#Kedi Çetesinin saldırısına uğrayan köpek ve sahibi

Ev aldıklarına bin pişman oldular! 02:56

Ev aldıklarına bin pişman oldular!

23 YIL ÖNCE BİR EV ALDILAR... O GÜN BUGÜNDÜR HUZURLARI DA, AĞIZLARININ TADI DA KAÇTI... ÇÜNKÜ MÜTEAHHİTLE TOPRAK SAHİBİ ARASINDAKİ ANLAŞMAZLIK, BİNA SAKİNİ 15 AİLEYİ MAHKEME KAPILARINDA CANINDAN BEZDİRDİ. MAHKEMEDEN BİNA..

Polisten kaçtılar, dereye uçtular! 01:26

Polisten kaçtılar, dereye uçtular!

KISITLAMANIN BİTMESİNE DAKİKALAR VARDI... POLİSİN DUR UYARISI YAPTIĞI BİR ARAÇ, AKSİNE GAZA YÜKLENİNCE KONTROLÜNÜ KAYBETTİ, DEREYE UÇTU... ARACIN SAHİBİ BİR DE PİŞKİN PİŞKİN KAÇTIĞINI İNKAR ETTİ.....

Otobüsle Seyahat Yasak Değil 02:35

Otobüsle Seyahat Yasak Değil

Şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmaları dertli mi dertli. Son yayımlanan genelgeye göre şehirlerarası seyahat toplu taşıma ile serbest. Ancak vatandaşların bu konuda yeterince bilgi sahibi olmaması seferleri aksattı..

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Killa Hakan Ceza Ezhel Ve Ben Fero'nun Fight Kulüp Klibi Beğenilmeme Rekoru Kırdı 03:39

Killa Hakan Ceza Ezhel Ve Ben Fero'nun Fight Kulüp Klibi Beğenilmeme R

Ünlü rapçiler Ceza, Ben Fero, Killa Hakan ve Ezhel'in yer aldığı 'Fight Kulüp', YouTube üzerinden en çok dislike alan rap şarkısı olarak rekor kırdı. Rap müzik içerisindeki rekabet iyiden iyiye kızıştı. Norm Ender adlı ü..

  • BETA tarafından
  • 240 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..

Korkudan aracında sabahlıyor! 01:30

Korkudan aracında sabahlıyor!

''ESKİ SEVGİLİM BENİ ORMANA GÖTÜRDÜ,,, KAFAMA SİLAH DAYADI,,, İŞ YERİMDE DAYAK ATIP PARAMI ALDI..'' BU KORKUNÇ İDDİALARIN SAHİBİ 45 YAŞINDA BİR KADIN... O KADIN 15 GÜNDÜR EVİNE GİREMİYOR. KORKUDAN ARACINDA YATIYOR. VE ''..

Dijital skandalda bugün! 02:06

Dijital skandalda bugün!

TÜRKİYE GÜNLERDİR DİJİTAL SKANDALLA ÇALKALANIYOR. ARNAVUTLUK'A KAÇAN KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'DEN HALA HABER YOK. ABİSİ DÜN GECE, KIZ KARDEŞİ DE BU SABAH YAKALANDI. ONLAR İFADE VERİRKEN ÖZER'İN O FİRAR..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

18 yıllık hayal 1 dakikada yıkıldı! 02:33

18 yıllık hayal 1 dakikada yıkıldı!

BU KEZ KUYUMCUYU DEĞİL, KUYUMCUDAKİ MÜŞTERİYİ SOYDULAR. EV ALMAK İÇİN BİRİKTİRDİĞİ ALTINLARI BOZDURMAYA GİDEN KADIN, BİR ANLIK DALGINLIĞIN BEDELİNİ AĞIR ÖDEDİ... 18 YILDIR KURDUĞU EV SAHİBİ OLMA HAYALİ 1 DAKİKADA YIKILDI..

60 kiloluk altın vurgunu! 01:36

60 kiloluk altın vurgunu!

18 AY BOYUNCA KUSURSUZ ÇALIŞIP ESNAFA GÜVEN VEREN ALTIN ATÖLYESİ SAHİBİ İKİ ORTAK, GEÇEN HAFTA DOLANDIRICILIK PLANINI DEVREYE SOKTU... 60 KİLO ALTINLA 30 MİLYONLUK VURGUN YAPTILAR...

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı 15:57

Hülya Avşar Genç Kızlara Taş Çıkardı

Hülya Avşar yine güzelliği ile büyüledi. Hülya Avşar'ın genç kızlara taş çıkaran bikinili pozu gündeme bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ilerleyen yaşına rağmen fit vücudu ile tüm dikkatleri üzerine çe..

