#Kedi Çetesinin saldırısına uğrayan köpek ve sahibi

İlk Kez Sevgi Gören Köpegin Tepkisi 01:54

İlk Kez Sevgi Gören Köpegin Tepkisi

bu zamana kadar sevgi görmemiş köpek videodaki bayandan sevgi görünce sesini degiştirip farklı tepkiler veriyor...

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'ne katılmak için geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde, köpek ve at eğitim me..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Ne O Canım Canınızı mı Sıktım 00:56

Ne O Canım Canınızı mı Sıktım

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü...

Kapa Gaganı Otur Her Kuşun Eti Yenmez 01:18

Kapa Gaganı Otur Her Kuşun Eti Yenmez

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü...

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma 00:29

Kara Pençe İle Antika Telefonla Konuşma

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü. Filmin Adı: İçimizden Biri Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Turhan Seyfioğlu, Cavidan Dora..

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı 03:38

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı

Bankamatik Dolandırıcılarının Yeni Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı İstanbul’da bankamatiklere yerleştirdikleri düzeneklerle vatandaşların banka ve kredi kartını kopyalayarak yaklaşık 2 milyon lira vurgun yapan şebeke çöke..

Seni ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum 00:39

Seni ve Tabiatı Doya Doya Seyretmek İstiyorum

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü. Filmin Adı: İçimizden Biri Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Turhan Seyfioğlu, Cavidan Dora Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker..

1960'ların Bar Kadını 01:34

1960'ların Bar Kadını

İçimizden Biri. Birbirlerine düşman iki kaçakçı çetesinin peşine düşen bir polisin öyküsü. Filmin Adı: İçimizden Biri Yönetmen: Türker İnanoğlu..

Adı Efsane 20. Bölüm Fragmanı 01:02

Adı Efsane 20. Bölüm Fragmanı

Gürol kaçıp saklanırken, Tarık hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Babasına yardım etmeye çalışan Kıvanç ise, Hakan ve çetesinin elinden kurtulamayacaktır. Gözünü tamamen karartan Fiko, Gürol’un yerini öğrenmeye kara..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Kırılma Noktası Film İzle 1:53:50

Kırılma Noktası Film İzle

Film 1991 yapımı Patrick Swayze ve Keanu Reeves gibi oyuncuların ol aldığı Point Break adli filmin günümüz şartlarında tekrar çekilmiştir. FBI ajanı olan Johnny kimliğini gizleyip içlerine sızdığı hırsızlık çetesinin suç..

  • Tv Series tarafından
  • 11.624 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirbazın Operasyonu Böyle Olur 04:16

Sihirbazın Operasyonu Böyle Olur

Sihirbaz çetesinin bir kağıdı saklamak için neler neler yaptı anam. İyi seyirler ...

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
‘Altın emzik' çetesine 2. operasyon 05:27

‘Altın emzik' çetesine 2. operasyon

Altın emzik çetesinin firari 7 üyesi düzenlenen polis operasyonunun sonucunda yakalandı...

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971 1:30:31

Ali Baba ve Kırk Haramiler Full İzle 1971

Hülagü Han (Kurt Katch) komutasındaki Moğol istilacılar Bağdat şehrini ele geçirirler. Bağdat Halifesi Hasan (Moroni Olsen) sürgünde yeni bir hükümet kurmak üzere Bağdat'ı terk etmek üzereyken baş veziri Kasım'ın (Frank ..

Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

211 Orijinal Fragmanı 02:07

211 Orijinal Fragmanı

İsmini Kaliforniya eyaletinin hırsızlık ihbarı için kullandığı polis kodu 211'den alan aksiyon filmi, polis teşkilatı tarihindeki en uzun ve en kanlı gerçek hikayelerden birini esin kaynağı olarak alıyor. Memur Mike Chan..

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle 1:32:28

Son Tren 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, dolandırıcılık çetesinin eline düşen bir gencin mücadelesi anlatılır. Rıdvan, onu çaresizliğe sürükleyen aşkından kurtulmak için bir avukattan danışmanlık almaya karar verir. Tereddüt etmeden karşısına ..

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri ortaya çıktı 03:01

Uluslararası uyuşturucu kartelinin İngiliz üyesinin kaçış görüntüleri

Happy Monday's ve Black Grape isimli müzik gruplarının bir dönem turne müdürlüğü ve organizasyon işlerini yürüten uyuşturucu çetesinin İngiliz üyesi Anthony Murray'ın, İstanbul’da yakalanmadan kısa süre önce kaçış hazırl..

İkiz çetesi firarda... 01:39

İkiz çetesi firarda...

ANNELERİ EVDEKİ KAPALI KAPILARIN SÜREKLİ AÇILMASINDAN ŞÜPHELENDİ, 1 BUÇUK YAŞINDAKİ İKİZLERİNİ TAKİBE ALDI, GÖRDÜKLERİ KARŞISINDA HAYRETE DÜŞTÜ. İKİZ ÇETESİNİN MARİFETLERİNİ İZLEYİNCE SİZ DE ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ.....

Polis yelekli soygun! 01:45

Polis yelekli soygun!

SIRTLARINDA POLİS YELEĞİ, ELLERİNDE SAHTE ARAMA EMRİ... ALTIN TOPTANCISINA GİRDİLER... SOYGUNA KALKIŞTILAR... AMA İŞ YERİ ÇALIŞANLARI POLİSLERDEN OLUŞAN GASP ÇETESİNİN PLANINI ORTAYA ÇIKARTTI.....

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı 00:52

Agit'in Bilgi İşlem Sistemine Korsan Saldırı

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı’nın (AGİT) internet korsanlarının organize bir saldırısına maruz kaldığı ortaya çıktı. Fransız Le Monde gazetesi AGİT Sözcüsü Natacha Rajakovic’e dayandırdığı haberinde teşkilatın ..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu 00:38

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu

JeansBiri-nin Yakalandığı Evde 236 Bin Dolar Bulundu JeansBiri nin yakalandığı evde 236 bin dolar bulundu JeansBiri adlı Twitter hesabının sahibi Ahmet Kemal A'nın, yakalandığı Gaziantep'teki evde toplam 236 bin 755 ..

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 01:39

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017)

Swansea 1-3 Tottenham (Maç Özeti - 5 Nisan 2017) 05/04/2017 ‘de İngiltere Premier Lig ‘de oynanan Swansea City – Tottenham maçında; Ev sahibi maça hızlı baslıyarak golü buldu ilk yarıyı böyle kapatırken son dakikalara k..

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu 01:00

Kuzunun Başında Sabaha Kadar Nöbet Tuttu

Erzincan Başpınar köyü mezrasında koyunlarını otlatmaya çıkaran Celal Gül isimli sürü sahibi, gece sürünün arkasında doğuran koyunu fark etmedi. Sürü sahibi kuzuyu göremeyince kangal çoban köpeği savunmasız kuzunun başın..

Dunning Kruger Sendromu Nedir 03:15

Dunning Kruger Sendromu Nedir

Daha az bilgi sahibi olanların, daha fazla bilgi sahibi olanlardan daha fazla bilgi sahibi olmalarını zannetmeleri durumu. Yani cahil cesareti...

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 8 yıl önce
07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..