#Kediciklerin küfrü düdük gibi Öttürerek dans etmesi

Eğlenirken Ayarı Kaçıran Yaşlı Çift 00:45

Eğlenirken Ayarı Kaçıran Yaşlı Çift

Bir huzur evinde düzenlenen eğlencede önce saksıyla dans eden çift bir süre sonra saksıyı aralarına alınca yere düşmüşler...

  • PengoTV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Yunuslara Yapılan Ayna Testi 01:41

Yunuslara Yapılan Ayna Testi

Yunus balıkları gözlem evinde, pencereye tek taraflı bir ayna yerleştiriliyor. Aynada görünen balığın başka bir yunus olmadığını, kendi yansımaları olduğunu çok kısa bir zaman içinde farkeden yunuslar bizleri şaşırtıyor...

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taylor Swift - Shake It Off 04:01

Taylor Swift - Shake It Off

I stay up too late -Çok geç kalıyormuşum Got nothing in my brain -Beynimde hiçbir şey yokmuş That's what people say -İnsanların söylediği bu That's what people say -İnsanların söylediği bu I go on too many dates ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.694 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziosmanpaşa Şanzelize Kafe Tanıtım Filmi 01:06

Gaziosmanpaşa Şanzelize Kafe Tanıtım Filmi

Açtığı kafenin Gaziosmanpaşa'nın en ünlü kafelerinden biri haline gelmesine seyirci kalamayan kafe sahibi bir tanıtım filmi çekmeye karar vermiş, çekmiş üzerine lacilerini ve böyle überseksüel bir tanıtım filmi ortaya çı..

  • JET TV tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rihanna - We Found Love 04:35

Rihanna - We Found Love

We found Love (Intro) It's like you're screaming, And no one can hear. You almost feel ashamed That someone could be that important, That without them, you feel like nothing. No one will ever understand how much it hurts..

  • PengoTV tarafından
  • 1.616 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı 06:22

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı

İran’dan Denizli’ye İlk Charter Uçak Seferleri Başladı İran’ın başkenti Tahran’da ilk defa 295 turist taşıyan uçak seferi Denizli’ye uçuş gerçekleştirdi. Denizli’de bir turizm firması tarafından yapılan anlaşma ile İ..

Emrah Doğan - Sev 03:54

Emrah Doğan - Sev

Sev şarkı sözleri ile Sana söylemedim bunca zaman Çekindim belki Beni anlaman için Benim gibi canın mı yanmalı O kadar kolay değil Benim için öyle zor ki Seni yaşamak için Senin gibi kalpsiz mi olmalı Sev, seni sevdiğ..

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız 08:29

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız

Ney Olup Ağlamaktır En Güzel Duamız Ney olup ağlamaktır en güzel duamız... Dinle neyden ki hikâye etmede, Hep ayrılıktan şikâyet etmede Mevlâna'nın mesel dünyasında, ney insanı temsil eder. İnsan da, tıpkı ney gibi, iç..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.249 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı 00:59

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı

Uşak’ta Darbe Fırsatçısı Dolandırıcı Yakalandı Uşak’ta 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ortaya çıkan fırsatçı dolandırıcı polisin takibi sonucu yakalandı. Uşak’ta vatandaşları polis, asker veya savcı gibi unvanlar..

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip 03:48

Nil Özalp - Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma (Official Video) Yeni Klip

Nil Özalp'in, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanan Durma albümünden ''Bir Gün Darılıp Bir Gün Barışma'' isimli şarkısı, video klibiyle Sizlerle.. Söz: Ülkü Aker Müzik: Anonim Bir gün darılıp bir gün barışma Aklımı ..

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu 01:49

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu

Erdoğan, Almanya’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fetullahçı terör örgütü mensubu savcıları iade etmeyeceğini açıklayan Alman makamlarını sert biçimde eleştirdi Kültür ve Turizm Bakanlığının Yaşayan İnsan Hazinel..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. 02:37

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahve

Başbakan Binali Yıldırım, “Artık Kendi Ellerimizle Şehirlerimizi Mahvetmekten Kurtulalım” Dedi. Başbakan Binali Yıldırım, “Artık kendi ellerimizle şehirlerimizi mahvetmekten kurtulalım” dedi. Dikey mimariye karşı olduğu..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit 03:12

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Terör Örgütleri Nato İçin De Önemli Tehdit Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak ve Suriye'deki olaylara değinerek, terör sorununu değerlendirdi. NATO Parlamenterler Asamblesi 62'nci..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl 05:17

Demet Akalın Ft. Berkay - 5 Yıl

Demet Akalın Beş Yıl Şarkı Sözleri Biliyorum Bir gün kapımın önüne geleceksin Utancından kapımı çalamayıp Geri döneceksin Korkuyorum Seni o kadar bitkin görmekten Korkuyorum seni yeniden Yeniden yeniden sevmekten Bir gün..

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık ) 03:01

Mevlana'nın En Güzel Şiiri ( Gel Artık )

Gel Artık Ne aklım kaldı benim, ne dinim, Ne kararım kaldı benim, ne sabrım, Gel ne olur, gel artık. Ne gönlümün derdini sor bana, Ne sararan yüzümü sor bana, Ne içimin ateşini sor bana, Gel gözünle gör, gel artık..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Cengiz Kurtoglu - Liselim 04:29

Cengiz Kurtoglu - Liselim

Seninle her günüm ömre bedeldi gönül dediğimde bağımdın benim unutmak mümkünmü liselim seni ilk aşkım sevgilim (hayatım varlığım)canımdın benim (*2) seninle bir kalem bir kağıt gibi | seninle bir defter bir kitap g..

Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..