADAN KAÇMAK İÇİN BİNBİR TÜRLÜ YOL DENEDİLER AMA MEKAN SAHİBİ DE DAHİL YAPTIKLARININ BE..

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor 02:44

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor

Türkiye uzayda da söz sahibi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yerli ve milli uydumuz Türksat 5A aralık ayı içinde uzaya fırlatılacak. Yörüngeye yerleştikten sonra da Türkiye'nin uzaydaki gözü olacak. İşte bu önemli proje..

1,5 ton bozuk hurma! 01:51

1,5 ton bozuk hurma!

1,5 TON KÜFLÜ HURMA SATIŞA HAZIRLANDI. NEYSE Kİ ZABITA HEPSİNİ TEZGAHA DİZİLMEDEN YAKALADI. HURMALARIN SAHİBİ İSE TERSİNİ İSPATLAMAK İÇİN AKILALMAZ BİR ŞEY YAPTI...