#Kedi Çetesinin saldırısına uğrayan köpek ve sahibi

Cevher - Özelim 03:39

Cevher - Özelim

Aman dur sakın ağlama gülüm kıyamam sana Ölürüm içimde Acır bu yüreğim dayanamaz buna Dayanamaz buna Sen varsan gelirim sürüklenirim her yere Seni canından çok seven biri var sakın unutma Hangi sözün olsa çekerim ..

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor 03:59

Abd'li Kadın 23 Yıldır Tırnak Uzatıyor- Rekor Kırmayı Hedefliyor

23 Yıldır Tırnak Uzatan Kadın Rekor Kırmayı Hedefliyor ABD'li kadın 23 yıldır uzattığı devasa boyuttaki tırnaklarıyla dünya rekoru kırmayı hedefliyor. ABD'nin Houston şehrinde yaşayan Yani Williams adındaki kadın, tır..

  • Haberler tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı 01:15

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Ki

Fetö Operasyonu: İstanbul Merkezli 7 İlde Düzenlenen Operasyonda 26 Kişi Gözaltına Alındı Fetullahçı Terör Örgütü'nün emniyet yapılanmasına yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda 26 kişi gözaltına alınd..

Şahan Gökbakar - Kalbimin Tek Sahibine Komik :) 01:30

Şahan Gökbakar - Kalbimin Tek Sahibine Komik :)

Şahan Gökbakar'ın komik kalbimin tek sahibine şarkısını dinliyoruz. kalbimin tek sahibi :) Kalbimin tek sahibine komik sözleri: Benim kocam tam bir hayvan Yapmışım yanlış seçim Maç izler hemen uyur Horlar osurur eşim ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada 00:32

Manisa'da Sokak Ortasında Silahlı Çatışma Kamerada

Manisa’da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 6 kişinin yaralandığı ve 8 kişinin gözaltına alındığı silahlı çatışma anı, bir vatandaşın cep telefonuyla görüntülendi. Olay, saat 12.30 sıralarında Manisa’nın Yu..

Çivili Çanta Ve Zincirli Saç Tasarımı Nasıl Yapılır? 02:18

Çivili Çanta Ve Zincirli Saç Tasarımı Nasıl Yapılır?

Kendine has tarzı olan ve farklı tasarımları sevenler için evde çivili şık bir çanta nasıl yapılır ve çok farklı bir aksesuar olarak kullanılacak olan zincirli saç tokası yapımı için gerekli olan malzemeler ve yapılışını..

  • Kadınca tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar' 07:55

Jirinovski: 'Erdoğan Gibi Bir Lidere Sahip Oldukları İçin Şanslılar'

Rusya Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Vladimir Jirinovski, Türklerin Erdoğan gibi bir lidere sahip oldukları için çok şanslı olduğunu belirterek, Şuanda dünyada en etkin rol oynayabilecek 3 tane devlet başkanı va..

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı 05:04

Çernobilden Kurtuldu Türkiye'yi Uyardı

Çernobil faciasında sağ kurtulduktan sonra bölgedeki sağlık çalışmalarıyla bilinen Prof. Dr. Vasiliy Nikolovayevic Melnicenko, İstanbul’da en az Çernobil kadar tehlike saçan iyot eksikliğini anlattı. Başta kanser, otiz..

Yumurta Yiyen Minik Yılan 00:36

Yumurta Yiyen Minik Yılan

Minik yılanı kendi elleriyle besleyen sahibi yumurta yediriyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Nusret Nasıl Fenomen Oldu 02:39

Nusret Nasıl Fenomen Oldu

Dünyaca ünlü restoranlar zincirinin sahibi Nusret Gökçe, sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dünya çapında bir üne kavuşan Nusret, son olarak Dubai'deki restoranında Oscar ödüllü oyuncu Le..

