#Kedi Çetesinin saldırısına uğrayan köpek ve sahibi

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları 29:30

Bir Küçük Fare , Çizgi Filmler - HeyKids - Bebek Şarkıları

0:00 Bir Küçük Fare 2:07 Patates Adam: 3:57 Köpek Uçmak İstemiş: 5:24 Kırmızı Balık: 7:49 Baş Omuzlar Diz Ve Parmak: 9:14 Mavi̇ Traktör: 11:52 Dans Et Eğlen Alkışla: 13:05 Köpek Bingo: 15:47 Elma ve Muz: 18:22 A Ram..

  • ÇocukTV tarafından
  • 472 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Köpeklerin ses tellerini kesti! 02:28

Köpeklerin ses tellerini kesti!

KOMŞULARIN İHBARI AKILALMAZ BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI. BİR EVİN BODRUM KATINDA KÖPEK ÜREME TESİSİ KURAN SÖZDE VETERİNERİN; O KÖPEKLERİN SES TELLERİNİ KESİP, HAVLAMAYAN KÖPEK DİYEREK PAZARLADIĞI İDDİA EDİLDİ.. İŞTE DEHŞETİ..

Küçükçekmece’de pitbull dehşeti 00:25

Küçükçekmece’de pitbull dehşeti

Küçükçekmece’de sahibinin gezdirdiği pitbull cinsi köpek, diğer köpeklere dişlerini geçirdi. Köpek sahiplerinin köpeklerini kurtarmak için uzun süre mücadele ettiği görüldü. Dehşete düşürün görüntüler cep telefonu kamera..

Uykuya Dalan Köpeğin Suya Düşmesi 00:06

Uykuya Dalan Köpeğin Suya Düşmesi

Su kanalının yanında uykuya dalan köpek bir anda suya düşmüş. Köpek uykuya öyle bir dalmış ki düşünce ayılmış...

  • PengoTV tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu! 01:52

Sokağın maskotuydu, kahramanı oldu!

CEMİLE... 4 YILDIR BEYOĞLU'NDAKİ BİR SOKAKTA YAŞAYAN, MAHALLELİNİN SAHİP ÇIKTIĞI BİR KÖPEK... SEVİMLİLİĞİYLE HERKESİN GÖZBEBEĞİYDİ, AMA BİR HIRSIZI SUÇÜSTÜ YAKALAYINCA KAHRAMAN DA OLDU... BAKIN AKILLI KÖPEK, O HIRSIZI NA..

Kurdun uyanışı izlemezsen pişman olursun 2020 Türkçe dublaj film izle abone olmayı unutmayın ???? 2:01:16

Kurdun uyanışı izlemezsen pişman olursun 2020 Türkçe dublaj film izle

Youtube adam 2 Kas 2020 tarihinde yayınlandı korku filmi izle, korku filmleri, türkçe dublaj korku filmleri, korku filmleri 2019, korku filmleri 2020, bilim kurgu filmleri, bilim kurgu filmleri türkçe dublaj full izle, f..

Reshma'nın çaresizliği! 01:12

Reshma'nın çaresizliği!

YOL KENARINDA DURAN TAM 12 TANE KÖPEK... BAKKALA GİDEN 7 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUĞA SALDIRDI... ZAVALLI KIZ, KÖPEK SÜRÜSÜNÜN ORTASINDA ECEL TERLERİ DÖKTÜ...

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle 1:30:12

Şaban Oğlu Şaban - Kemal Sunal Hd Film İzle

Süt Kardeşler - 1976 Kemal Sunal Film İzle Süt Kardeşler, yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanan, 1976 yılı yapımı bir Türk filmidir. Yıllardır kimsenin ..

  • PengoTV tarafından
  • 7.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı 03:25

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı

Can Dündar Hakkındaki İddianame Tamamlandı Can Dündar'ın “Terör örgütlerinin yayınlarını basmak veya yayınlamak suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Davanın ilk duruşması 22 Aralık'da yapılacak. Gazeteci – Ya..

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı 06:28

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı

Sakarya'da Radyoaktif Madde Alarmı Sakarya’da 16 yaşındaki bir gencin rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastanede yapılan incelemelerde radyasyon tespit edildi. Gencin evinin bulunduğu sokak karantinaya alınırken, A..