  • BETA tarafından
  • 276 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Etiketleme Makinesi ile Trollenen Kadın 00:27

Etiketleme Makinesi ile Trollenen Kadın

Marketine gelen temiz kalpli kadın ile kafa bulan market sahibi , elindeki etiketleme makinesini ateş ölçer diye kadına yutturmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 59 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Trafik Konisinden Egzoz Yapmak 00:17

Trafik Konisinden Egzoz Yapmak

Modifiye bir tarzdır dediklerinde bu kadarını bizde düşünmemiştik. Araba sahibi genç egzozunu modifiye etmek için trafik konisi kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Silahlı Soyguncuyu Pişman Eden Amca 00:44

Silahlı Soyguncuyu Pişman Eden Amca

Hindistan'da elindeki silahla soygun gerçekleştirmek isteyen adam , mekan sahibi amca tarafından beklemediği bir direnişle karşılaşmış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bunalıma girdi, evini çöplüğe çevirdi 01:54

Bunalıma girdi, evini çöplüğe çevirdi

EŞİ TERK EDİNCE BUNALIMA GİREN BİR KADIN, KİRADA OTURDUĞU DAİREYİ ÇÖP EVE ÇEVİRDİ... EV SAHİBİ ÇARESİZ... NE KİRA ALABİLİYOR, NE EVİNİ TEMİZLETEBİLİYOR....

Ruhu bile duymadan soyuldu! 01:23

Ruhu bile duymadan soyuldu!

TEKİRDAĞ'DA BİR MARKET SAHİBİ DÜKKANINI AÇTI, TEMİZLİK YAPIYORDU Kİ İÇERİ GİZLİCE BİR HIRSIZ GİRDİ... KASADAKİ PARAYI ÇALIP KAÇTI. RUHU BİLE DUYMADAN SOYULAN ESNAF,BAŞINA GELENLERİ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA ANLA..

Z kuşağı araba istemiyor! 01:55

Z kuşağı araba istemiyor!

OTOMOTİV SEKTÖRÜ, MÜLKİYETE KARŞI ÇIKAN Z KUŞAĞINI, KENDİLERİNİ ZORLAYAN PAZAR OLARAK GÖRMEYE BAŞLADI. ZİRA HEM FİYATLARIN YÜKSEKLİĞİ HEM DE YAŞAM TARZI NEDENİYLE Z KUŞAĞI ARABA SAHİBİ OLMAK İSTEMİYOR...

Ev fiyatları uçtu! 02:37

Ev fiyatları uçtu!

PANDEMİ ETKİSİ BİR YANDA, YÜKSEK KREDİ FAİZLERİ DİĞER YANDA OLUNCA ÖZELLİKLE SON BİR YILDA EV FİYATLARI İYİCE UÇTU. EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER ARTIK HAYAL BİLE KURAMIYORUZ DİYOR, UZMANLARDAN İSE FİYATLAR DAHA DA ARTAC..

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi! 01:37

Kiracısını kilitleyip evi ateşe verdi!

Çatı katını ateşe veren ev sahibi, evde bulunan kiracısının üzerine kapıyı kilitleyerek kaçtı. Kapıyı kırarak açan kiracı ölümden döndü. Ev sahibinin geçen yıl da evi yaktığı ortaya çıktı...

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası 03:01

Kanal İstanbul'un ÇED raporunda 200 akademisyen imzası

Kanal İstanbul için ihale çalışmaları sürerken, projenin görüşe açılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Raporu hazırlığında 33 bilim dalında 200'e yakın akademisyenin görev aldığı bildirildi.Çınar Mühendislik Müşavirl..

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle 1:00:56

Hızır Dede 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Zengin bir kadrosu ile çekilmiş eğlenceli ve keyifli bir film Hızır Dede. Film de Orhan “Ayhan Işık” dara düşmüş insanlara yardım eden ancak gerçek kimliğini belli etmeyen biridir. Bu görevi babasından devralmış..

Matruşka Nasıl Yapılır ? 01:13

Matruşka Nasıl Yapılır ?

MATRUŞKA NASIL YAPILIR? Matruşkaların ortaya nasıl çıktığı ile ilgili anlatılagelen birçok hikâye vardır. Bunlardan en bilineni, bebeklerin 1890’lı yıllarda Moskova yakınlarındaki Abrentsevo çocuk eğitim atölyesinde ort..

  • PengoTV tarafından
  • 258 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle 59:15

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle

Descendants Of The Sun 1.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..

Aslan sesi ile uyanıyorlar! 01:29

Aslan sesi ile uyanıyorlar!

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde mahalle arasında açılan hayvanat bahçesinde 2'si yetişkin 12 aslan ve 2 kaplan kükremeye başlayınca mahalleli isyan etti. Arsa sahibi Yılmaz Kıbrıs, işletme hakkında suç duyurusunda bulundu. ..

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2 35:45

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Türkçe Altyazılı İzle_2

Descendants Of The Sun 2.Bölüm Özeti Birleşmiş Milletlerin barış askeri gücünde görev yapan Yüzbaşı Yoo Shi-Jin (Song Joong-Ki) ile doktor Kang Mo-Yeon (Song Hye-Kyo) arasındaki aşk hikayesini anlatmaktadır. Yoo Shi-Ji..