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

2017 Kız Çocuk Giyim  Modası 01:30

2017 Kız Çocuk Giyim Modası

Birbirinden şık kız çocuklar için kıyafet tasarımlarını ve kombinlerini videomuzda izleyebilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler,iyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 8 yıl önce
70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti 01:58

70'inden Sonra Kuran-ı Hatmetti

er hafta Türkiye'yi Seyahatname programıyla karış karış gezen Kerim UIak'ın bu haftaki durağı Kilis oldu. Kilis'te 70'inden sonra Kuran-ı Kerim öğrenen köyün yaşlı kadınlarını da ziyaret etti. Ulak, Kilis'i gezdi, gördü ..

2017 Tesettür Giyim Kombin Önerileri 04:18

2017 Tesettür Giyim Kombin Önerileri

Tesettür giyimde de tarz sahibi bayanları aradıkları kıyafet önerilerine alternatif oluşturacak çok şık kombinlerimizi videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayın,iyi..

  • Kadınca tarafından
  • 1.816 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuk Botları 2017 01:55

Çocuk Botları 2017

2017 Çocuk Botları Çocuk Bot Modelleri Önerileri ve Çocuklar için Harika Bot Modelleri.İşte sahibi olmanız için hazırladığımız en güzel çocuk botları.Soğuk kış günlerinde çocuklarımızı ayaklarını hem sıcacık tutacak olan..

  • Kadınca tarafından
  • 1.286 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi 01:49

Hakkarili İş Adamı 400 Bin Dolarını TL’ye Çevirdi

Hakkarili madenci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine banka hesabında bulunan 400 bin dolarını TL’ye çevirdi. Hakkari’de Ölmez Madenciliğin sahibi iş adamı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdo..

Mustafa Ceceli - Maşallah 03:43

Mustafa Ceceli - Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

Hadise Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey 03:30

Hadise Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

HADİSE Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey... Bu video da Türkiye'nin en ünlü kadınlarda olan Hadise hakkında bilinmeyenleri derledik.Umarım beğenirsiniz.İyi Seyirler :))..

  • ANKA tarafından
  • 1.257 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar 04:10

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar

İşte Benim Stilim 7. Sezon 14 Şubat 2017 Salı günü yayınlanan 68. bölümünde gün sonunda jüri tarafından tarz seçilen ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 70. Bölüm 01:44

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 70. Bölüm

7. Sezon 16 Şubat 2017 Perşembe günü yayınlanan 70. bölümünde gün sonunda kombinleriyle jüriden tarz alan ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 8 yıl önce
12 Yıllık Esaret Film İzle 2:14:10

12 Yıllık Esaret Film İzle

Özet ve Detaylar 1841'de New York'ta yaşayan Solomon Northup, kendisini müziğe adamış siyahi bir adamdır. Ailesiyle birlikte yaşayan Solomon, özgür yaşayan ve istediği şeyleri yapabildiği için mutlu bir adamdır. Fakat bi..

  • Film İzle tarafından
  • 15.776 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör 01:53

Sahaya Girip Defansına Yardım Eden Teknik Direktör

Meksika Kapanış Ligi'nde bu hafta oynanan Guadalajara Chivas - Club America maçında bu kadarı da pes dedirtecek türden bir olaya şahit olundu. 75. dakikada maçı 1-0 yenik sürdüren Club America'nın 65 yaşındaki arjantinli..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama  39 Ölü 00:52

Yeni Devlet Başkanına Kanlı Karşılama 39 Ölü

Somali’yi bu kez bir bombalı araç kana buladı. Başkent Mogadişu’da düzenlenen saldırı 39 kişinin ölümüne sebep oldu. Saldırıda ayrıca 50’ye yakın kişi de yaralandı. Bombalı eylem Somali ve ABD pasaportları sahibi Muhamm..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Murat Dalkılıç - Kördüğüm 03:24

Murat Dalkılıç - Kördüğüm

Korkmadım yüzüme vurdun Tutunacak kırık bir dal bile yok Keşke ben o ben olaydım Sahibi olmadan sahip çıkardım Şimdi duymuyor o içimdeki çocuğu Önce haykırır insan yüreğine tokat gibi vurunca Aşk sana susmayı öğret..