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' 06:49

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya'

Erdoğan'da Sert Tepki- 'Bunlar Sapık Ya' FETÖ'nün oynadığı mağdur edebiyatına dikkat çeken Erdoğan, Bunlar aileyi parçaladılar. Ismarlama evlendirme törenleri yaptılar. Pensilvanyadakinin onlara şah damarından yakın old..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum 09:33

Canim Kardeşi̇m 58.Bölüm İsti̇yorum Da İsti̇yorum

Mine ve Müge okulda gördükleri bir arkadaşlarından heveslenip cep telefonu sahibi olmak isterler. Galip bey ve Lale hanım çocukların cep telefonu kullanmalarının çocuk yaşta uygun olmadığını anlatırlar. Cep telefonu bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü 10:49

Canim Kardeşi̇m 83.Bölüm Gökten Küçük Bi̇r Yıldız Düştü

Müge kardeşi Mine ‘ye bir masal kitabı okur. Kitap da yeryüzüne düşen bir küçük yıldızdan söz eder. Mine bahçede ablası ile oynarken bir yıldızın akıp gittiğini görür. Ve bu yıldızı bulmak için planlar yapar. Bu konu da ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli 05:05

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli

Darbenin Şifreleri 1999 Yılında Hazırlanan Raporda Gizli Dönemin Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ak tarafından hazırlanan ve Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral tarafından 1999 yılında üst mercilere gönderilen FET..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Mehter - Demedim Mi 04:39

Mehter - Demedim Mi

Güzel aşk cevrimizi Çekemezsin demedim mi Bu bir rıza lokmasıdır Yiyemezsin demedim mi Yemeyenler kalır naçar Gözlerinden kanlar saçar Bu bir demdir gelir geçer Duyamazsın demedim mi Bak şu aşkın haline Ne gelse söyler d..

  • Dini Mubin tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu 00:41

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu

Patronlarının Vurulduğunu Gören İşçileri Yardıma Koştu Fatih'in Eminönü'nde dün gece saat 22.00 sıralarında Tarihi Eminönü Balıkçısı'nın sahibi Selahattin Yıldırım kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla vurulmuş,..

Bercerisiyle Kendine Hayran Bırakan Papağan 01:21

Bercerisiyle Kendine Hayran Bırakan Papağan

Sevimli papağan Charlie, düğmeleri doğru renklere göre kutuların içerisine atarak ne kadar zeki olduğunu sahibine böyle ıspatladı. Sahibi kutuların yerlerini değiştirse bile zeki kuş charlie, düğmeleri renklerine göre ay..

  • Cowboy tarafından
  • 656 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

95. Dakikada Kaleciden Röveşata 00:20

95. Dakikada Kaleciden Röveşata

Güney Afrika Ligi'nin 11. haftasında Baroka ile Orlando Pirates karşı karşıya geldi. 1-1 biten karşılaşmanın 90. dakikada sahalarda ender görülen bir gol atıldı. Ev sahibi ekibin kalecisi Masuluke Oscarine, mücadelenin s..

Dün mülteci, bugün işletmeci 04:55

Dün mülteci, bugün işletmeci

Almanya‘daki birçok mülteci iş sahibi olmak istiyor ama çoğu bunu şu ana kadar başarabilmiş değil. Kendi catering şirketini kuran ve işi büyütmeyi uman Suriyeli aile ise iyi bir örnek teşkil ediyor...

Hayatında İlk Defa Brokoli Yiyen Bebeğin Aşırı Minnoş Hali 00:12

Hayatında İlk Defa Brokoli Yiyen Bebeğin Aşırı Minnoş Hali

Hayatında İlk Defa Brokoli Yiyen Bebeğin Aşırı Minnoş Hali Hayatının ilk brokolisini yer yemez dert sahibi olan ufaklığın aşırı minnoş anları.....

  • Cowboy tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi 02:13

Emma Watson ve Tom Hanks'li The Circle'dan Fragman Geldi

Tom Hanks ve Emma Watson’ın başrolde yer aldığı bilim kurgu filmi The Circle'dan fragman geldi. Tom Hanks teknoloji firması sahibi olarak karşımıza çıkarken Emma Watson da idealler peşinde koşan teknoloji şirketinde ça..

  • Cowboy tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu 08:44

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu

Türk Yıldızları'nın İlk Kadın Komutanından '15 Temmuz' Yorumu Dünyanın dört bir yanında gökyüzünün tozunu attıran Türk Yıldızları'nın ilk kadın filo komutanı Binbaşı Esra Özatay, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Türk..

Kemal Sunal'ın ilk filmi miydi 03:00

Kemal Sunal'ın ilk filmi miydi

Kemal Sunalın ilk filmi ya da ikinci filmi olabilir ama en komik görüntülerinden biri olduğu kesin. Video Güllü Geliyor Güllü filminden bir alıntıdır. Yayın (Eser) Sahibi: Ciner Holding Kemal Sunala ait detaylı bilgi..

  • PengoTV tarafından
  • 2.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport 02:01

Teröristbaşı Gülen'e Usulsüz Pasaport

Meclis Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen ile ilgili çarpıcı bir bilgiye ulaştı. Gülen'in 1990 yılında 'evrakta sahtecilik ve usulsüzlük' yaparak yeşil pasaport sahibi olduğu orta..