#Kedi Çetesinin saldırısına uğrayan köpek ve sahibi

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle 1:23:46

Çağrılan Yerli Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Konservatuarda okuyan bir arkadaş grubu, canlı yayında bir korku filmi çekmeyi deneyeceklerdir. Bütün hazırlıklar tamamlanır, seyirciler de gelmiştir. Film çekimiyle birlikte canlı yayın başlar, ancak çok kısa b..

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması 01:38

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencilerinden Afrin Açıklaması

AK Parti Gençlik Kolları mensubu bir grup öğrenci, Boğaziçi Üniversitesi'nde bazı öğrencilerin Afrin'de şehit düşen askerleri anmak için program düzenlediği sırada başka bir grubun saldırısına uğramasına ilişkin açıklama..

Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu 03:26

Sokak Kavgasında Sandalyeler Havada Uçuştu

İzmir'de ters yöne giren otomobildeki şahısları uyaran gençler, bir süre sonra aynı kişilerin tekmeli yumruklu saldırısına uğradı. Sandalyelerin havada uçuştuğu büyük kavgada 2 kişi yaralanırken, olay anı güvenlik kamera..

  • JET TV tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çitaların Fotoğrafını Çekmek İsteyen Aile Ölümle Burun Buruna Geldi 02:44

Çitaların Fotoğrafını Çekmek İsteyen Aile Ölümle Burun Buruna Geldi

Hollanda'da bulunan Hilvarenbeek Safari Parkında fotoğraf çekmek için araçlarından inen çocuklu Fransız aile, çitaların saldırısına uğradı. O anlar başka bir aracın içindeki ziyaretçiler tarafından görüntülendi...

  • JET TV tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Minibüs Sürücüsü Kemerle Polise Saldırdı Polis Silahını Ateşledi 02:24

Minibüs Sürücüsü Kemerle Polise Saldırdı Polis Silahını Ateşledi

Beylikdüzü E-5 yanyolda, polis trafikte yol verme kavgası yüzünden tartıştığı minibüsçülerin, kemerli saldırısına uğradı...

Kime Oy Vereceksiniz Sorusuna Chp'lilerden Taciz 02:43

Kime Oy Vereceksiniz Sorusuna Chp'lilerden Taciz

AK Partiye oy vereceğini söyleyen yaşlı kadın CHP'li seçmenlerin sözlü saldırısına maruz kaldı. 24 Haziran seçimlerine özel sokak röportajlarını sürdüren Gazete 365 TV bu kez Büyükçekmece'deydi...

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler 00:49

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler

İşte Muğla Ula'da Yakalanan Hain Darbeci Askerler Muğla’nın Ula ilçesinde 11 kişilik grup içinde bulunan ve 9’unun yakalanmasının ardından saatlerce mısır tarlasında saklanan 2 darbeci asker yakalandı. Cumhurbaşkanı Erd..

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı 00:59

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı

Bursa İnegöl'de içi yolcu dolu olan halk otobüsü, kendini bilmez vatandaşların taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Araç içerisindeki vatandaşların ve çocukların büyük panik yaşamasına ve yerlere düşmesine sebep olan olay..

Teknedeki Aileye Saldıran Yılan 00:34

Teknedeki Aileye Saldıran Yılan

Tekne gezintisi yapan aile, su üzerindeki yılanın saldırısına maruz kalmış. Yılan zehirli mi zehirsiz mi bilmiyorum ama aileye korku dolu anlar yaşatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Domuz Saldırısından Tatlı Dille Kurtulan Amca 01:30

Domuz Saldırısından Tatlı Dille Kurtulan Amca

Ordu'da bir amca fındık bahçesinde ağırlığı yaklaşık 150 kilogram olan bir domuzun saldırısına uğramış. Neyse ki amca domuzla tatlı bir konuşmuş ve kurtulmuş...

  • JET TV tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Römorkla Öğrenci Taşımacılığı 03:47

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı

Römorkla Öğrenci Taşımacılığı Van’ın Çaldıran ilçesinde servis ihalesinin bir türlü sonuçlanamaması üzerine bazı öğrenciler okula, traktörün arkasına bağlanan römorkla gidip geliyor. Çaldıran ilçesinde servis ihalesi..

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:18

Almanya’da Kadına Tekmeli Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Almanya’da 26 Ekim gecesi bir metro istasyonunda genç bir kadına tekmeli saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Polis, üç kişi olduğu belirlenen saldırganları arıyor. Almanya, başkent Berlin’de Hermann Caddesi metro istas..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Kural İhlali Yapan Sürücüye Baltayla Saldırdı 00:54

Kural İhlali Yapan Sürücüye Baltayla Saldırdı

Yoğun trafikte, karşı şeride geçerek ilerlemek isteyen uyanık sürücü, girdiği yoldaki sürücülerin saldırısına uğradı. Öfkesine yenilen bir sürücü ise baltayla saldırdı. Meksika'da yaşanan olay ülkede güne damgasını vurdu..

Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi 03:38

Yanlış adama çattılar! 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi

Ankara'da, trafikte tartıştığı kişilerin saldırısına uğradığı öne sürülen kick boks sporcusu Ümit Ö. (26), üzerine gelen 3 kişiyi tekme ve yumruklarla 30 saniye içinde yere düşürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan kavga, ma..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı 05:21

Başörtülü Kıza 'Provokatif' Saldırı

Minibüste bir kadın, başörtülü genç kıza ''Siz teröristsiniz, sizin yüzünüzden herkes ölüyor.'' sözleriyle saldırdı. Genç kızın başörtüsünü çıkaran saldırgan daha sonra tekme attı. Pendik-Kadıköy hattında sefer yapan bi..

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye... 06:08

Ermenistan Azerbaycan'a Saldırınca Türkiye...

Türkiye, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamayla sert tepki gösterdi. Açıklamada; Ermeni silahlı unsurlarının Azerbaycan’ın Tovuz bölgesine gerçekleştirdiği saldırıyı ş..

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler 02:12

Müzisyen tıp öğrencisini öldüresiye dövdüler

TIP ÖĞRENCİSİ GENÇ BİR MÜZİSYEN... SAHİLDE GİTAR ÇALARKEN 'BİZE SİGARA VER' DİYEN İKİ KİŞİNİN SALDIRISINA UĞRADI... LİSANSLI BOKSÖR OLDUKLARI ORTAYA ÇIKAN ŞEHİR EŞKİYALARI, MÜZİSYEN GENCİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ.....

Pitbull dehşeti! 01:15

Pitbull dehşeti!

11 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU ARKADAŞLARIYLA PARKA GİDERKEN PİTBULL CİNSİ 3 KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI. KANLAR İÇİNDE YERLERDE SÜRÜKLENEN TUĞBA'YI KÖPEKLERİN ELİNDEN ÇEVREDEKİLER KURTARDI...

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18  Paranormal Olaylar 29:32

Müslüman Cinlerle Anlaştık +18 Paranormal Olaylar

Bildiğiniz üzere bir önceki Büyücüler ormanında cinlerin saldırısına uğradık (part2)de yaşadığımız paranormal olaylar ve bulduğumuz büyülerden ötürü araştırma yapmak zorunda kaldık.Araştırmalarımız sonucunda birçok hocay..

  • ZULMA tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Robot Hükümdarlığı Film İzle 1:30:04

Robot Hükümdarlığı Film İzle

İnsanların hükümdarlığında olan dünya birgün uzayın derinlerinden gelen istilacı bir robot saldırısına uğrar. Savaş çıkar fakat robot teknolojisi çok iyi olduğu için insanlar saklanmak kaçmak zorunda kalır. Robotlar tara..

  • Tv Series tarafından
  • 2.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Denizin Ortasında Film İzle 2:01:43

Denizin Ortasında Film İzle

Denizin Ortasında In the Hearth of the sea Türkçe dublaj hd film izle Herman Melville’in ünlü Moby Dick romanına ilham kaynağı olan olay 1820’de geçiyor. Owen Chase (Chris Hemsworth) ve arkadaşları gemileriyle balina av..

  • Tv Series tarafından
  • 10.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı 02:18

Korsanlar Türk şirketine ait gemiye saldırdı

BİR TÜRK ŞİRKETİNE AİT KARGO GEMİSİ NİJERYA AÇIKLARINDA DENİZ HAYDUTLARININ SALDIRISINA UĞRADI. AZERBAYCAN UYRUKLU İKİNCİ MÜHENDİS YAŞAMINI YİTİRİRKEN, 19 KİŞİLİK MÜRETTEBATTAN 15'İ KAÇIRILDI. GEMİDE KALAN YARALI ÜÇ PERS..

15 Türk Denizci Korsanların Elinde 02:18

15 Türk Denizci Korsanların Elinde

Türk konteyner gemisi, Gine Körfezi'nde korsanların saldırısına uğradı. Saldırıda Azerbaycanlı mühendis öldürüldü. 15 Türk gemici kaçırıldı... Türk gemisi, Gabon'un Gentil Limanı’na demirledi. Türk denizcilerin kurtarılm..

Kadir Şeker davasında şok olay 03:27

Kadir Şeker davasında şok olay

Kadir Şeker’in kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, cumartesi günü akşam saatlerinde sokakta yaşayan oğluna yemek vermek için dışarı çıktığını ve Ayşe D.'nin kardeşi Figen D’ni..

17 sokak köpeği saldırdı! 01:33

17 sokak köpeği saldırdı!

6 YAŞINDAKİ EMİRHAN EVİNİN ÖNÜNDEN OYNARKEN 17 SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI, KÜÇÜK ÇOCUK DAKİKALARCA KÖPEKLERLE MÜCADELE ETTİ. YARDIMINA İSE İNŞAAT İŞÇİLERİ KOŞTU. O DEHŞET ANLARINI KAMERAYA ANLATIRKEN BABASI DA İS..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..