#Kediciklerin küfrü düdük gibi Öttürerek dans etmesi

Despacito Bağımlısı Kız 01:14

Despacito Bağımlısı Kız

11 yaşındaki Filipinli Youtuber Niana Guerrero’nun, hit rekortmeni “Despacito” şarkısını her duyduğunda dans etmeye başlaması günün olayı oldu. Küçük dansçı, bazen markette, bazen okula gitmek üzereyken, bazen de yolda y..

  • JET TV tarafından
  • 1.505 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Michael Jackson'a Taş Çıkaran Manakin Kuşu 00:48

Michael Jackson'a Taş Çıkaran Manakin Kuşu

Manakin kuşunun dişisini etkilemek için yaptığı ilginç dans izleyenleri hayrete düşürmüş. 2009 yılında hayatını kaybeden şarkıcı Michael Jackson'ın kendisiyle özdeşleşen moonwalk dansına benzetilen bu dans sosyal medya..

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TARKAN - Cuppa 04:23

TARKAN - Cuppa

Cuppa Hey tayfa Kalk kalk kalk hadi durma Hey hey tayfa Hey hey hey hey Televizyonu açma Telefona da bakma Ne acıklı ne saçma Sanki kıyamet Her şey satılık Kalplerde katılık Aşklar yatılık Akışta millet Cuppa cuppa c..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Willy William  Ego  [Clip Official] 03:24

Willy William Ego [Clip Official]

Now available with english subtitle! Willy William Ego Sözleri Miror – Ayna Dis moi qui est le plus beau – En iyi kim söyle Quitte à devenir mégalo – Hatta megaloman haliye Viens donc chatouiller mon ego – Gel egomu g..

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma 03:58

Ferman Akgül - Dırdır ft. Pascal Nouma

DIRDIR Ferman Akgül Feat. Pascal Nouma quel est ton problem a jour de cette mechancete haklısın anlamıyorum ben de les yeux dans les yeux tu trınques a ma santé e oldu o kalkan kadehlere pour le lendemaın mıeux me poıg..

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası 03:21

Solmaz'dan Muhteşem Roman Havası

roman mahalle düğün 2016 roman kızlar roman havasını güzel oynayanlar 2016 ankara düğünü böyle olur en kalabalık düğün konvoyu almanyadaki türk düğünler bulgar romanlar hertarafı ayrı oynayan kız yok böyle bir düğün düğü..

  • Cowboy tarafından
  • 3.033 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Willy William - Ego 03:24

Willy William - Ego

Ego Miroir Dis moi qui est le plus beau Quitte à devenir mégalo Viens donc chatouiller mon ego Allez allez allez Laisse moi entrer dans ta matrice Gouter à tes délices Personne en peut m’en dissuader Allez allez allez ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.480 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maître Gims - Laissez passer 04:28

Maître Gims - Laissez passer

«Monsieur Djuna, je m'inquiète pour ton avenir» Monsieur le prof', tu ne connais pas l'avenir Il se peut qu'tes propres gosses écoutent ma 'sique Et qu'le 458 soit dans l'parking «Monsieur Djuna, les papiers du véhicule»..

 Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice 03:29

Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice

Şarkı Sözleri [Intro : Alonzo] J'parie qu'ce soir tu vas finir seul dans un Uber alors qu't'auras claqué toute ta paye [Couplet 1 : Alonzo] Oh ! Ne fais pas l'fou Tu t'es pris une gifle, tu tends l'autre joue J'suis ave..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Dernière Danse 02:08

Feride Hilal Akın - Dernière Danse

A me dus sufransö purkua sa şarner tü kommansö Jönsvi kan etr sanz emportansö san lüi jösvi anpö paru jö deambül söl san lö metho lö dernier dansö pu ublier ma pen imanse jö monfuir kö tu kommansö u me dus sufransö jö me..

Nassi - La Vie Est Belle 03:56

Nassi - La Vie Est Belle

Şarkı Sözleri (Couplet 1) Mon banquier pense que j'aurais besoin que l'on m'aide Tandis que mon psy dit que j'aurais plutôt besoin qu'on aime Le temps qui passe nous mène toujours face à nous même Si ce n'est pas moi qui..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..

Indila - Dernière Danse 03:33

Indila - Dernière Danse

İndila – Dernier Danz A me dus sufransö purkua sa şarner tü kommansö Jönsvi kan etr sanz emportansö san lüi jösvi anpö paru jö deambül söl san lö metho lö dernier dansö pu ublier ma pen imanse jö monfuir kö tu kommansö u..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
INDILA - Mon Fol Amour 04:15

INDILA - Mon Fol Amour

Mon fol amour Ensemble nous avons connu Vécu des jours heureux Le moment est venu De se dire un dernier adieu Sans une larme qui coule Sans détourner les yeux Toi mon fol amour, amour, amour Amour mon fol amour, amour..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Düğününde Doğuran Gelin 01:15

Kendi Düğününde Doğuran Gelin

İngiltere'de 19 yaşındaki Dannie Mountford isimli kadın düğünde doğurdu. 36 haftalık hamile olan kadın kocası ile düğünde dans ettiği sırada doğum sancıları tuttu. Altı hafta içinde kocası Carl ile düğün planlarını yapan..

  • JET TV tarafından
  • 759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülben Ergen - İnfilak 03:48

Gülben Ergen - İnfilak

Gülben Ergen - İnfilak Müzik Dinle Şarkı sözleri Ne sen bana kıy ne ben sana yazık olur Bir daha da denk düşer sanma sonradan vurur Şeytan diyecek ki “üz biraz”, uyma sakın Bende de var aynısından uyanmasın Suyumu v..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a  ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. 05:12

Çavuşoğlu, Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasın

Çavuşoğlu,Ab Başkanı Martin Schulz’a ''“Elinden Ne Geliyorsa Arkasına Koymasın'' Dedi. Çavuşoğlu: 'Schulz, elinden geleni ardına koymasın' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz’u..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor 05:29

Filtresiz valfli maskeler tehlike saçıyor

Ege Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oğuz Reşat Sipahi, valfli (Kapaklı) maskelerin filtresiz olanlarının nefes alıp verirken virüsü dışarı yayabileceğini belirtti. Pro..

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı 02:05

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı

Çorum’da her gün sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Her akşam yüzlerce sığırcık kuşu gökyüzünde çeşit çeşit geometrik şekil çizerek adeta dans ediyorlar. Özellikle akşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım 05:21

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne, döne Umudum Hep o güne Giderken ..